Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selammmmmmmm
kızlarr nerelerdesiniz sayfamız çok geride kalmış
sen nerdesin diceksinz haklısınız kaç zamadır giriyorum foruma hemen çıkıyorum yazmaya fırsat olmadan
iyiyiz çok şükür
herkesin keyfi yerinde mi
maviiim çok hoş olmuşsunn hamilelik çok yakışmış canım
gökçemiz nasılmışş büyüdü maşallah..vakit ne hızlı geçiyo
angelim sen nerelerdesin berat nasıll

nurdancım iyi olmanıza sevindim gökce hanım kaç gündür annesini üzüyo valla geceleri uyumuyo 4 e kadar oturuyoz kızımla üç ay oldu hala düzelmedi gaz sorunu ikinciyi yapmaya korkuyom valla ceren hanım napıyo annesi :)

selam kızlar
dün kontrolümüz vardı 2640 olmuş oğlum
1 kilo daha alır dedi doktor gününü beklerse
ben de sezaryan doğum yapmaya karar verdim
gününü bekleyelim ama sezaryan olsun dicem
korktum normal doğumdan

nurdancım sağol canım

ceren i, berat ı ,gökçeyi öptüm çok

3 ayınız yeni dolmuş canım bıçak gibi kesilir gaz sancısı merak etme
gece uykusu çok önemli amann
geç kalmış sayılmazsın doktorlar 4.ayı bitirmeden uyku düzeni oluşturulmalı diyo
gündüz az uyut tabi çok zor uykusu gelince kıyamıyo insan ama olsun 1 ay sabret
5ten sonra hiç uyutma 10 11 gibi uyut uykudan önce de iice yo yüzüstü yatır enerji harcasın yorulsun
ayağında sallıyomusun
sallıyosan penye battaniyeyle kollarını sar daha rahat uyuyolar

ceren de grip oldu benden geçtigaliba
burnu akıyo gündüz gecede tıkanıyo rahat uyuyamıyo nefes alamıyo
gene olarak iyi ama
diş bekliyoruz çıkamadı bi türlü

ay canım keşke uykusu düzene girse dün gece 9 da uyudu gece 12:30 da kalktı sonra 2 de kalktı sonra 4 te kalktı sonra 6 da kalktı sonra 8 de kalktı 10 gibi gene uyudu çıldırdım artık bugün akşam dediklerini uyguluyucam sanki gazı dedigin gibi azaldı sadece sütümü veriyom belki ondan mı bilemedim .. ayagımdasallıyom bazen ayakta kucakta yatıyo ya kendi başına uyumasını nasıl ögreticem ben ??* sagol canım verdigin öneriler için
mavim maşalah kuzuya bence sezeryan korkulacak bişey degil aman aylarca iyi olmuyon laflarına aldırış etme normal dogum banada korkutucu geliyordu :) şuanda iyiki sezeryan olmuşum dedim ilk iki gün zor oldu sonra kendim herşeyi yavaş yavaş yapabiliyordum hadi hayırlısı canım

nurdancım çok geçmiş olsun canım az önce yazmayı unuttum da ayrıca güzel dişler çıkarsın yegenimiz inş sonrada darısı bize olsun :) ya sen bebekle ilgil tecrübelerini yaz buraya canım emzirme ek gıda uyku ne gelirse aklına bilgi ver canım :)

GÖKÇEEE beni nasıl rahatlattın
ben de öyle diyenlerden korkuyodum aylarca geçmedi kalkamadım eğilemedim diyenlerden
sevindim ben gününde sezaryen olsun dicem
ama gününden önce normal gelirse de kabulüm

nurdancım geçmiş olsun
6 aylık olmış maşallaaahhh

rahat ol mavim eger bünyen kuvvetli ise benim gibi iki üç günde kendine gelirsin inan ben 5 . gündü çok rahat uzanıyodum tabi dikkat etmek gerek agır iş yaparsan heryerin agrır ilk günler bebegi tek alamıyosun kendin göbek şiş oturmak zor oluyo die o yüzden pişman olma ilk pişman oldugun an ameliyattan çıktıgın zaman karın agrıs hafif hissediyosun oda korkuyosun yaa karnıma noldu die ondan agrısı aklına geliyo sonra igne yapıyolar rahatsın yani :) rabbim saglıkla kucaklamanı nasip esin mavim ay heyecanlandım:)

aa kimse ugramamış herkes nerde iyimisiniz kızlarrrr
benimkız hala uyumadı gazı var bakalım ne zaman uyuyucak

çok tembeliz bugünlerde gökçe gelen giden yok

pazartesi kontrolüm var
sezaryan günüm netleşir heralde çok heyecanlı

eveettt çok heyecanlı efemiz geliyo az kaldı
mavimm nasılsın canım son günler geçmek bilmez 9 aydan daha zor geçmişti benim son haftam
kaç kilo aldın artık yürümekte falan zorlanıyosundur
tadını çıkar bol bol fotoğraf çek
unutmadan söyleyim cnm epidural yada spinal olursan boll bol su içmeyi sakın ihmal etme ben çok faydasını gördüm

gökçe kızımız hala gazlı mıı büyüdü artık ya neyse biraz daha sabır annesi

bizde hastayız kızımla
ben yeni yeni atlatıyorum ama ceren çöktü resmen kuzum ya hiç hali yok
otururken bile yıkılıveriyo halsizlikten,burnu akıyo sürekli
bende de öksürük hala devam ediyo
geçen sene bu vakitler de böyle hasta olmuştum aklım çıkmıştı ateş bebeğime bişey yaparmı diye

slm güzel annişler
nasılsınız?
mavim masallah efe pasaya cok az kaldı kucagına almaya mıs kokusunu içine cekmeye allahım hayırlı dogum nasip etsin
özgülcümm sen nasılsın?gokce prensesim nasıl?masallah kocaman olmus canım yaa rabbim ömür versin
nurdancım ecmıs olsun sana da ceren prenssime de bı an once kurtulursunz ıns hastalık ıletınden hele ınsann yavrusu hasta olunca omrunden omur gıdıyo

simdi gelelim bızde haberlere berat aren pasam diş cıkarıyo altta 2 tane ıncımız var :)ama ust dısler cıkmaya hazırlanıyo ve cok zorluyo kuzumu sureklı mız mız modundayız popomu yere koymaya vakıt bulamıyorum ınanın bazen ustune ustluk temızlık hastasıyım heryerım duzenlı duracak dagınıklıga tahammul edemıyorum +yemek bulasık beratın menusu derken zaman nasıl gecıyor anlamıyorum yruteclr gırmedıgı yer yok kuzumun emeklıyoruz ama gerı gerı bizden bu kadar kızlar cok optuk bebeklerınız ve sızı

efe paşam 22.01.2011 de sezaryanla dünyaya geldi
38+1 de sürpriz yaptı annesine
bugün eve çıktık
iyiyiz çok şükür sütüm çok az o da yeni geldi onun dışında bi sıkıntımız yok
öptüm hepinizi

mavim cok sevındım cok sukur saglıcakla kucagına aldın kuzunu masallah sana da efe pasamıza da allah analı babalı buyutsun uzun saglıklı bır omur gecırsın oglusumun arkadası senıde efemızı de opuyoruz canım.sütünün artması ıcın mılupa still tea ıc canım bırde pekmezlı su

kızlar bni de ekleyim bn adanadan 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadıkk eşimde sııfır sperm çıktıı azosperm yai haziranda aşılamayı denicezz allah yardımcımız olsun

sağol angel şükür sütüm geldi
içiyorum o çayı
bi problem yok şimdilik
ilerleyen zamanlaarda daha sık girerim

oy oy oy maşallah efemize
hoşgelmiş aramıza
sen nasılsın mavimm
aklım hep burdaydı ama 24ünde dedem vefat etti
kızım 2 haftadır hasta soğuk algınlığı bitmeden orta kulak iltihabı ve idrar yolları enfeksiyonu olmuş
antibiyotik kullanıyoruz ve biçok ilaç daha..soldu ceren resmen ya
hiçbişey yediremiyorum iştah sıfır
yeni yazabildim canım
tekrar tebrik ederim
sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür efenin olsun innşşşş

mavim dün hayırlı olsun die yazmıştım hep yazdıklarım silinmiş gözün aydın saglıkla büyüt yavrunu resminede hemn bakıyorum :)
benim kızımda hasta oldu bronşolit 4 gün yattık hastanede serum antibiotik tedavisi yapıldı dün geldik eve ilaçlara devam ediyoz ayrıca aynı zamanda bende bronşit olmuşum ablamın dügünü vardı kına gecesinde gelenlerden grip olan vardı ondan aldık galiba bide bugünde adet oldum iyice perişan oldum neyse geçiricem inş kib
nurdancım sizede çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…