Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angelim sen yazdıkca sanki kendi geçmişime gittim allah ım saglıkla büyütmemizi nasip etsin darısıda arkadaşlarımzıa isteyen herekse nasip olsun rabbim korusun meleklerimizi inşallah
teyzesi büyüdü kızım maşallah aslında face olsa görüşürdük bebelerimizide görürdük hep
mavim nasıl gidiyo datlım herşey yolundamı
nurdancım sen nasılın bitanem

çok şükür herşey yolunda gökçe
oda siparişimizi verdik oda hazırlıyoruz şimdilerde badana boya
falan
az kaldı inşallah
sağlıcakla kucaklıcam oğlumu

amin mavim inş saglıkla kucagına alırsın canım eger seninde face varsa özelden yaz ekleyim senide canım
nurdancım seninde face vermek istersen özelden at canım

face im yok gökçecim
geçen sene düşükten sonra kapattım şimdi de korkuyorum açmaya
orda ilan ettim bikaç gün sonra düşük oldu
şimdi de korkup açmıyorum

ben bugün oğlumu gördüm
1890gr
herşey yolundaymış
şekerden etkilenmemiş ve 1 hafta ilerde

sizler nasılsınız nasıl gidiyo annelik???

anladım cnım bende iyiyim gökce biraz uykusuz bırakıyo onun harici iyiyiz çok şükür bide kilom var die moralim bozuk kızımla lojman içi misafirlige gidiyoruz giyecek kıyafetim kalmamış die üzüülüyomm :84:

daha yeni doğum yaptın verirsin zamanla
ben 6 kilo aldım:)))
şekerden dolayı diyet var ya tek olumlu yönü bu sanırım
2-3 kilo daha alırsam vermek sorun olmıcak heralde

nurdaaan angell siz nerelerdesinizz?????????????

hakkaten kızlar nerdesiniz yaa
mavim inş veririm tabi bogazımı durdurabilirsem:)

slm kızlar berat aren kanlı ishal oldu oun ugrasıyorum.15 gundur atlatamadık yrn tekrar dr a gıdecegız.
maviumutcum masallah sona yaklastın canım rabbim hayırlısıyla sorunsuz bı sekılde kucagına aldıgın gunlerı gostersın.resımlerını de gordum canımcım fıstıksın masallah allah nazarlardan saklasın senı ve oglusunu
özgülcüm sen nasılsın gökce naz napıyo gaz sıkıntınız bıttı mı?
nurdanda gozukmuyo kızlar optum hepnızı

angelim çok geçmiş olsun canım rabbim yegenimize şifa versin inşallahhh benim kızda halen gazlı geçmedi sabırla geçmesini bekliyoruz gazının umarık geçer
mavim maşallah sanada oglunada baktım hamişlik çok yakışmış canım az kaldı hayırlısı ile dogur inşallah

teşekkür ederim canım ben de sizin gibi sağlıkla kucaklayacağım günleri bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kızlar niye kimse gelmiyo yaaaaa
nurdan yok kaç zamandır???iyidirler inşallah

sayfamız nerelere gitmiş tembelleeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun beratıma.... ben yokken bebişlerinize iyi bakın demiştim. hiç söz dinlememişsiniz.
öpüyorum... tekrar geçmiş olsun.. mutlu yıllar..........

kızlar niye kimse gelmiyo yaaaaa
nurdan yok kaç zamandır???iyidirler inşallah

sayfamız nerelere gitmiş tembelleeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım resimlerini gördüm. maşallah allah nazarlardan korusun... sağlıkla kucağına al inşallah.
öpüyorum.mutlu yıllar... bebişinle beraber....

sağol canım benim hep dualarımdasın
sana da mutlu yıllarrr
çok sessizleşti topik arada gel yalnız bırakma bizi:)))

kızlar hepimize sağlıklı huzurlu evlatlarımızla mutlu yıllar
2011 2010 dan daha güzel bi yıl olsun inşallaahhh

mutlu yıllar kızlar memlekette degildim o yüzden netim yoktu şimdi kutlayım dedim umaırm 2011 çok güzel gecer tüm isteklerimiz gerçekleşir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…