- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.001
kafam o kadar karışıkki mesajı yazacak yeri yeni buldum valla :) adet gunum nisanın 18 de hastalanmam gerekiyo yani tam 7 gun variki sabahtır çok erken saatlerde ama midemdeki kazınmaya uyanıyorum birde olmadık şeyleere ağlayasım geliyo istem dışı gözyaşlarım oluyoo normalde öyle kolayına ağlayan biriside değilimdir ama bu gelgitlerden yıprandım galiba ........
sellen nasıl gidiyo bekleyiş....
canım burda herkes bekliyo.. sabır çekeceksin.. tam adet tarihini yaz listeye yazalım..
ağrı sancı oluyomu bilmiyorum benim daha aşılamam olmadı.. ama mesajlarını özelime değilde buradan yazarsan diğer arkadaşlar da görür.. daha çok cvp alabilirsin....:1hug:
canım aşılama için zaten izin almayacakmı eşin.... aşılama ile tutar merak etme sen...
bende bilmiyorum henüz... dur bakalım piran gelsin doktora gitti o anlatacak detayları...
hayırlısıyla aşılama olacak bugün...inş. tutar ...:Saruboceq:
kızlar doktor bana ilişki falan önermedi 2 gün üstüste aşılama yapıldı poregestan diye bir hap yazdı kızlar ben jel veriliyo diye biliyorum hiç kulananız oldumu
canım ii atlattın birincisini.. canın yandımı biraz anlatsaydın.. yada boşver sen yat dinlen...
dikkat et kendine..
canım şu bahsettiğin 2.aşılama için ayrı ücret mi ödüyorsun acaba ikisine bir paramı alıyorlar..
canıım çok acı yyoktu ama ben kendimi çok sıkıyordum ondan olobilir bide idrale sıkışık gelmemi istediler düşün bir allet vajinanda icinde calışıyorlar üste ben patlıyacak gibidiim inş tutmuştur canım
canım hayırlı haberlerını alırız ıns.ılıskı gereklı degıldır umarım neyse hayırlısı olsun neden ıdrara sıkısık gel dıyolar acaba ya cok zor olur ama oyle
maviumut hayırdır inşallah listede 4 mayıs olarak adın geçiyor sen aşılama yaptırdın mı?
yok canım biz aşılamayı evde kendimiz yapcaz bu ay öööleee ilaçsız iğnesiz stressiz ondan yazdırdım tarihimi.doğal aşılama bizimki
saolun kızlar benım yumoŞlar bÜyÜmÜŞ yarın catlatma vurdurcam prengly kalcadan...pazartesİ asılamam var bol dualrınıza İhtİyacım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?