Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ilaçların etkisinden olabilir.. biraz daha hassas oluyoruz sanırım bu dönemlerde....
şimdi ağla sonunda gülersin inşallah .. allah hepimizin yüzünü güldürsün..sırnaşık şey:dance::sm_cool:

sellen nasıl gidiyo bekleyiş....

canım msjını yeni gördüm pc basında degildim nasıl gitsin merakla geciyor daha dogrusu kafama takmamaya calışıyorum unutmaya calışıyorum kendime meşgale buluyorum o şekildede olmasa vakit gecmiyecek galiba ama ben beklemeyede alıştım herhalde gün yaklaştıkca içime korkusuda düşüyor inş. bu bekleyisinde sonu güzel olur.herkes içinde gecerli tabiki :Saruboceq:

canım o agrılar hemen hemen herkeste oluyor bendede olmuştu o ilacların etkisinden dolayı oluyor insan hassaslasıyor bukadar takma kafana hersey olacagına varırkaydirigubbakcemile5

slm canım endometriozis var eşimde sperm düşüklüğü vardı birde geçmişimde hpv virüsü vardı şu an yok ama endometriosiz de yeni başlangıçmış zaten evet ilk aşılamamı oldum bakalım inşallah tutar hpv den çok çektim ben o yuzden artık doktora giderken tüylerim diken diken oluyo

canım aşılama için zaten izin almayacakmı eşin.... aşılama ile tutar merak etme sen...

canım bı kac saatlıgıne bısey uyduracagız o sekılde gelıp gıdecek.bır de bızımkı aıle sırketı bırı bı duyarsa allah korusun mılletın dılıne duserız ıyıce sınırlerım bozulur

arkadaslar aranızda sogan kürünü ve incir kürünü deneyen var mı?deneyenler olumlu sonuc aldımı??kafamçokkarıştı

bende bilmiyorum henüz... dur bakalım piran gelsin doktora gitti o anlatacak detayları...
hayırlısıyla aşılama olacak bugün...inş. tutar ...:Saruboceq:

kızlar doktor bana ilişki falan önermedi 2 gün üstüste aşılama yapıldı poregestan diye bir hap yazdı kızlar ben jel veriliyo diye biliyorum hiç kulananız oldumu

kızlar doktor bana ilişki falan önermedi 2 gün üstüste aşılama yapıldı poregestan diye bir hap yazdı kızlar ben jel veriliyo diye biliyorum hiç kulananız oldumu

aşılamadan sonra ilişki önermişti bana doktorum bi sakıncası yok demişti.bana herhangi bi ilaç vermedi.
inşallah mutlu sonuç alırsın...

canım ii atlattın birincisini.. canın yandımı biraz anlatsaydın.. yada boşver sen yat dinlen...
dikkat et kendine..

canıım çok acı yyoktu ama ben kendimi çok sıkıyordum ondan olobilir bide idrale sıkışık gelmemi istediler düşün bir allet vajinanda icinde calışıyorlar üste ben patlıyacak gibidiim inş tutmuştur canım

canım hayırlı haberlerını alırız ıns .ılıskı gereklı degıldır umarım neyse hayırlısı olsun neden ıdrara sıkısık gel dıyolar acaba ya cok zor olur ama oyle

kızlar bugun gün boyu sağ tarafındaki kasıklarım çok sancı yapıyor doğrulamıyorum bile bu normal mi ayrıca doktor bana 1 hafta ilişki olmayacak yatacaksın dedi bu kadar uzun süre ilişki önermemesi normal mi...

canım hayırlı haberlerını alırız ıns .ılıskı gereklı degıldır umarım neyse hayırlısı olsun neden ıdrara sıkısık gel dıyolar acaba ya cok zor olur ama oyle

sağol aneeelciğim idrara sıkışık gelmemi hem alt hem üst ultrasondan bakıyorlar gerçekten zor oluyor yarım saat dinlenmeyi bitirene kadar ölüyorum artık 12 gün sonrasına bakacam hayırlısı rabbimden....

arkadaşlar herkese merhaba,ben martta ilk aşılamamı yaptırmıştım malesef tutmadı,şimdi tekrar yola devam iğnelerime başladım,yeni tur yeni şans...)listeye benide ekleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…