Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım biz aşılamayı evde kendimiz yapcaz bu ay öööleee ilaçsız iğnesiz stressiz ondan yazdırdım tarihimi.doğal aşılama bizimki

:CüvCüv: cnm. slm... valla süpersin...en güzeliiini yapıyosun..inş.. hamiş kalır bizi utandırır bizde senden cesaret alırız...ben inanıyorum biliyomusun.. senin hamile kalacağına , sıcak bakıyorum anlıcağın.. allah hepimize nasip etsin.. bende 3. aşılama için gonal f devam ediyomm.. bakalım .p.tesi dr. gidiyomm.. öptüm canım kendine iyi bak..:CüvCüv:

kızlar acil yardım ben dün aşılama oldum ama bugün lavaboya gittiğimde çok fazla akıntım oldu sarı sarı ve çok yoğundu aşıladan hemen sonra böyle bir belirti oldumu sizlerde veya hiç duydunuzmu lütfen acil cevap yazın

canım hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuç alırsın.sorunun cevabını bilmiyorum canım ben de öyle bişey olmamıştı zaten tutmadı benim. adetime yakın olmuştu benim dee akıntım.inşallah olacağının işaretidir.yazarsın ben hamileyim diye.

kızlar herkes ii herkes meraklı anladığım kadarıyla... bende ptesi doktora gideceğim. benim yumyum 13 mm olmş doktor ptesi ya kadar ilaca devam et dedi .ptesi bakacak duruma göre salı yada çarş. aşılama yaparız dedi.. telaş yaptım.. briden.. sanki daha uzun sürecek gibi geliyordu galiba. neyse ptesi herkes gibi bende doktordayım... gelince yazarım sonuçları.. bu arada herkes kendine ii baksın.... listeyi hemen düzenliyorum.... hayırlı haberler :CüvCüv: bekliyorum...

11/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
manolya............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

kızlarr yarın 3 buçukta ilk aşılamamı oluyorum dua edin olur mu çok ihtiyacım var
bu msjımı okuyunca allah yardımcın olsun deseniz beni çok mutlu edersinz çok heyecanlıyım buaradakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar aşılamadan sonra ne kadar istirahat edilmesi gerekiyo
dr 2 gün vercek ama ben işe devam etserm problem olur mu ki

arkadaşlar aşılamadan sonra ne kadar istirahat edilmesi gerekiyo
dr 2 gün vercek ama ben işe devam etserm problem olur mu ki

Allah yardımcın olsun arkadaşım güzel sonuçlarla gel inşallah.aşılamadan sonra bi gün yeter aslında ama 2 gün d rahat rahat yatarsın çok ağır iş yapmadığın sürece işe gidebilirsin bol şanslar

merhaba arkadaşlar inşallah bende ikinci aşılamamı yaptırıcam bu hafta günü belli degil benim yumurtalıklar biraz geç büyüyo yarın gene dr gidicem.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.

burdayım pirancık bugün çok sıkıldım topik tede kimseler yoktu,eşimde çalışıyodu sıkıldım çoooooook.....aslı sanada hayırlı olur inşallah bol şanslar

ıyi akşamlar kızlar. Benim de bu ay ilk aşılamam olacak inşallah. Eşim ve ben 33 yaşımızdayız. 2,5 yıllık evliyiz ve 22aydır korunmuyoruz. 1 yıldır da klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi gördüm ama hiç sonuç yok. Eşimin spermiyogramı iyi, benim rahim filmim iyi. Önceleri dr pko demişti sonra onu da aştık çok şükür. Bugün adetimin 5. günü ve sabah klomen aldım tekrar, şu saate kadar da bir mide krampım var ki sormayın. Ne yesem çıkarıyorum. Sizde de böyle durumda olan var mı?
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…