- Konu Sahibi cornelia35
- #4.961
slm güzellerr
incemeşem canım çok sevindim o yumoşlarda sana bebik olarak dönsünlerrr inşşşşşşşş
incemeşem canım çok sevindim o yumoşlarda sana bebik olarak dönsünlerrr inşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım bakalım hayırlısı dün birisi çatladı :))) bugun 15 ci gün ama pek eskisi gibi hevelsi değilim panikte değilim kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa napim allah bilir vardır elbet bi vaktislm güzellerr
slm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben
slm kızlar
inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
ya benim de moralim bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir
dr tekrar istedi testi,dua edin lütfen
merhaba canım güzel haberlerle geldim baktı dr vucudum ilaca cevap vermiş 3 yumoşum vardı biri 18,mm biri 14 mm sonuncu 11 mm bakalım yarın 14 cü gün :)))) çalışma günu bana 1 haftalık mesai çıktı kızlarrrrrr bakalım hayırlısı :lepi:
bencede canım sen hiç sıkma canını rabbim nasip eylemişse olur zaten gerisi boşş inş bekletmeden gelir minigin canım hayırlısı ilesaol canım bakalım hayırlısı dün birisi çatladı :))) bugun 15 ci gün ama pek eskisi gibi hevelsi değilim panikte değilim kendi haline bıraktım olursa olur olmazsa napim allah bilir vardır elbet bi vakti
canım üzme kendini ama inş degerin normal çıkar ki benim bildigim hamileler de tsh hapını rahatça kullanabiliyorlarslm kızlar
ya benim de moralim bozuk tsh değerimde problem çıktı artık test yaptırmaya korkuyorum desem yeridir
aa canım çok geçmiş olsun yaa inş bişeycik olmaz rabbim korur inş minigin canım kib bol bol dinlen dularım seninle canımslm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben
canım ne zaman alcan sonucunu yaa hadi sende bizi sevindirirsin inş canım inşşşincemeşe allah tan hayırlısı olsun cnm..o yumoşalr sana bebiş olarak geri dönsün cnm...inş. şubat ayında güzel haberleri verirsin bize... bende hala beklemedeyimm..şu tüp bebek sonucunu bi öğrensemm....kafamçokkarıştı
iyi akşamlar
canım korkma gör bak gene iyi çıkacak sonuç iyi düşün iyi olsun öpüyorumslm kızlar
canım geçmiş olsun allah esirgesin bu kadar olmuşken biş iolmaz merak etme allahım hayırlısıyal kucağıan almak nasip etsinslm kızlar carsambadan beri hastanedeydim sancım tuttu aniden bugun taburcu oldum cok korkuyorum bebegıme bısey olcak dıye allahım korktuguma ugratmaz ınsallah dua edin banadamafoldumben
incemeşe allah tan hayırlısı olsun cnm..o yumoşalr sana bebiş olarak geri dönsün cnm...inş. şubat ayında güzel haberleri verirsin bize... bende hala beklemedeyimm..şu tüp bebek sonucunu bi öğrensemm....kafamçokkarıştı
saoll fıstıkım hayırlısından olsunlar bakalımmm kaydirigubbakcemile5slm güzellerr
gökcecim incemesecim nesselcim hepinizden allah razı olsun dualarınız ıcın rabbim en kısa zamanda gonlünüzdekini nasip etsin insallah:Saruboceq:nesselcim bugun test günündü sanırım insallah hayırlı haberlerle dönersin