• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna canım hayırlı olsunn tedavin bu ay yüzün güler inşallahhh
angelll canım çok yorma kendini inşallah meleğin zamanında gelir

kızlar mrbbb naber
angelcim canım aman dikkat et kendini fazla yorma fısıtgım bebigin zamanında gelir inş isminide çok güzel minigin allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin
maviumutum geldin mi canım inş bu ayda sen hamiş olursun çalışmalara başlaaaa
incemeşem datluş adetine var daha ayyy inşş hamişsindir inşş hemen umutsuz düşünme canım rabbim büyük gelicekler inşş
uklam sen nasılsın bebekte iyi inş canım kib öptm senide
kızlar dünde benim adet günümdü ama gecikti tüpten sonra acaip günlerim saştı yaaa 29 günde olan ben 32 ye 31 güne çıktım bakalım zaten bebek belirtisi yokda gecikmese bari erkenden olup kurtulsammmmmmmmm
nesselcim saol canım allah razı olsun bol bol dua et bizlere canım

yok canım perşembe günü transver inşallah 4 kaliteli yumoş çıktı bakalım artık hayırlısı sen nasılsın canım

aleyna canım hayırlı olsunn tedavin bu ay yüzün güler inşallahhh
angelll canım çok yorma kendini inşallah meleğin zamanında gelir
insallah uklacım rabbım hepimize saglıcakla vaktinde kucaga almayı nasip etsin ıyıce psıkolojım bozuldu zaten sabahlara kadar uyuyamıyorum kabus goruyorum:sinifsinif:
kızlar mrbbb naber
angelcim canım aman dikkat et kendini fazla yorma fısıtgım bebigin zamanında gelir inş isminide çok güzel minigin allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin
maviumutum geldin mi canım inş bu ayda sen hamiş olursun çalışmalara başlaaaa
incemeşem datluş adetine var daha ayyy inşş hamişsindir inşş hemen umutsuz düşünme canım rabbim büyük gelicekler inşş
uklam sen nasılsın bebekte iyi inş canım kib öptm senide
kızlar dünde benim adet günümdü ama gecikti tüpten sonra acaip günlerim saştı yaaa 29 günde olan ben 32 ye 31 güne çıktım bakalım zaten bebek belirtisi yokda gecikmese bari erkenden olup kurtulsammmmmmmmm
nesselcim saol canım allah razı olsun bol bol dua et bizlere canım

cnm bısey yaptıgım yok zaten valla gozunun ıcıne baktıkca hersey tersıne gıdıyo allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:rabbime guvenip dua etmekten baska bisey gelmıyo elimden

9.02.2010 tarihi itibariyle listemiz........
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI :nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp :emir_bebek: (24.08.09) gamyoncuiremsu
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09)
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu.
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :emir_bebek:
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :emir_bebek: :hooray: :nazar:
ruyalar........................................... ???.
maviumutolsun ...................(yola devam)
DamlaUmut........................(yola devam)
GokçeRana23.....................08.şubat.2010
incemeşe............................14.şubat.2010
nesemeşe.........................(yola devam)
aykara2 ............................(yola devam)
sansux..............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

aleyna222.........(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
nergis55...........(yola devam)tüp:emir_bebek:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
fatmaozkan.......(yola devam) tüp :emir_bebek:

NESSEL canımm hayırlısı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
kendine ii bak öptümmm

NESSEL canımm hayırlısı olsun bebişin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
kendine ii bak öptümmm

saol cnm benimm..sonundaa pozitifi gördümm:emir_bebek:.inş.. allah herkese nasip etsinn...ama daha bebişimi görmedim cuma günü görücem o zaman 6 haftalık olmuş olucakk...valla tüp bebeği yaptırırken heyecanım yoktu ama şimdi çok merak ediyorum...çokk öpüyorumm seni...sende iyi bak kendine...

gökçe rana kız geldi mi adeet
hadi bi mucize daha inşallah

kızlar nurdan nerelerde test yapacaktı tekrar ses çıkmadı merak ettim

deryaaa hoş geldin bizi sensiz bırakma

ukla bebiş nasıl sen ne durumdasın????

nessel bebişine söyle bize dua etsin de gelsin bebeleer

kızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık :(((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben :(((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ya bşi soracağım bugun 24 cü günüm normalde bugunlerde sancımın çok olması gerekmiyomu ne bel ağrısı kaldı ne kasık :(((( maviumutolsun dedimay seni bekliyorum ben önümüzdeki ay beraber bekliycez ben bu ayı geçtim artık bugun yarın gelir benim kırmızılar anam aşılamada bile bu kadar beklememiştim ben :(((( böyle beklemek daha zormuşşş yaaaaaaaaaaaaaa

incemesemm hadi hayırlısı ınsallah adet olmazsın bebişin konuvermiştir göbüsüne rabbim mucizesini yollamıstır ummadıgın anda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sancı olsa bi dert olmasa bi dert
benim öyle çok çok sancım olmaz hamile kaldığımda da olmamıştı
bence en büyük belirti göğüsler
onlar ne alemde koca koca damarlı damarlı oldu mu:)))))))))???????????????????
benim öyleydi daha tam olarak eski haline dönmedi :)))))))
bomba gibi:))))))))
hayırlısı canım inşallah gelmiştir bebeğin
olumsuzu çağırma dedim kaç kere
geldi işte bebek göbüşte inşallah

ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????
dua edin bi de kist le uğraşmıyyyymmmmmmmmmmm
bide bugün adet sonrası 12.günüm bakıym yumurtlama oldu mu???????????
yazarım yarın öptüm herkesi

ben yarın doktora gidiyorum kızlar bakıym kistim yayıldı yerleşti mi yoksa defolup gitti mi??????????????????

maviumutcum kist falan kalmamıstır ins cnm merak etme dogum kont hapı kisti erıtıp yok edıyo bebiş gelcek ins bu ay:emir_bebek:

gökçe rana kız geldi mi adeet
hadi bi mucize daha inşallah

kızlar nurdan nerelerde test yapacaktı tekrar ses çıkmadı merak ettim

deryaaa hoş geldin bizi sensiz bırakma

ukla bebiş nasıl sen ne durumdasın????

nessel bebişine söyle bize dua etsin de gelsin bebeleer
canım daha adet olmadım yaa ama hiçbir belirtim yok yani benim kırmızı yolda tüpten sonra epey degişti düzenim
canım ben adet olunca hiç agrım felan önceden olmaz direk başlar ama seninki agrılı galiba belkide bebek vardır inşşşşşşşşş

canım hakkında hayırlısı inş yumuş güzelce büyümüştür kist te yoktur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yarın haber ver hayırlı haberler al

Back
X