Sanırım ben cnm bayramdan sonra ki ilk adetim ile dr adet 2.gunu gel dedi nasip bakalimMerhaba,
Haziran 2019 da donmus embriyo tranferi icin tedaviye basliycam.Bu arada neler yiyip iciyorsunuz extra vitamin ilac tavsiyeleriniz nelerdir?Teşekkürler..
seninle aynıyız aşağı yukarı canım, ben herhangi bi ilaç kullanmıyorum. doktorum vitamin de vermedi. sana hangi ilaçları vardı doktorun isimleri neMerhaba arkadaşlar 10 hazıran adetin 2. Günü başlıyoruz nasipse..
Folikasit kullanıyorum ve d vitamini...
Doktorum başka vitaminler de verdi transfere 1 hafta kala bu vitaminleri kullan dedi ama ben önce tüp bebek doktoruma sormak istiyorum gerekli mi ...
Hepimiz için hayırlı olsun rabbim kucağımizi doldursun inşallah..
seninle aynıyız aşağı yukarı canım, ben herhangi bi ilaç kullanmıyorum. doktorum vitamin de vermedi. sana hangi ilaçları vardı doktorun isimleri ne
Ben de Haziran adeti ile tedaviye başlayacağım. Folik asit içerikli bir multivitamin ve D vitamini dışında birşey kullanmıyorum. Adetin ilk günü progynova diye östrojen içerikli bir ilaç başlayacağım sabah ve akşam 3 er tane içeceğim. 10. Gün kontrole gideceğim. Yumurtlamadan sonra günde 3 kez progestan fitil başlayacağım. Tahmini transfer tarihi de yumurtlamadan 5 gün sonra olacak. Ama tabiki rahimin durumuna göre ve hormon testlerine göre farklılıklar da olabilirMerhaba,
Haziran 2019 da donmus embriyo tranferi icin tedaviye basliycam.Bu arada neler yiyip iciyorsunuz extra vitamin ilac tavsiyeleriniz nelerdir?Teşekkürler..
Benimki de naturel olacak gibi bakalımMerhabalar kızlar bende varım o zaman bizim de 2. denememiz olucak tek dondrulmuş embriyom doktorum ve herkes bu sefer umutlu inşallah .1 embiriyomu bebeeğimi eylülde kaybettim 7 haftalıktı çok üzüldüm çok ağladım ilk defa hamile kalmıştım ama takdiri ilahi bu sefer umutluyuzz umudumu kaybettim inşallah bir gün olacak diye .haziranda naturel diye konuştuk hocayla adetin 2 günü başlıycaz hayırlısı Allah hepimizin yolunu açık etsin .
Benim 25 Haziran’da olacak.Transfer ılanınız var mııı. Ben 18 haziranda oldum 5.gün embriyosu 6ab
En iyi 9 -10mm arasına tutunma oranı yüksekmiş. Bende nar suyu içmiştim her gün 1 bardak. Kendi bahçemizden sıkıp saklamıştık bugüne kısmetmiş.. ama marketlerde de elit ve dimes markası saf nar suları var.Kızlar transfer oncesi rahim kalinligi kaç olmali ki birde adetin 2. Gunu başla dik bugün dondurulmus embriyo transferi için tedaviye sizler neler yaptınız. Ben bugün nar suyu içmeye başladım ınsaallah emeklerimiz boşa çıkmasın bebiş lerimiz tutunsun insaalah bize
Benim 10mm olmuştuEn iyi 9 -10mm arasına tutunma oranı yüksekmiş. Bende nar suyu içmiştim her gün 1 bardak. Kendi bahçemizden sıkıp saklamıştık bugüne kısmetmiş.. ama marketlerde de elit ve dimes markası saf nar suları var.
Sende varmı bi gelişme cnm test gunu nezamanBenim 10mm olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?