- 10 Nisan 2011
- 38
- 2
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
2o haftalık hamileyim doğum büyük ihtimal Gebze Medical park hastanesinden olacak.
bu hastahanede doğum (sezeryan & normal ) yapan var mı ? ekip ve hastane hakkında hiç birşey bilmiyorum.
eğer doğum yapan birileri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum
Merhaba arkadaşlar,
2o haftalık hamileyim doğum büyük ihtimal Gebze Medical park hastanesinden olacak.
bu hastahanede doğum (sezeryan & normal ) yapan var mı ? ekip ve hastane hakkında hiç birşey bilmiyorum.
eğer doğum yapan birileri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum
Kızlar ben de haziranda medical parkta doğum yapıcam. Doktorum burcu hanim. Daha günü belli değil ama bu cuma kontrol var inşallah doğumla ilgili bişeyler kesinleşir.. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.. @_Jelibon_ senin doğumun belli oldu mu, normal mi sezeryan mi?? Az günün kalmış ne guzel
Benim bebeğim de bir sürpriz yapıp bugün gelmeye karar verdi. Sabah 6 da hastaneye girdik öğlen 2 gibi sezeryanla aldım bebeğimi kucagima. Şimdi yanımda uyuyor mışıl mışılHaziranın 3'ü evet canım. Sezeryan.. Bebiş bir hafta daha uslu durur beklerse yani :) Senin haziranın kaçı ?
Benim bebeğim de bir sürpriz yapıp bugün gelmeye karar verdi. Sabah 6 da hastaneye girdik öğlen 2 gibi sezeryanla aldım bebeğimi kucagima. Şimdi yanımda uyuyor mışıl mışıl
senin de bir günün kalmış belki de suan yanı basimdaki odadasin. Henuz olmadiysa Allah hayırlı doğumlar nasip etsin eğer doğum yaptıysan sağlık sıhhat versin.
Teşekkür ederim canım. Evet sezeryan oldum ben de. Bir sıkıntı yok çok şükür. Bebeğim iyi. İlk gün biraz ağrım vardı ama toparladım bile. Yarın taburcu olucaz kismetse. Çıkmadan seni bulur ugrarim yanına, ben bulurum ama sen gene de ismini yaz istersen. Allah acisiz sızisiz hayırlı doğumlar nasip etsinYarin sabah yaninda olacagim canim. Sabah 8 deSezeryan miydi seninde nasil gecti ? Allah anali babali buyutsun insallahh.. yarina kadar toparlar yanima bile gelirsin belki :)
Teşekkür ederim canım. Evet sezeryan oldum ben de. Bir sıkıntı yok çok şükür. Bebeğim iyi. İlk gün biraz ağrım vardı ama toparladım bile. Yarın taburcu olucaz kismetse. Çıkmadan seni bulur ugrarim yanına, ben bulurum ama sen gene de ismini yaz istersen. Allah acisiz sızisiz hayırlı doğumlar nasip etsin![]()
Bende 5 nisanda doğ um yaptim. Sezeryanla. Acile zor yetiştim trafikten. Gebelik zehirlenmesi yasadim ama bunu dr kabul etmedi dekolman plesanta yasadim zehirlenme de n dolayi. Tansiyon ve odem vardı dr sadece ilax verdi cok aydinlatmadi test yapti eser miktarda protein cikti 24 saatlik idrar almadi. YANI Ihmal HEP. Bize tehlike boyutu H akkinda bilgi vermedi. Yine Allah tan dedik şükür ettik cunki ölüyordum. Sezeryan sonrasi bir kac gun icinde siyah morluk oldu dikis H izasinda sag tarafta bana burasi BENIM B OLGEM DEGIL DEDI. Ve ben yemin ediyor um insam gibi konustum o güvenliği çağırmış beni cikarmak icim zorla ben hem bebegimi kaybettim hemde sezeryanliyim bem hata lida olsam insanlığa sigarmi yavrumu kaybetmisim. ALLAH a havale ediyorum şikayet edecektim her seyi hazirladik otopsi gerekiyormus kiyamadim ogluma ben Allah tan dedim o iste seydi bunlar bahane dedim ama pazar gecesi sezeruan oldum cuma hastaneden kovuldum güvenlik lerle düşüne biliuormusuz ben acili anneyim bunu yapanda bir ANNE!
bas hekime ciktik şikayet ettik sagolsun yardimci oldu anlayış la dinledi lutfen odasındaki ve kattaki kameraua bakın biz soru soru y oruz o nasıl bizi tahrik ediyor. Dr burcu cetinkaya ilk ggittiğimde ilgilendi 20 dk rahat sonra iki dk doğum günü bile ayak ustu konustuk cunku ozel muayenesine yetismek zorunda... Burhan S eker abimin eşi gidiyor cok memnun ama acil hemsireleri berbat ama bir hemşire ilgilendi melek gibi Allah razi olsun ondan her yerde curuk elmalar oluyor. son gunlerinizde cok dikkat edin ben bir gün once kaybettim yavrumu bunlari tedbir alin yüreğini z caniniz yammasin diye yaziyorum Allahim kimseyi evlat acisi yasatmasin boyle vicdansiz doktorlarin eline teslim etmesin. Cok tutulduğu icin kalbi nasir tutmus bizde tavsiye ile gittik. Allah a emanet olun.
CNM doktorun burcu hanımmı anlayamadım ben.
benimde dr um burcu hnm
az kaldı doğumum sen bebeği günü geldiği haldemi ölü doğurdun anlayamadım ben yazdıklarından.
yaaa çok üzüldüm canımEvet canim 6 nisan sezeryan tarihimdi 5 nisan gecesi bebegimi kaybettim gebelik zehirlenmesinden dekolman plesanta yasadim ama dr hanim gebelik zehirlenmesi ni anlamadı ve kabul etmiyor
yaaa çok üzüldüm canımbenimde dr um burcu hanım
ağustos doğumum okuyunca çok korktum allahım sabır versin sanada inş bebek versin gene kucağına.
cnm benim ne diyim bilmiyorum korkum arttı çok etkilendim.amin canim korkma benim hamileligim problemli gecti zaten ama dr son iki muayenede iki dk bakti suyuna o kadar sen daha fazla soru sor ilgilenmesini iste kim olursa olsun. Dr lar artik seriye baglamis gir cik yapiyorlar. Bana cuma gunu yasattiklarini anlatamam muayeneye gittim guvenligi cagirmis sezeryanliyim beni hastaneden kovuyor Allah a havale ediyorum. Onun oyle guler yuzlu olduguna bakma maske takmis vvicdansiz. Lanet olsun ona gittigim gune.
neden kovdu seni ne oldu da böyle oldu.amin canim korkma benim hamileligim problemli gecti zaten ama dr son iki muayenede iki dk bakti suyuna o kadar sen daha fazla soru sor ilgilenmesini iste kim olursa olsun. Dr lar artik seriye baglamis gir cik yapiyorlar. Bana cuma gunu yasattiklarini anlatamam muayeneye gittim guvenligi cagirmis sezeryanliyim beni hastaneden kovuyor Allah a havale ediyorum. Onun oyle guler yuzlu olduguna bakma maske takmis vvicdansiz. Lanet olsun ona gittigim gune.
cnm benim ne diyim bilmiyorum korkum arttı çok etkilendim.
dediğin gibi hemen cevaplıyor yolluyor.
napıcamı bilmiyorum azda kaldı
başka dr da gidesim yok kadın takıntımda var.
soruyorum cevaplıyor ama dediğin gibi güven vermiyor aslında. girip hemn çıkıyorum.
allahım bizi korur inş.