haziran da hamile olmak isteyenler

gülenciğim hadi inaşşal canım ya valla duyması bile insnın içini titretiyo çok heyecanlıyım vallaha benim umudum var inanıyorum microtese ile çıkacak allahım ın izni ile

greys çççooooookkkk sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin canım....dikkat et kendine yeni haberlerini yazarsın öptmdelikafadulden

sevgidolu hayırlı haberleirni almayı bekliyoruz bebişim

sağol canım benim inşLLh hepimizin haberleri iyi olur tatlım görüşürüz canım bak allahım isteyince normal yoldanda oluyor gebe kalan arkadaşımızıda tebrik ediyorum darısı hepimizin başına

arkadaşlar merhaba benide listeye eklermisiniz.haziran ortası gibi allah izin verirse başlıyorum tedaviye. benim 3. deneme olacak anatoliada

zümmin nerde arkadaşlar.:

burdayim serife biseymi oldu...

zümmin çarşamba yola çıkıyorsun ha.....allah hayırlı yolculuklar nasip etsin......herşey gönlünce olsun......hihoyyyt

evet ablacim...cikiyorum artik yolla. Allah razi olsun

ne zaman bırsey sorsam kımse cvp vermıyor sanırım herkes tanıdıgıyla konusuyor burda

olurmu hic naz....cevap veririz..ama benim bilgim yok..daha ilk tüp bebek deneme ve hic biseyden anlamiyorum...ve bu aralar fazla vaktim bile olmadi

canım tebrik ederim, hayırlısı ile kucağına da alırsan inşallah. Sağlıcakla kal.

gıunaydın arkadaşlarrrrrrrrr.................................greyyy teb canım............çok guzel hamışler arttıyooo.............şerıfe canım ıyı yolculuklar.................................naz canım ne zaman yazdın gormemısızdır..................farklı yerler gezıyoruz ya...................nasılsın ............

nazın 35 yumurtası olmuş ve e2 5000 çıkmış ne olacak şimdi falan demişti kızlar benim arkadaşım o başka forumdan 3 kere aşılama yaptırdı tutmadı şimdi amerikanda tüp yaptırıyordu ilacları kestirmiş doktoru bugün tekrar e2 baktıracaklardı ne olacağını bilmiuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…