haziran da hamile olmak isteyenler

herkese selam dün transferim yapıldı 4 tane yumoş yerleştirildi.bakalım hayırlısı sonuç nasıl olacak kızlar ne dersiniz sürekli yatar pozisyondamı olmalı yoksa oturup ayaklarımı uzatıp dinlenmem yaterlimi sürekli yatmak can sıkıcı bişey ne dersiniz

hadı canım hayırlı ols..............ıkı gun uzanmaya calış az kalık ama sonra otıurabılırsın hafıgf gezebılırsın ağır iş yapma.............anans ye su iç............benım 7. gunm valla zor geiyo ve umut azlıyo bende..............belırtım fılan yok olnda gıttı............bakalımcanıkm beklıcez kısmette ne var.............hadı sen dınlen canımmmm

arkadaşlar merhaba bende bu gün lucrine başlıyorum bu gün lucrine başlayan var mı herkezin tedavisi hayırlı olsun işallah emeklerimiz boşa çıkmaz

mrb kizlar nasilsiniz?zummin hayirlisiyla turkiye ye gelmistir sanirim...buara pek giremiyorum..el-muallim cnm belirti arama kendini dinleme az kaldi sabir ve dua..bak listemiz ugurlu sende olumlu sonuc alcaksin inaniyorum...dualarim seninle cnm..
bende bugun yumoslarimi teslim ettim geldim..muhtemelen cumartesi transfer..Hakkimizda hayirlisini diliyorum...

inş canım bebışım ............inş ..evet ya yok bışı...........neyse ..hayırlısı ..senınde az kalımış ...oyy oy hadı inş canım yuzunuz gulsun inşşşşşşşşşşşş

welıke canım hayırlı ols....bu ay çok başlayan var..........inş sonu ıyı olur tedavılerınnnnnnn

evet kizlar nedense bu topik cok sessiz kimse ne yapiyor falan paylasmiyor hadiiiiiiii
herkes anlatsin hangi asamada neler yapiyor o kadar kisi var listede bu ay baslayan

greys 85 ne kadar guzel bi haber bu yaaaaaaaa
allahin isine bak tbler saglicakla kucagina alirsin ins

aminnn inslh hepimizin gulsun...gulmezsede uzulmekte yok...vardir bi hayir dicem...herseyi oluruna birakcam...sinav sorularina baktim az once iyi sonuclarim...diplomami aliyorum 1 ay sonra nasipse...bir taraftanda is arastirmaya basladim netten...bi taraftanda tedavi...planli yasamiyrum artik..nasibim neyse o olur zaten diye herseyi saldim cayira mevlam gayirakaydirigubbakcemile3simdilik hala tedavinin farkinda degilim...bugun geldiler su kadar yumurta topladik soyle boyle ben ruh gibi dinledim geldim icimde bi kipirti yok...bakalim transferden sonra ne olacak...gunleri saymak zor o zaman ister istemez heyecanlanirim heraldefisfisfis
el-muallim canim icini ferah tut,rahat ol...beklemek zor ama olumsuz dusunup bebislerini etkileme...Allaha sigin sukret oglun var..annelik duygusunu evlat kokusunu biliyorsun..buna sukret...hayirlisiyla saglikli bi kardes dile...inslh Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz :Saruboceq:

evet kizlar nedense bu topik cok sessiz kimse ne yapiyor falan paylasmiyor hadiiiiiiii
herkes anlatsin hangi asamada neler yapiyor o kadar kisi var listede bu ay baslayan

aslinda normalde bu kadar sessiz degiliz heleki zummin ,ben buranin demirbasiyiz..buyrunnnnnnnnnbu hafta genelimiz yogun sanirim..zummin turkiyeye geldi..tedavi icin...bende misafir var...yumurta toplama islemi git gel zaman hemen geciyor...haftaya inslh bol bol yazisiriz...hamile haberi alinca o gun burasi bayram yeri gibi oluyor...hihoyyythaftaya Allahimin izniyle inslh el-muallimin bayramini kutluycazzemuszemus

evet canim ins haftaya halay cok olur
aslinda bende cok takilamadim isin dogrusu ama artik hep burda olucam cunku artik hazirandayiz ve tedavim basladi

evet canim ins haftaya halay cok olur
aslinda bende cok takilamadim isin dogrusu ama artik hep burda olucam cunku artik hazirandayiz ve tedavim basladi

inslhhh......listemiz ugurlu basladi...seninde tedavin hayirli olsun...inslh kimsenin kucagi bos kalmaz..:CüvCüv:

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. El mualim(2.cocuk.4.deneme)___camlica medicana_________27.05.09_____06.06
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. Esracag (1.deneme)___________adana baskent ________02.06.09________12.06
4. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
5. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
7.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
8.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
9.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz

10.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
11badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
12sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
16cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
18.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
19.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
20monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
21.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
22.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
23.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
24.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
25. Feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___mayis________haziran
26. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
27. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
28. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
29. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
31. Baharson,
32. özlem
33. Tonya
34. Psikopatimmmm
35. Welike
36. Susamuru78
37. Elif26
38. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. Miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
44.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
45.mavis(4.deneme)_____________................... ...._________mayis_________haziran
46.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
48.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. Ebraar
53. Sissem,
54. Nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda
58 zaman
59. Figenn
60.asi74_______________.....................................__________Haziran__________Haziran

hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1. Olmuyo
2. Babytwin....
3. greys85 teeeeeeeeeeeee hamilleeeee

Son düzenleme:
aa tüp bebekmi yaptıranlar sadece bu listeye gire biliyo ben haziran baslıgını görünce hemen atladım ama kusura bakmayın hanımlar allah kucagımızı bos bırakmasın herkese kolay gelsin insallah

selam arkadaslar 2 hazıranda ılaclarıma basladım eger tahmın ettıgım gıbı gıderse 30 hazıranda gebelık testımı yaptırıcam allahım ogün yüzümü güldür yarabbim...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var adetin ikinci günü yani yarın için gel demişti doktor tüp bebeğe başlamak için.randevu aldım yarın gidicem.ilk denememiz olucak .bizi şimdi hangi aşamalar bekliyo lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

bu siteye sorularıma yanıt bulurum umuduyla girdim bir aydır takip ediyorum bazen soru soruyorum ama bu başlığa yazdığım hiç bir sorunun yanıtını alamadım .bende diğer konu başlıklarına yazdım sorularımı saolsunlar yardımcı oldular (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…