inslh cnm bu son tedavin olur bebisine kavusursun....bu bahsettigim ilac degil..esinden her ay kan alip belli hucreleri secip sana asiliyorlar...3 ay asi oluyor..sonra gebeklik elde edilirse 2 ay daha olunuyor...cumartesi merkezde bi bayanla tanistim...normal yollarla hamile kaliyormus ama sayisiz dusukleri olmus 3 ay bu asiyi olmus 2 ay ara demis doktor 1.ayinda gebe kalmis...2 ayda gebeyken asi olmus simdi dogumu icin gun sayiyor...bende bu asidan oldum 3 ay simdi tedavideyim bakalim faydasini gorcekmiyim...yinede hersey Allahtan ne nasip ederse vakti neyse onu verir...
canıııım ben greys antalyada tüp bebek tedavisi olucaktımya hani yazmıştın listeye evet ben tedavi olmaya geldim fakat günüm geçmişti bi test yaptımki gebeyim.süprizzzzzyaniiii beni listenin başına ekleyebilirsin canııııııııııııııım çünki okadar kistin yapışıklığın vede tıkalı tüplerin içinde kendiliğinden kalmış demekki rabbim isteyince oluyormuş kızlar allah hepinize nasip etsin benim ve bütün bekleyenlerin eline sağ salim ulaştırsın.listemiz çok uğurluymuş gerçekten herkes katılsın inanıyorumki daha çok gebe haberi alıcaz.
hadi hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin ve güzel sonuçlar al inşallah.allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlar.ben cok heyecanlıyım tedaviye baslıcam için mutluymda aslın da bebeğime kavuşmak istiyorum artık cok özledim onuu senağlama.canim dun doktorum aradi 7 tane embiriyo olusmus :teytey:bugun tranferim var duani esirgeme insallah bu son olur da bebisime kavusurum iki hafta sonra hayirli haber veririm insallah se ne asamadasin ? rabbim seninde gonlune gore versin insallah !!!
herkese selamlar...hakkinizi helal edin....ben artik daha girmeye fazla vaktim...yok...herkesin sansi bol olsun...hepiniz Allaha emanetsiniz..
herkese selamlar...hakkinizi helal edin....ben artik daha girmeye fazla vaktim...yok...herkesin sansi bol olsun...hepiniz Allaha emanetsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?