haziran da hamile olmak isteyenler

canim dun doktorum aradi 7 tane embiriyo olusmus :teytey:bugun tranferim var duani esirgeme insallah bu son olur da bebisime kavusurum iki hafta sonra hayirli haber veririm insallah se ne asamadasin ? rabbim seninde gonlune gore versin insallah !!!

bluesu canım daha erken belkı 10. gun yaparım hayırlısı inş............sen temmıuzda başlıcan dımı inş herkese hayırlı olur bu yaz

greys inanamıyorum canım benim çoook sevindiiiim.:teytey: :teytey: :teytey: tebrik ediyorum seni :dance: test sonuclarini alınca bizleri de haberdar et olur mu?
bak rabbim ne kadar buyuk mucize olmaz diyorlar iki tupde tıkalı degilmis demekki. laparoskopinde açılmış...
bende cuma gunu doktora gittim ve sol tupun kapalı degil ki sen normal yollarla hamile kalabilirsin dedi inanamadım. :) ama yine de kendiliginden olmasını beklemeyecegim bende 10 haziranda uzun protokolle tup bebek tedavisine basliyorum. umarım senin gibi bende hemen kavusurum mis kokulumaaa.

selam kızlar greysi tebrik ederken yazdığım gibi bende bu ay tedaviye başlıyorum. beni de listenize ekleyin. :)

acıbadem de yaptıracağım. 10 haziranda uzun protokolle başlayalım dedi. transfer ne zaman olur sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum çünkü ilk denemem olacak hayırlısıyla.

canim dun doktorum aradi 7 tane embiriyo olusmus :teytey:bugun tranferim var duani esirgeme insallah bu son olur da bebisime kavusurum iki hafta sonra hayirli haber veririm insallah se ne asamadasin ? rabbim seninde gonlune gore versin insallah !!!
hadi hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin ve güzel sonuçlar al inşallah.allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin kızlar.ben cok heyecanlıyım tedaviye baslıcam için mutluymda aslın da bebeğime kavuşmak istiyorum artık cok özledim onuu senağlama.
nazcım gecmiş olsun valla benimde bu konuda bir bilgim yok ama kendini üzme senin için hayırlısı ne ise o olur.sen sağlıklı olda hersey öle olsun.ya kızlar istanbulda bir moral günü düzenleyelim dedim ama kimse yanasmadı.herkes birbirinde korkuyor herhalde.

allah isteyen herkese hayırlısını versin bende 3 haziranı bekliyorum dua edin kızlar bu kez çift çizgi olsun......

herkese selamlar...hakkinizi helal edin....ben artik daha girmeye fazla vaktim...yok...herkesin sansi bol olsun...hepiniz Allaha emanetsiniz..

aa bugün geldimi türkiyeye
ışi Rast Gitsin inşallah

hadı zummnıcım ınş herşey yolunda gıder..................hoşgeldın turkıyeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyyt

zumıncım yolun acık olsun RABBIM herseyı senın ıstedıgın gıbı yapsın yolunda bahtında acık olsun hayırlı yolculuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…