haziran da hamile olmak isteyenler

zümmin türkiye ye gelip burda tedavi olucaktı değil mi? umarım herşey yolunda gidiyordur allahım yardımcısı olsun .

kizlar zummin ne zaman dinecek soylemedi demi
ins cok guzel haberlerle doner
allah yardimcisi olsun

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var benim 10. gün bhcg değerim 16 çıktı şimdi 12.gün tahlil yaptıdım 31,53 çıktı doktor katlayınca sorun olmaz diyor ama ben çok karamsarım. şartlarım da kötü batmanın ilçesinde görev yapıyorum doktor diyarbakırda ancak telofonla iletişim kuruyoruz içim rahat değil siz ne düşünüyorsunuz. bu arada bana 2.gün embriyosu transfer edildi acaba geçmi tutunmuştur

canim katlandigina gore gec tutunmustur birde baz bayanlarin az salgilaniyor olabilirmis yani herkesin yuksek diye kafana takma ve iki gun sonra bence bir daha yaptir
allah yardimcin olsun
ama gorunurde hamile gibisin canim tbrler 14.gun iyice katlanmis olmasi gerek sonra icin rahatlar hic stres yapma bence2.gun tranfer oldugu icin boyle olmustur yani birer gun cik9. gun ve11.gun bunlar

kızlar inşallah tek umudum geç tutunmuş olması doktora göre sorun yokmuş çok şaşkınım Tahlilleri 2 güne bir yinilicem iğnelere devam bakalım inşallah benle kalır korkuyorum. kafanızın rahat olacağı tahliller alırsınız inşallah

amin canim ins
sen hic kafana takma normal 2.gun transfer oldu cunku
bize haber vermeyi unutma testi tekrarladiginda
simdiden tbrlerrrr

neşemi istiyorum canım benim bu konularda bilgim yok.senin için yapabileceğim tek şey bebeğin ve senin için dua etmek .hayırlı haberlerini bekliyoruz.yüce rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2. gün transferse 1. gün test yaptırman gerekirdi. inşallah artmya evam ederse 13. gün degerin 42-43 ibi olack ki bu da çok iyi değil ama kötü de değil. genlde 12. gün degeri en az 80-100 istiyorlar ama senin durumunda olup değeri artan da var. önemli olan katlanması. iyi haberlerini bekliyorum

gunaydın kıslarrr ben geldımmorelım cok bnozuk sabah ıdarar testı yaptım tek çizgi

bbek ıstoyoruz transferın oldumu.................hadı hayırlısı canımm..benım yarın dananın kuyruğu kopcekkkkkkkkk.............inş guzel sonuşçlar alırız canımmmmmmmmm....inş zummın bı haber verır...yakınlarını buldu yaa onun telaşindadır şimdi

saol..evet canm dun oldu..gerisi Allahima kaldi..beklemeye basladim...bence dananin degil senin kuyrugun kopmasin..bide ikizler geliyormu...sositosositogor sen kimin kuyrugu oldugunu...inslh cnm inslh guzel sonuc alcan...sabah bakarim...guzel haberini bekliyorum.hemen paylas bizimle olurmu?zummin yarin doner heralde..birlikte senin kutlamani yapariz inslhh:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…