kızlar fikirlerinize ihtiyacım var benim 10. gün bhcg değerim 16 çıktı şimdi 12.gün tahlil yaptıdım 31,53 çıktı doktor katlayınca sorun olmaz diyor ama ben çok karamsarım. şartlarım da kötü batmanın ilçesinde görev yapıyorum doktor diyarbakırda ancak telofonla iletişim kuruyoruz içim rahat değil siz ne düşünüyorsunuz. bu arada bana 2.gün embriyosu transfer edildi acaba geçmi tutunmuştur
kızlar inşallah tek umudum geç tutunmuş olması doktora göre sorun yokmuş çok şaşkınım Tahlilleri 2 güne bir yinilicem iğnelere devam bakalım inşallah benle kalır korkuyorum. kafanızın rahat olacağı tahliller alırsınız inşallah
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var benim 10. gün bhcg değerim 16 çıktı şimdi 12.gün tahlil yaptıdım 31,53 çıktı doktor katlayınca sorun olmaz diyor ama ben çok karamsarım. şartlarım da kötü batmanın ilçesinde görev yapıyorum doktor diyarbakırda ancak telofonla iletişim kuruyoruz içim rahat değil siz ne düşünüyorsunuz. bu arada bana 2.gün embriyosu transfer edildi acaba geçmi tutunmuştur
gunaydin...nasilsiniz.zummini bende merak ettim.iyidir inslh..dun transferdeydim...karsilasirmiyiz diye bakindim ama...gorusemedik..gunaydın kızlar zummıncım nasılsın bı gırseydın ya...............
bbek ıstoyoruz transferın oldumu.................hadı hayırlısı canımm..benım yarın dananın kuyruğu kopcekkkkkkkkk.............inş guzel sonuşçlar alırız canımmmmmmmmm....inş zummın bı haber verır...yakınlarını buldu yaa onun telaşindadır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?