haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________
1. El mualim(2.cocuk.4.deneme)___camlica medicana_________27.05.09_____06.06
2.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
3. Esracag (1.deneme)___________adana baskent ________02.06.09________12.06
4. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
5. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
6 nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
7.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
8.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
9.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
10.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
11badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
12sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
14 bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
15sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
16cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
17 zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
18.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
19.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
20monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
21.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
22.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
23.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
24.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
25. Feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___mayis________haziran
26. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
27. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
28. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
29. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
30.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
31. Baharson,
32. özlem
33. Tonya
34. Psikopatimmmm
35. Welike
36. Susamuru78
37. Elif26
38. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
39. Nargile
40.günesim007
41. Miss_capraz
42.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
43.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
44.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
45.mavis(4.deneme)_____________................... ...._________mayis_________haziran
46.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
47.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
48.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
50.denizmavisi
51.aslgkh
52. Ebraar
53. Sissem,
54. Nurdannurdan,
55 eklektik,
56 pinkrose
57 angel eda
58 zaman
59. Figenn
60.asi74_______________.....................................__________Haziran__________Haziran
hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1. Olmuyo
2. Babytwin....
3. greys85 teeeeeeeeeeeee hamilleeeee
4.el-muallim
kızlar binim ümitlerim son buldu 10.gün 16 idi 12.ün 32 oldu bugün 14.gün 24 e düşmüş bhcg yani benden bukadar ilk denememdi güneydoğudayım doğu görevim bitene kadar birdaha yaptırmamayı düşünüyorum 1 yılım kaldı. sonra ankarada denerim belki. kendimi alıştırmıştım ama yinede çok zor çok kötü oldum
kızlar binim ümitlerim son buldu 10.gün 16 idi 12.ün 32 oldu bugün 14.gün 24 e düşmüş bhcg yani benden bukadar ilk denememdi güneydoğudayım doğu görevim bitene kadar birdaha yaptırmamayı düşünüyorum 1 yılım kaldı. sonra ankarada denerim belki. kendimi alıştırmıştım ama yinede çok zor çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?