haziran da hamile olmak isteyenler

kızlar transfer sonrası ne gibi belirtiler oluyor...benim 7.günüm belim ağrıyo bide göğüslerimde çok az dokununca acı var. ...sizler ne yaşadınız transfer sonrasıhihoyyyt

kızlar selam..canım mapavrılı sakın ıdrar etstı yapma canım....bekleınş guzel olacak....belırtılerın inş ıyıye ısarettır kendını çok dınleme..inşşşş canım ıyı olurrr

masallah kızlar

yapmıycam kız idrar tahlilini..benim doktor transferden 16 gün sonraya vermiş tahlili ya. ben nası beklerim okadar.sen kaçıncı günde yaptınkii...ayyyy listede sen birinci ben ikinciydim... ben dedim sana bağırırız burdan hamileyiz diye bak seninki oldu çok sevindim vallahi...şimdi sıra bende........

merhaba kızlar beni de listeye ekleyin bu benim ikinci aşılama denemem;aşılama tarihim 4 haziran, Sonuç haziran 28 Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin

elmuallim canim tekrar tbrler msallah elhamdulillah
insallah saglikli bir sekilde kucagina almakda nasip olacak

kızlar binim ümitlerim son buldu 10.gün 16 idi 12.ün 32 oldu bugün 14.gün 24 e düşmüş bhcg yani benden bukadar ilk denememdi güneydoğudayım doğu görevim bitene kadar birdaha yaptırmamayı düşünüyorum 1 yılım kaldı. sonra ankarada denerim belki. kendimi alıştırmıştım ama yinede çok zor çok kötü oldum

canım benım çokk uzuldunm ya .............nesemı ıstıyırum ınşş toparlan canım inş gelecek bebeğın.....dua ile canımmm

canim ya inanki cok uzuldum ne desek bos demekki kimyasal gebelik yasamisin
rabbim tedavisiz yuzunu guldurur ins bu bir yil icinde

kizlar benimde bugun ignenin 5 gunu yanlarimda yani bobrek kisminda bazende karnimda agrilar var
bacaklarim hep agriyor
sizler neler yasiyorsunuz igne tedavisindeyken

Canım seni çok iyi anlıyorum ama ümidini sakın yitirme Rabbim yazdıysa eğer zamanı gelince sende bebeğine kavuşursun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan.

desteğiniz için çok sağolun kızlar.kendimi bıraktım annem bana bakmak için yanıma geldi 15 gündür umutla bekliyordu o çok üzüldü canım annem onun üzülmesine dayanamıyorum ona daha zor geldi sanki...................... bu arada muallim tekrar tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…