kizmak degilde cnm uzme benide kendinide bebisleride...gunun yaklasti az kaldi haklisin ama oglundan destek al..iyiki o var dimi...olumlu dusunelim olumlu olsun...cnm kayinvalidem geliyor bugun pek giremem..senin sonuc yarin belli olcak dimi...saat kacta belli olurki...merakla duamla bekliyorum guzel sonucunu...firsat bulup girerim..kendine bebislere iyi bak uzme onlari...tamam bebışım inşşşşşşşşşşşşşşş....................inş..galıba bekleme stresı oluşuyo canım...çok sağol.....bebişim.................
mavış hadı canım sende bekle sabırla canım.............ya çokm ilgınç bı tane koyup bı tane dondurmaları...............nedenmı..........ıkı tane konsa tutma şansın artardı........ bı tane dondurmak çok mantıklı değıl..genelde ıkden azı dondurulmuyoo çozulunce bozulabılıyoo canım...........çok ılgınç ..ama ınş bu tutarda herşey ıyı olur............inş canım beklemek bıraz gerıyoo ..bak bırıcık arkadaşlarım kızıyo bana hakılı olarak..ama herkes bılıyokı beklemek insanı bzazenn yoruyoo...inş canım herşey ıyı olacak...mavış pozıtrıf duşunelımmmmm
slm kızlr nasılsınız
el muallim nasıl gıdıo canını sıkma kafana takma ............... dıyecegım ama cok zor en zor yerı bu beklemek tedavın hepimizin hakkında hayırlısı olsun grs uzere
tamam bebışım inşşşşşşşşşşşşşşş....................inş..galıba bekleme stresı oluşuyo canım...çok sağol.....bebişim.................
mavış hadı canım sende bekle sabırla canım.............ya çokm ilgınç bı tane koyup bı tane dondurmaları...............nedenmı..........ıkı tane konsa tutma şansın artardı........ bı tane dondurmak çok mantıklı değıl..genelde ıkden azı dondurulmuyoo çozulunce bozulabılıyoo canım...........çok ılgınç ..ama ınş bu tutarda herşey ıyı olur............inş canım beklemek bıraz gerıyoo ..bak bırıcık arkadaşlarım kızıyo bana hakılı olarak..ama herkes bılıyokı beklemek insanı bzazenn yoruyoo...inş canım herşey ıyı olacak...mavış pozıtrıf duşunelımmmmm
nurcan allah kolaylık versin inşallah. canım senin kısa protokol mu olacak yoksa uzun mu? uygulamalar farklı. benimki kısaydı. adetin 2. günü puregon 200 ile başladım. Beş gün aynı dozu yaptım sonra kontrole gittim yumurta takip edildi 6. gün gelişen yumurtalar çatlamasın diye orgalutran diye bir igne daha oldum .Yani yola iki iğneyle devam ettik. 2güne bir kontrole gittim 11.gün yumurtam gelişti ve çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra yumurta toplandı.toplama narkozla oluyor hissetmiyorsun ama sonra acıyor. 3gün sonra çağırdılar ve 3 tane traansfer ettiler.tedavi boyunca folik asit veaspirin içiyorsun.Ve biliyormusun bugün benim test günüm sabah kan verdim ve sonucu bekliyorum heycanlıyım .eskiden tüp bebek uygulamasını bir mucize gibi görürdüm ama artık herşey çok normal ve basit geliyor artık mucizeler beklemiyorum kendimi her duruma hazırladım sorun olursa ceveplamaya çalışırım
kizmak degilde cnm uzme benide kendinide bebisleride...gunun yaklasti az kaldi haklisin ama oglundan destek al..iyiki o var dimi...olumlu dusunelim olumlu olsun...cnm kayinvalidem geliyor bugun pek giremem..senin sonuc yarin belli olcak dimi...saat kacta belli olurki...merakla duamla bekliyorum guzel sonucunu...firsat bulup girerim..kendine bebislere iyi bak uzme onlari...
slm olmuyor iyi sukur sen nasilsin?nasil gidiyor?bize dua ediyorsun dimi?bebislerini ne zaman gormeye gitceksin?paylasirsin bizimle..kendine bebise iyi bak...
kız bılgısayar manyağı oldum valla...........canım demekkı gormemışım öle çok yere gırıp çıkıyomkı.....yok dondıurulmuşum....bakalımcanım ınş tutarda daha deneyemem artık ..zor ya.........rabbım herkese yardım etsın........haklısın canım......bu yoolar zor...........inş sonu ıyı olur..........çok sağollllllll...sen ne yapacaksın temmuzmuelmuallim......kızzzzzz....neler yapıyorsun.....hala canın sıkkınmı....canım anlıyorum yaaaaa.....hep bu yollardan geçtik.....ha....iki kez sordum.cevap vermedin....senin embriyo donduruldumu.....vereliniortak
birde dondurma sebepleri embriyoyu bu tutmassa hemen arkasindan onu koyacaklar uzun sureligine saklamiyorlar turkiyede oldugu gibi tek iyi tarafi bedava koyuyorlar !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?