haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________
1.mapavrili___________________.................... ____________01.06.09_______12.06
2. Esracag (1.deneme)___________adana baskent ________02.06.09________12.06
3. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
4. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
5. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
6.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
7.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
8.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
9.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
10.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
11.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
12.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
13.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
14.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
15.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
16.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
17.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
18.monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
19..ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
20.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
21.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
22.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
23. Feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ ___mayis________haziran
24. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
25. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
26. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
27. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
28.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
29. Baharson,
30. özlem
31. Tonya
32. Psikopatimmmm
33. Welike
34. Susamuru78
35. Elif26
36. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
37. Nargile
38.günesim007
39. Miss_capraz
40.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
41.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
42.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
43.mavis(4.deneme)_____________................... ...._________mayis_________haziran
44.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
45.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
46.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
47.denizmavisi
48.aslgkh
49. Ebraar
50. Sissem,
51. Nurdannurdan,
52 eklektik,
53 pinkrose
54 angel eda
55 zaman
56. Figenn
57.asi74_______________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
hamilerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
maslh kizlar listemizin uguru devam ediyor...
AY CANIM İNŞALLAH TUTUNURLAR.SANA KAÇ TTANE EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ GÜZEL ANNE?:CüvCüv kaydirigubbakcemile5rokoko canım ınş hayırlı olur canım .benım beşimnci gun...senınkı daha ıyı canım ınşşş tutuynur annezığıne...................inşşşşşşşşş
olmuyo canım sagol sordugun icin. demek biri beni de gormus burada cevap yazıyor diye sasırdım listelere falan almadı cunku kimse gormediler sandım. ama olsun onemli degil tabi ben yolun basındayım henuz.
yarın lucrine baslayacagim. transfer herhalde haziran sonu temmuz basi gibi olur dedi doktor. ama cok soru isaretlerim var. acaba ameliyat olup tuplerin açılmasını mı deneseydim ve dogal yolla hamile kalmaya mı çalışsaydım diye düşünüyorum. uffff bilmiyorum iste kafam çok karışık. :1no2:
bir de az once okudum tup bebekle hamile kalanlar mutlaka sezeryan olur yazıyordu dogru mu niye normal dogum yapamıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?