haziran da hamile olmak isteyenler

Hayirlisi olsun...

tesekkurler denizmavisi sanırım sende yakın zamanda tedaviye başlayacaksın?
şimdiden hayırlı olsun seninki de canım. ha başladı başlayacak derken benimde 3. lucrin günüm. bakalım bundan sonrakileri de yaşadıkça paylaşırız inş... hepimizin sonucu güzel olur bebişleri alırız kucağımızaaaa...

Son düzenleme:
gunaydınnnnnnnn.............tedavıye başlayan çok kışı var ..........inş rabbım kolaylık versın ..............emeklerınızı boşa cıkarmasın...bu yaz gobeklerınız buyuysunnnn ınşşşşşşşşşş

amin inşalllaaaaah.... bu yaz büyümeye başlayan kışa kocaman olacak bir göbiiiişşşş istiyorum bendeeeeeee. :kedi:

momiciğim canım arkadaşım benimde bugün 4. lucrin günüm hadi bakalım inşallah beraberce güzel haberleri alırz

elmuallim ablacim iyim Allaha sükürler olsun...fazla vaktim olmiyor bu aralar...sali gününden sonra sizle insallah ayni muhabbetle görüsürüüz....ben ilaclara basladim haftaya cuma günü ignelere baslicam....ama suanki aldigim ilaclar midemi bulandiriyor....durmadan kusasim var....bide ignelere baslarsam daha da kötü olcak diye korkiyorum...bakalim mevlam ne eylicek....Rabbim hayirlisini nasip etsin.....

zummıncım canım hayırlı ols tedavın ınş...........nıye böle yaptı senı ılaçlar ınş hersey guzel olurr canım..................dua ıle

kizlar bugun agrim cogaldi..relg agrisina benze yarim saatte bir agri giriyor...olumlu dusunmeye calisiyorum..ama ilk denememdede benzer agrilar olmustu..yine sonuc ayni olursa diye endiseleniyorum..dua edin benim icin...

momiciğim canım arkadaşım benimde bugün 4. lucrin günüm hadi bakalım inşallah beraberce güzel haberleri alırz

aaaa yaşasıııın beraber süreci yaşayacağım biri çıktı :sm_cool: yuppiiiiieee

iyi iyi super cok sevindim bulutcum... seninde uzun protokol herhalde hadi bakalım insallah olumlu olur sonuçlarımızda kucaklarımız hemeeeen doluveriiiirrr.

kizlar bugun agrim cogaldi..relg agrisina benze yarim saatte bir agri giriyor...olumlu dusunmeye calisiyorum..ama ilk denememdede benzer agrilar olmustu..yine sonuc ayni olursa diye endiseleniyorum..dua edin benim icin...

bebek istiyoruz canım uzme kendini lutfeeen senin mutluluk veya stress hormonlarına gore butun vucudunun duzeni degisiyor olumlu gidiyordur insallah ama sen uzulursen olmaz boyle... benim ilk denemem bilmiyorum ama zaten regl agrisi gibi oluyormus ilk belirtiler... insallah senin bebislerinde tutunmuslardır sımsıkı onlar agri yapiyordur oyleee.

bebek istiyoruz canım uzme kendini lutfeeen senin mutluluk veya stress hormonlarına gore butun vucudunun duzeni degisiyor olumlu gidiyordur insallah ama sen uzulursen olmaz boyle... benim ilk denemem bilmiyorum ama zaten regl agrisi gibi oluyormus ilk belirtiler... insallah senin bebislerinde tutunmuslardır sımsıkı onlar agri yapiyordur oyleee.

canim benim cok saol sizlerde olmasaniz...inslh cnm insh dedigin gibidir...4 keciden 1 tanesi olsun birakmasin beni:Saruboceq:

aaaa yaşasıııın beraber süreci yaşayacağım biri çıktı :sm_cool: yuppiiiiieee

iyi iyi super cok sevindim bulutcum... seninde uzun protokol herhalde hadi bakalım insallah olumlu olur sonuçlarımızda kucaklarımız hemeeeen doluveriiiirrr.

arkadaşım sen nerde tedavi görüyon sende sorun ne biraz anlatırmısın biz amerikan has tedavi görüyoruz bizde hiç bir sorun yok ama yine de olmuyor demekki diyorum onunda bir vakti var

momiciğim inşallah şu üç aylarda rabbim dualarımızı kabul eder emeklerimizi boşa çıkarmaz onun için bol bol dua edelim isteyen herkes için benim 2. denemem olcak inşallah son olur bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

bulutcum bende endometriosis varmış 2 ay once anlaşıldı. pek uzun olmadı dogal yolla deneme süreci ama doktor teshis koyunca dogal yolla 1 yılı beklemeyelim dedik.. hsg çekilde ve sag tup tamamen tıkalı sol tup açık ama ucunda yapışıklıklar var. ameliyat olsaydım sol tup duzelirdi muhtemelen ama sorun su ki ben agirlikli olarak sagdan yumurtluyorum. ne zaman doktora gitsem ultrasona girsem hep buyuyen yumurta sagda o yuzden solu acsalar bile dogal yolla sansim az diye dusundum o yuzden tup bebek tedavisine basladim ameliyat olmadan. yasim 33 oldugu icin daha fazla vakit kaybetmeyelim dedik.
bursadayım ben acıbademde yaptıracağım

dualarımız hepimiz icin insallah rabbim kabul eder de hepimizin kucakları guzel hayırlı saglıklı evlatlarla dolar... evlerimizin neseleri geliiirrr....

momiciğim bugün bebek görmeye gitim 1haftalık okadar tatlı ki anlatamam kucağıma aldım dedim bana bol bol dua et sana arkadaş gelsin inşallah tedavimden olumlu sonuç alırım bende bebeğimi kucağıma alırım sade ben değil bütün evlat sahibi olmak isteyenler ben öyle söyleyince güldü sanki üzülme bebeğine en kısa zamanda kavuşacaksın hepimiz AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Back
X