haziran da hamile olmak isteyenler

tüm bekleyen ve tedaviye başlayan arkadaşlara allah çifter çifter bebişler versin..........zümmincim.....hoşgeldin canım...sende tedaviye başladın ha....hayırlısı olsun.allah emeklerini boş çıkarmasın.......elmuallim.....ne haber.....hamişlik nasıl gidiyor.....ayyyyy....sizleri böyle okudukça bu ay tedaviye başlayısım geliyor......

bencede basla arkadasım rabbim tez zamanda versın bekleyenlere fazla bekletme bebislerini

ya benide ekleyin listeye zemuszemus reqlime son 5 qün kaldı ve çok heycanlıyım yaa inşaallah regl olmam .. ve hamiş olurm..:emir_bebek::CüvCüv:

olmuyo....canım çok sevindim...demek ikiz annesi olacaksın....darısı başıma inşallah.....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinide....

herkese günaydınnnn kızlarrrr..benim edetin 12 günü hala iğne oluyorum ...dün muayene oldum tekrar iğne verdi menepur pazartesi gel dedi ...dr a yumurtalar ne zaman toplanır dediğimde 7-8 günü bulur dedi ,burdan okuduğum kadarıyla bu süre uzun değil mi sanki bana bu hafta toplanır gibi geliyodu ..kısa protokol benim ..
hastahaneye 4 saat uzaktayız git-gel çok yorulduk allahım cümlemizin emeklerini geri çevirmez inşallah....

canım benımde uzun surdu kısa protokuol old halde yum buyumesını beklıyto doktor saberet canım..............inş sonu guzel olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah canım allahım sonunu güzel etsin ...sana da öyle oldumu bilmiyorum 10 gündür yaşadıklarım sanki benim hayatım değil ,okuduğum bir roman ,gördüğüm bi rüya,arkadaşımın anlattığı bi hikaye gibi geliyo ...
umarım bu rüyadan beni uyandıran gözyaşlarım değil de bebeğim olur....
allahım yardım et güç ver yarabbim bana ne kadar ağır bi yükmüş bu ....

canım ınşş ıyı olacak .........tabı zor tabı ağır bır yuk............ama ınş ıyı duşunelım ıyı ols.............tedavıye başlamadan once ya dedım ruya olsa bı uyansam hamıleyım............ama şu varkı bışeyleı çekmeden yaşamadan guzel şeyler ele gecmıyo canım hanı her sefanın bı cefası vardır derler ya................inş canım çokk dua et ınş rabbım sonunun guzel eylesuın.................

ewet canımkeseleri gördüm sımdıde dr dan geldim merakatn acıle gettım kalp atıslarınıda gördüm iki tane minik minik pıt pıt biri 6 mm digeri 3 mm hayırlııs olsun dualara hepimiizn ihtiyacı var

ayyy canim benim...cok duygulandim....bunlar bana mucize gibi geliyor....8 senedir sayisiz kan idrar tahlilleri....sonuc ya tek cizgi..yada 0.0....pozitif bi sonuc almak...boyle pit pit kalp atislarini duymak...mucize benim icin...dusuncesi bile kalp atislarimi hizlandiriyor...gercekte olsa kim bilir ne halde olurumopuyorumnanaktan.....
cok sanslisin canim cok...iyi bak bebislerine...Allahim saglikli 9 ay gecirip kucagina almayi nasip etsin...

inşallah canım allahım sonunu güzel etsin ...sana da öyle oldumu bilmiyorum 10 gündür yaşadıklarım sanki benim hayatım değil ,okuduğum bir roman ,gördüğüm bi rüya,arkadaşımın anlattığı bi hikaye gibi geliyo ...
umarım bu rüyadan beni uyandıran gözyaşlarım değil de bebeğim olur....
allahım yardım et güç ver yarabbim bana ne kadar ağır bi yükmüş bu ....

canim sabir sabir...daha yolun basinda sayilirsin....transferden sonra daha sabirli olmamiz gerekiyor...inslh sonu iyi olur hepimiz icin... bebislerimize kavusunca bu gunleri tatli bir ani olarak anariz...
Allahim daha buyuk dert keder hastalik vermesin....gunumuze bin sukur....

ayyy canim benim...cok duygulandim....bunlar bana mucize gibi geliyor....8 senedir sayisiz kan idrar tahlilleri....sonuc ya tek cizgi..yada 0.0....pozitif bi sonuc almak...boyle pit pit kalp atislarini duymak...mucize benim icin...dusuncesi bile kalp atislarimi hizlandiriyor...gercekte olsa kim bilir ne halde olurumopuyorumnanaktan.....
cok sanslisin canim cok...iyi bak bebislerine...Allahim saglikli 9 ay gecirip kucagina almayi nasip etsin...

saol canım allahım sanada nasıp etsın guzel guzel bebeısler ........hayırlısıyla herkes sag salım kucagına alsın bekleyenler guzel haberler alsınalr tedavıdekıler hayırlı sonuclar alsın........... allahım hepimizin yüzüne baksın...........

saol canım allahım sanada nasıp etsın guzel guzel bebeısler ........hayırlısıyla herkes sag salım kucagına alsın bekleyenler guzel haberler alsınalr tedavıdekıler hayırlı sonuclar alsın........... allahım hepimizin yüzüne baksın...........

aminnnnn canim aminnnnnn..........

selam kizlar
ben geldim yine
bi gelip kayip oluyorum yaaaa
nasilsiniz ne guzel bir suru arkadas tedavide allah yardimcimiz olsun benimde bugun 10.gunum
allahima bin sukur erken sevinmek istemiyorum ama fazla agrim yok yumoslarda iyi E2 de guzel ilerliyor
sizleriniz E2 leriniz nasil kizlar

yani bu sevinmem ohss olmiycam diye

selam kizlar
ben geldim yine
bi gelip kayip oluyorum yaaaa
nasilsiniz ne guzel bir suru arkadas tedavide allah yardimcimiz olsun benimde bugun 10.gunum
allahima bin sukur erken sevinmek istemiyorum ama fazla agrim yok yumoslarda iyi E2 de guzel ilerliyor
sizleriniz E2 leriniz nasil kizlar

hayirli olsun...E2 ne ?transferin 10.gunumu?

el-muallim, olmuyor nasilsiniz kizlar... sohbete gecelimmi vaktiniz varsa...biraz laflarizzemuszemus

canım ıyıyzzzzzzzzzzzzzzz....................olmuyo gordu keselerını ıkı tane çok tatlı....................ben de ınş haftaya canım................senın nasıl gıdıyooooooooo nasılsın...............

Back
X