haziran da hamile olmak isteyenler

tesekkurler denizmavisi sanırım sende yakın zamanda tedaviye başlayacaksın?
şimdiden hayırlı olsun seninki de canım. ha başladı başlayacak derken benimde 3. lucrin günüm. bakalım bundan sonrakileri de yaşadıkça paylaşırız inş... hepimizin sonucu güzel olur bebişleri alırız kucağımızaaaa...

Benim de reglime iki hafta var o zaman kisa ile baslanacak kismetse, Allah herkese yardimci olsun.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.benimde bugün ıransfer olduu.2 tane koydular.24ünde tahlil olcam,inşalla dualarımız kabulll olurrrrrrrrrrrrrrrr

aaaa yaşasıııın beraber süreci yaşayacağım biri çıktı :sm_cool: yuppiiiiieee

iyi iyi super cok sevindim bulutcum... seninde uzun protokol herhalde hadi bakalım insallah olumlu olur sonuçlarımızda kucaklarımız hemeeeen doluveriiiirrr.

momicim yalnız değilsin bende 5. lucrin vuruldum. sen nerede tedavi görüyorsun.

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
2. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______temmuz
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.monalan.______________________anatolia_____.____ ______mayis________haziran
17..ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
18.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
19.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
20.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
21. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
22. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
23. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
24. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
25.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
26. Baharson,
27. özlem
28. Tonya
29. Psikopatimmmm
30. Welike
31. Susamuru78
32. Elif26
33. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
34. Nargile
35.günesim007
36. Miss_capraz
37.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
38.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
39.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
40.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
41.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
42.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
43.denizmavisi
44.aslgkh
45. Ebraar
46. Sissem,
47. Nurdannurdan,
48. eklektik,
49. pinkrose
50. angel eda
51.zaman
52. Figenn
53.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
54.kayra(2.cocuk)__________.................................__________Haziran__________Haziran
:nazar::nazar::nazar:

hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis

selam arkadaşlar ......................bebek ıstıyoz canım nasılsın..............

slm canim iyiyim sukur..dun biara agrim coktu...aksam uzeri kesildi neyseki...cok endiselenmistim...bugun de ara ara oluyor ama dunki kadar siddetli degil....inslh sonucu iyi olur...olmazsada canim saolsun diyip yoluma bakcam....buarada is aramaya basladim...nasibimde ne varsa o olur..sabirla bekliyorum...sen nasilsin?
negatif sonuc alan arkadaslarimizda olmus....sayfalarina girip yazmak destek olmak isterdim ama yazilanlardan etkilenirim diye moralim bozulur diye girmedim...Allahim yollarini acik etsin en kisa zamanda kucaklarini doldursun....tup bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kalanlarda oluyor....inslh oyle bi mucizeyle karsilasirlar....

Son düzenleme:
evet canım ınş rabım senı sevındırsın ..olumsuz alan arkadaşlarıda kısa zamanda sevındırsın ınşş canım..............ınşşşşş...................

günaydın kızlar bugun cokkkkkkkkkkk sevınclıyım kayınvaldemler gitti su evimi barkımı iyice temizleyim gelecm artık sık sık nasılsınız

günaydın kızlar bugun cokkkkkkkkkkk sevınclıyım kayınvaldemler gitti su evimi barkımı iyice temizleyim gelecm artık sık sık nasılsınız

ohhh hadi gozun aydin mi desem Allah kavustursun mu desem ne desem sasirdimkaydirigubbakcemile3onlar gitti diye hemen agir temizlige falan kalkisma sakin:olmaz:bebise iyi bak...

ohhh hadi gozun aydin mi desem Allah kavustursun mu desem ne desem sasirdimkaydirigubbakcemile3onlar gitti diye hemen agir temizlige falan kalkisma sakin:olmaz:bebise iyi bak...

canım ya sen nasılsın ıns sende olumlu sonuc vereceksın bızlere berabere kutlayacaz senın de hamişligini gözun aydın de kaydirigubbakcemile3 halılar yıkanmaya gıtı pazartesı gelecek kadında gelecek pazartesı evı temızlemeya bana fazla bı ıs kalmıyo görumcem burda o yapıo yıkanacakları yıkıor ıste test günün ne zaman dı senın canım

canım ya sen nasılsın ıns sende olumlu sonuc vereceksın bızlere berabere kutlayacaz senın de hamişligini gözun aydın de kaydirigubbakcemile3 halılar yıkanmaya gıtı pazartesı gelecek kadında gelecek pazartesı evı temızlemeya bana fazla bı ıs kalmıyo görumcem burda o yapıo yıkanacakları yıkıor ıste test günün ne zaman dı senın canım

iyiyim sukur...dun cok agrim vardi bugun ara ara bicak saplanir gibi oluyorkaydirigubbakcemile3cok bicak yedim ya agrisini ne biliyorsam....oyle derler yakaydirigubbakcemile3sali gunu test gunum el-muallimin dedigi danani kuyrugu kopacak....inslh bana dua edin...gozun aydin o zamankaydirigubbakcemile3 sen gordun mu bebisi..tek mi ikiz mi?

bugün yumurtalarım toplandı arkadaşlar,p.tesi ya da salı transfer sanırım..ilk denemem olacak. sizlerle birlikte beklemek istiyorum sonucu

bak hafataya bıkaç arkadaş daha beklıcekkkk..........sıkılırsan akupuntur sayfasına gel orda gulen tıprakta beklıyo olucak haftaya................kolay gelsınnnnnnnnnnnnn

iyiyim sukur...dun cok agrim vardi bugun ara ara bicak saplanir gibi oluyorkaydirigubbakcemile3cok bicak yedim ya agrisini ne biliyorsam....oyle derler yakaydirigubbakcemile3sali gunu test gunum el-muallimin dedigi danani kuyrugu kopacak....inslh bana dua edin...gozun aydin o zamankaydirigubbakcemile3 sen gordun mu bebisi..tek mi ikiz mi?

ins canım guzel haberler gelsın sanada butun bekleyen anne adaylarınada ben keseleri gordum iki tane ama sanırım pazartesı yada carsamba gunu tekrar gidecez kalp atımlarını gormeye hayırlısı dıyorum ama meraktan catlayacam yani nerdeyse

bademcikkkkk hadi bakalımm büyüsünn yumuşlarınn benimde dün transfer oldu yatıyommm.24 test günümm. Allah gönlümüze göre versin yarabbimm.Şu anda içimde 2 tane varrr inşallah beni bırakmayacaklarrr.

teşekkürederim el-muallim güzel temennileriniz için
yasese dualarım sana ve tüm anne olmak isteyenlerede Allah kabul ederse..
26 yumurta toplanmış,merkezden aradılar 20si olgunmuş..Eşimle ayrı şehirlerdeyiz,bu nedenle yeterli sayıda döllenip bölünürse dondurmayı düşünüyoruz.Bakalım artık,kısmetimize

arkadaşlar benimde bugün ultrasonum vardı hormonlar ve yumurtalıklar normalmiş gonalf ye başladık tüm tedaviye başlayan ve başlayacak olanlara bol bol şanslar allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

tüm bekleyen ve tedaviye başlayan arkadaşlara allah çifter çifter bebişler versin..........zümmincim.....hoşgeldin canım...sende tedaviye başladın ha....hayırlısı olsun.allah emeklerini boş çıkarmasın.......elmuallim.....ne haber.....hamişlik nasıl gidiyor.....ayyyyy....sizleri böyle okudukça bu ay tedaviye başlayısım geliyor......

Back
X