haziran da hamile olmak isteyenler

olmuyo babytwin greys85 elmuallim feraye 55 ....ne güzel bi duygudur sizin yasadiklariniz..cok mutluyum sizler icin...Allah insallah hayirli bi sekilde kucaklariniza almayi nasip eder...

cingispembesinin test gunu bugun...inslh pozitiftir...listemize baksana...son gunlerde 4 tane birden negatif...Allahim yardimcimiz olsun...

Rabbim insallah hayirlisini nasip eder....yüzünü güldürür....laboratuarda hepimiz toplandik hemsireler agladilar kizimin durumu duyunca...safak bey dedi...insallah cogul gebelik olurda sevindiririz seni dediler..fevzi bey ise muhtesem bi abi .....benim icin cok ugrasti....sanki yillardir tanisiyormusuz gibi....

listeden adım çıkmış vay be ne hayaller kurmuştum...neyse hayırlısı olsun.......ne diyelim.....yola devam.....allahım birdaha o listeden olumsuz haber duymayalım inş.....hep hamişler olsun....

evet..merkezden memnun kalmana sevindim...inslh sonucunda iyi olur...
listeden adım çıkmış vay be ne hayaller kurmuştum...neyse hayırlısı olsun.......ne diyelim.....yola devam.....allahım birdaha o listeden olumsuz haber duymayalım inş.....hep hamişler olsun....

cnm listeden cikmadin...asagi listeye alindin...yani sabirla yola devam bugun olmadiysa elbet bigun olacak...herseyde vardir bi hayir....haklisin cok zor sanki dunya basina yikiliyor..ama canin yerinde olduktan sonra alisiyorsun 2-3 gun icinde atlatip...yeni bi sayfa icin...hazirliklara basliyorsun...daha bilgili.. daha sabirli...daha deneyimli...Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin....

zümmin....nasılsın canım...nasıl bir duygu tedaviye başlamak.... çok karmaşık duygular içindesin değilmi.....ben inanıyorumki allah sana bu sıkıntıların ardından en güzelini verecek......

zummıncım ınşş adım attın gerısı ınş gelecek canım.............ınş lıste bereketlenır.............ınş hadı buluesu canım sende at şu adımı...........bekleyenler nasılsınız ne zaman sonuçlar bebek beklıyoruz senın yarın değılmı ayyy ınş canım ınşşş sevınırız beraber

insallah ablacim...insallah ne bilim ablacim....icimdeki duyguyu ifade bile edemiyorum....fazla düsünmekten istemiyorum desem bile aklimdan cikmiyor...herkes bi umutla bekliyor...hele esim.....arkadaslarda iyi haber alamincada üzüliyorum...nolcak bilmiyorum...bidaki ay...bende hamileyim arkadaslar diye bagirmak istiyorum....

canım ınşşşşşşşşşşş...........bılmeme mı şımdı ne fırtınala kopuyo yureğınde .................ınşş bol dua canım rabbım kolaylık versın gelsın ınşş bebişlerın ınşş canım................

saol el-muallim....bu ay bi hayirlisiyla gecsin...hayirlisiyla bi yuvama dönim...bebeklerime kavusim...ne güzel olur...sevincim ne kadar büyük olur bi bilsen....bi umutla koyulduk bu ise..sseni ve digerlerini böyle mutlu bi sekilde görünce cok sevniyorum...insallah bebek istiyoruz da hayirli haberlerle gelir

evet canım ınşşşşşşşşşşşşşş bebek ıstıyoruz bugunmı yapıcak tahlılı................ınş ya rabbım tum yuzlerı guldursun ve tamamına erdırsuın canım ................

merhaba arkadaşlar.. cuma günü 14. gün testimi yaptırdım ve olumsuz sonucu aldım. 4 kaliteli embryo transfer edilmişti.. çok da dikkat ettim 12 gün boyunca ama olmadı.

hakkinda hayirlisi buymus demekki insallah bebisin sana cok yakindir

canim tr zaten benim icin bi avrupa ulkesi sen ne zamandir gitmiyorsunda sasirdinki
turkbayragiturkbayragi
bu arada sen daha donmedinmi evine canim
canim bende bakalim bekliyorum yumoslarin buyumesini cuma gunu toplanir galiba

asi ben 3 senedir gitmiyorum....o zamanlar erkeklerin küpe taktigini görmek mümkün degildi...simdi ise..en sert erkek bile küpe takmaya kalkiyor....ne bilim iste tuhaftima gitti....gelip benim kardesim küpe takcam derse...ne olur bilmem....

ben döndüm...minik kuzumun yanina...insallah sen nerdesin suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…