asıcım ıyı olman çok guzel canım......................ınş daha ıyı olacakk
hayirli olsun...E2 ne ?transferin 10.gunumu?
canım ıyıyzzzzzzzzzzzzzzz....................olmuyo gordu keselerını ıkı tane çok tatlı....................ben de ınş haftaya canım................senın nasıl gıdıyooooooooo nasılsın...............
tsk canimcim ins amin dualarinda bana yer vermeyi unutma mucksssopuyorumnanaktan
tskler canim hayir gonalf in 10 gunu E2 yumurta sayisini ve kalitesini belirleyen hergun verdigimiz kandaki hormonun adi:Saruboceq::lepi:
cok yukselmesi tehlikeli ohss oluyorsun
ben birinci tedavimde olmustumda o yuzden simdi dusuk gitmesine seviniyorum canim
yanlis anlasildi galiba sevininceCADIARZU
canım bebıek ıstıyoruz......sev tabı ısır ben öle severım bebeklerı ama ınsan herkesınkını sevemıyıoo tabı ....................ben ızın verırırm sev canım sonrada senınkını severız ınşşşşşşşşş............ay salıya az kaldı...........ınş ya ..............canım sohbeteben gıremıyorum nıye mavı bı ekran cıkıyooo anlamadım yaaaaaaaaaaa
hmm simdi anladim...benden boyle tahliller istenmedi...o yuzden bilgim yoktu..
hayirlisi olsun...az kalmis seninde..Allah yardimcimiz olsun...
tsk ederim canim
ama imkansiz herkesin bakilir sen suanda gonalFfalan kullanmiyormusun
hayir cnm ben onu 2 tedavimdede kullanmadim..uzun prot...lucrin kullandim...kisada sadece 10 gun kadar menegon kullandim..baska bi ilac kullanmadim...tahlil istenmedi bakilmadi...20 yumurtam olsumustu...17 toplandi...11 dollendi...
canim hergun kan vermedinmi sen ultrasona gittiginde cok ilginc inanki cok sasirdim CADIARZU
hayir canim ilk denememdede bundada sadece tedavi baslamadan kan sayimi degerlerine bakildi...tedaviye baslandiktan sonra ..sadece ultrasonda takip oldu...2 tedavimde farkli ilaclar kullandim...2.denememdeki tedavide daha basarili olundu...ilk denememde 5 yumurta toplanmisti....yumurta olusumunda streste cok onemli...rahat ol..kafana birsey takma...hersey olacagina varir...
saol cnm hepimizin yardimcisi olsun...ok canim tskler allah yardimcimiz olsunopuyorumnanaktan
canim kac gun sonra test gunun allah yardimcin olsun ins pozitif cikar transferin olmus yanilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?