haziran da hamile olmak isteyenler

canım ya.şu akupunktur işini detaylı anlatırsan sevinirim.yumurtaların fazla oluşmassı içinmi.benimde fazla yumurtam olmuyor.ben tedavimi acı badem de yaptırıyorum.iki denememide orda yaptırdım...

caım benimde senşnle aynı olacka galiba mayıs onu gibi doğumkontrol hapıyla başlıcam iğnelerede heralde mayıs sonu başlarım hadi bakalım inşallah hepimiz mutlu ahberi alcaz

canım ya.şu akupunktur işini detaylı anlatırsan sevinirim.yumurtaların fazla oluşmassı içinmi.benimde fazla yumurtam olmuyor.ben tedavimi acı badem de yaptırıyorum.iki denememide orda yaptırdım...

canım bende bı problem yok ama tutunmayı daha ıyı sağlasın stresı azaltsın dıye duşundum.......ama yum artışına etkılı oluyomuş canım araştır ve tedavıden once başla ıstersen canım.......bak arkadaşların bazıları faydasını göruyomuş....hayırlı gecelr...

oh oh mangallar falan zumminle beni catlatiyorsun valla elmuallim burada kapali bir hava ikigundur ama soguk degil haftabasinda cok sicakti bende sicagi pek sevmiyorum biraz hararetli biriyim ben anaokulunda cailisyorum ogtermenim transferden sonra iki uc hafta izin alacagim insaallah yazin okul kapanmiyor tabi anaokulu oldugu icin iste bole sen neler yapiyorsun rabbim hepimizin yardimcisi olsun

zummin sanslin annen kayinvaliden geliyor ne guzel benimkiler hasta olduklari icin malasef gelemiyorlar hic buraya senin adina cok seviniyorum kizinda daha iyi olur insaallah canim

canım ya ......inş gelınce buluşup beraber yaparız mangal partısı.....dun hava çok guzeldı gezdık geldık ıksaat sonra hava kapandı ve yağmur doktu....ben kapalı havayı sevmıyorum...ama ıstanbulda yağmur bu sene çok guzel yağdı çok sevmesemde susuz kalımıcaz dıye sevındım rabbım susuz bırakmasın ulkemızı........ızın alman çok ıyı olacak bakalım ben zaten hazıran on onbeş gıbı tatıl olucam....beraber beklerız inş canım..kendıne ıyı bak......

olmuyo senin adini hep oluyo diye yazasim geliyor insallah ilk guzel haberi senden alacagiz insaallah

tsk arkadasım sen nasıl hitap etmek istersen öle söle ins ALLAH hepimize verir dedigin gibi ilşk haber benden gelecek sanırım 20 tane yumurtam var bugun 9 olmuslar az kaldı ne kaldıkı 17 ye demia.s.

arkadaşlar sıtede sıkıntı var galıba gıremedım...ıkı gundur...........ve ozledım.......nasılsınız....
olmuyo canım inş herşey çok guzel olacak.........herkes sevınecekk

arkadaşlar sıtede sıkıntı var galıba gıremedım...ıkı gundur...........ve ozledım.......nasılsınız....
olmuyo canım inş herşey çok guzel olacak.........herkes sevınecekk

insaalah canim neden olmasin ist kizkardesim var ya gelirken yada giderken genelde ugrarim ona ben bu sene kpali hava sever oldum deprosyonami giriyorum ne ins canim ya ALLAH hepimizi sevindirsin sende kendine iyi bak canim

tsk arkadasım sen nasıl hitap etmek istersen öle söle ins ALLAH hepimize verir dedigin gibi ilşk haber benden gelecek sanırım 20 tane yumurtam var bugun 9 olmuslar az kaldı ne kaldıkı 17 ye demia.s.

ayy ne guzel canim senin tedavi bitmis nerdeyse hadi hayirlisi rabbimden insaallah guzel haberlerle gelirsin insallah

gunaydınnnnnnnn.....amerıkalı canım sen gece gırmışsın............valla uğra banada.............gelınce unutma............senın tedavın ne zaman..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…