haziran da hamile olmak isteyenler

amerikalı.....sen neler yapıyorsun.tedavin ne aşamada......

yeni gordum mesajini kusura bakma canim gecen ay tuplerimi baglattim dr istedi simdi dogum kontrol hapi iciyorum galiba temmuz 7 gibi ignelere baslarim canim sen ne asamadasin baslamissindir ama benden oncesin sen degilmi insallah rabbim hepimiz sevindirir birbirimizi tanimadan ne kadar cok dualar ediyoruz birbirimize degilmi Allah bu siteyi acanlardan razi olsun

insallah hayirlisi olur ablacim...bak elmuallim in 3üzü oldu...seninde insallah olcak...Allah insallah nasip etcek...Allah hepinizin yardimcisi olsun...

insallah hayirlisi olur ablacim...bak elmuallim in 3üzü oldu...seninde insallah olcak...Allah insallah nasip etcek...Allah hepinizin yardimcisi olsun...

merhaba zümmin nasılsın nasıl gitti doktorla görüşmen...ben bayadır giremiyorum karadeniz gezisi yaptık da...öptm

aslgkh...ben türkiyeye geldim...muayene oldum..ilaclarima basladim...1,5 hafta sonra bidaha gelcem Allah nasip ederse ve sonuc insallah iyi olur....12 gün kalcam....Rabbim insallah hayirlisini nasip eder...sen naptin...karadenizde nereye gittin???? cok severim karadenizi

canım biz tur yaptık doğu karadenizi gezdik...samsun giresun ordu trabzon rize vs...çoook güzel oralar hayran kaldım...biz de bu ay korunmadık bakalım yarın betahcg baktırcam ama adet belirtilerim basladı gibi geliyor bana...hayırlısı artık..dua ile...

hosgeldin zummincim insallah sonuclarinda cok guzel olacak .

saol momi insallah rabbim nasip etcek....bugün cok sevincliyim....bi aile dostumuz...18 yildan beri cocuklari olmiyor...abi tüp bebege karsiydi...telefon actim...yalvardim...ben türkiyeye geldigim zaman götürcem yengemi dedim...tamam sen nasil istiyorsan öyle olsun dedi...Allahim belki vesile olcam dedim kendi kendime......cok mutluyum...insallah 18 sene sonra bebisleri olur....cok mutluyum arkadaslar....

zummıncım ınşşşşş rabbım sevındırsın nerde varsa ınş sende vesıle olursun...................ınşş cıfte sevınç yasarsınızzzzzzzzzzzzzz

inslh canim iyi bak bebislerede kendinede....bende iyiyim sukur...sicaklarla cebellesiyorum...is ariyorum bol bol..banka sinavlarina giriyorum...anliycan takiliyorum kendi capimda...))

ınş canım hayırlı ış yada hayırlı bebiş yada her ıkısınıde beraber versın canım kısa zamanda ınş.................gonlune gore ols.................

coooooook sagıollllllllll bıtanem..............rabbım sızee versın ınşşşşşşşşş bekletmesın.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…