haziran da hamile olmak isteyenler

canım bçle düşünme emınım unutmuştur arkadarlar.......................canım ınş gelecek bebeğin ...................ama bıdaha yenıle testı...............kendıne ıyı bak canım ço uzuldum...........

bıtanem ınşşşşşş rabbım bı zamanı var verecek ınş...............uzme kendını yavaşca toparla ve yola devam bıtanem..........ınş o bebişler ınatçıysa annelerıde ınatcı.................ınş canım

ne guzel demis bak el muallimcim..

inatci keci bebeklere inatci keci anneler lazım. yoksa baska turlu yola gelmez bu tosbagalaaaar.

sağolun canlarım yaa. ne bilimm bazen böle düşünmeyeceğim diyorum bazen de tam ortasında kalıyorum.inşallah benim inadım onları yenecek

2.78 çıktı tahlill negatiff beni zati listeye almamıştınız silmenize de gerek kalmadıı. İnşallah siz pozitifi tutturmuşsunuzdur

uzulme desemde bos biliyorum...ama bundada vardir bi hayir diye dusun...kendini hemen toparlamaya bak...yeni bir tedavi icin moral depola..
cnm listeyle zummin ve ben ilgileniyorduk...ben negatif sonuc aldiktan sonra listeyi biraktim...tekrar tekrar uzulmemek icin...hatta forma bile pek girmiyorum...zumminde suanda tedavi asamasinda....ignelerine basladi...negatif sonuclardan etkilendigi icin oda pek girip takip etmiyor..yani ikimizde ara ara dostlarimizdan habersiz kalmamak icin bakip cikiyoruz...yoksa seni veya baskasini neden eklemeyalim ki...listeyi devam ettirmek isteyenler...gecmis sayfalardan listeyi bulup..alinti yapip...duzeltme veya eklemede bulunabilir...

sağolun canlarım yaa. ne bilimm bazen böle düşünmeyeceğim diyorum bazen de tam ortasında kalıyorum.inşallah benim inadım onları yenecek

canım benim birkaç gun izin ver kendine uzuleceksin tabi... uzulme demek mumkun degil ama 1-2 gune toparla kendini lutfen... sonra yeniden baslayacagiz moralleri yukseltip

inatçı keçi olacağız hepimiz. bizim inadımız minik kurbağalarınkini kıracak. :lepi:

2.78 çıktı tahlill negatiff beni zati listeye almamıştınız silmenize de gerek kalmadıı. İnşallah siz pozitifi tutturmuşsunuzdur

arkadasım sonucuna üzüldüm geçmiş olsun.burdaa herkes acı tatlı bir çok sey yasanıyor.herkesin derdi aynı bebek özlemi.birlikte üzülüyor birlikte seviniyoruz.herkes her an bilgisayar basında olamıyor.herkes üzüntüsünü farklı yasar saygı duyarım fakat bu kimseye bu tarz bir cümleyi sölemenin anlamı yok.benim.bu listeye girmek bizimm insiyatifimiz deil arkadasımında işi vardır unutlmuştur.bu lafından dolayı üzüldüüm ve kınıyorum seni.allah hepimizin gönlünü versin.umarım hatanı anlarsıın

ya zummıncım canım bu cetvel kendımı ılerlıcek yoksa bızmı ayarlıcaz bak aklıma takıldı annem yaaaaaaaaaaaa

hayırlı kandiller kızlaaar,

bu mubarek gunlerde rabbim isteyen herkese saglikli hayırlı evlatlar versin insallah

kandiliniz mübarek olsun ALLAHIM bu hayırlı gunde hepimize hayırlar vesıle etsın 15 gun yokum arkadaslar memelekete gıdiyorum bugün kontrolum vardı melekelr 18 mm olmus gelınce grs uzere kendinize cici bakın................

kız olmuyooo nerdesın kız bı gırıyon bı cıkıyon ya.......................nasılsın bebişler nasıl yaz merak ettım zummınde soruyodu senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…