haziran da hamile olmak isteyenler

selam arkadaslar yeni konu actim ama kimse yanitlamiyor... bende size sorayim dedim.

aranızda hiç Puregon/Gonal F gibi yumurta uyarıcı iğneleri kullanırken lekelenme yada kanama yaşayan oldu mu? Varsa eğer tedaviniz nasıl devam etti? iptal mi oldu?

canım ben kullandım ama kanama olmadı bende bence doktoruna sor canım .............ınş bışey olnmaz tedavın devam edr ınşşşşşşşşşşşşşşşş

el muallimcim ben buradayim canim... doktorlar sagolsun icimi yatistirdi. onemli olmadigini soyledi. yumurtaliklari ignelerle uyariyoruz ya bazen olurmus boyle lekelenmeler ama onemsizmis tedavi devam edermis. bende rahatladim tabi

yarin oglen kontrole gidecegim. bakalim yaramaz yumoslar ne durumda. sanirim biraz aktivite var ama cok buyumediler herhalde oyle karnim kocaman olmadi cunku kaydirigubbakcemile3

canım m ınş buyuyolar benım de karnım hıç şişmadı bu kez ona bağlı değıl kafayı takma canım ınşşşşşşşşşşşşşş ıyı olacak bol dua

zummın ne dıyon canım ya ne zaman tarasferın.....................ama daha tıoplama oldumukı............ne zaman yaz...................ınşşş sanada sevınelım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

elmuallim....ablacim....doktorun demesine göre öyle yaziyorum bakalim....hayirlisi.1,5 hafta sonra türkiyeye geliyorum...16. temmuz transfer dedi doktorum....20 sinde geri döniyorum...bakalim ablacim...insallah hayirlisi olur...bizde yolun sonuna gelmis durumundayiz artik...Rabbim yavrularima kizima hayirli saglikli bi sekilde kavusturmami nasip etsin. Insallah dualarim kabul olur....

serife güzel canim bitane arkadasim.....Allah razi olsun...dualarinizi bekliyorum....kizimdan ayrilip bi umut geliyorum türkiyeye....Dilegim yavrularima hayirli bi sekilde kavusmak...Rabbim nasip eder insallah...sen nasilisin...? Rabbime emanet ediyorum seni...güzel arkadasim benim

çok sevindim zümmin..inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine (bebeklerine) artık seninde yüzün gülsün arkadaşım..ben ne yapıyorum kafama göre doktora gidip tahlil vs. yapıyorum p.teside sonuçları göstericem bi yanım tüpe başla diyor bi yanım doğal yolla kal diyor..sebze çobası gibiyim anlıcan zamana bıraktım herşeyii...

bu arada sana ilginç bişi dicem hala etkisinden çıkamadım kandil günü mezarlığa gittim kimseye sölemeden çiçeklerini falan suladım ve oğlumun ayak ucundaki yer boştu şimdi dolmuş bi kadın ölmüş adına baktım Şerife yazıyordu tüylerim diken diken oldu..bi gün öldüğümde ayak ucu boş olduğu için oraya gömülmek istemiştim içten içe...ancak sadece adım yazılı yatan ben değilim ...

ah canim benim...cok kötü oldum.....Allahim sana öyle sabir versinki...hep umut aklimda...arada sirada resmine bakiyorum...hatirliyormusun günleri sayiyorduk...ben sana demistim sen benden önce eve döncen diye...Rabbim veriyor imtihani...Allah sana cennete bekleyen bi melek verdi...sen herseyin en iyisine en güzeline layiksin güzel annem...insallah rabbim sana bi sürü cocuklar verir...insallah....sen benim icin cok önemlisin...üzülme tamam...hersey iyi olacak insallah

yeri çok güzel bunu hissediyorum ve evimin içinde hayali var gibi yada bana öyle geliyor beni izliyor gibi...orada çok mutlu eminim buna ben bunları düşünerek sabr ediyorum ...yapacak bişi yok...

sende değerlisin benim için çok zor hayat biliyoruz ama geçici ve ömür kısa..yola devam arkadaşım birbirimizden duaları eksik etmeyelim..kader de ne yazarsa onu yaşıcaz..inşallah son dur bu karanlıklar...

zummıncım canım ınşşş yıne rahatca gelır hamış donersın ınşşşşşşşşşş canım rabbım tum ısteyenlere kolaylıklar versın yollarını açsın.....ınş canım ıçını ferah tut ınşşşşşş hersey guzel olacak ............

insallah serifecim...Rabbim insallah bizler icin hayirli hayirli kapilar acar....hic UMUDUNU kaybetme...yüzün hep gülsün...emi

saol el-muallim ablacim...insallah dedigin gibi olur...benimde hamis cetvelim olur....Rabbim hayirlisinin nasip etsin

cok etkilendim ya hatirlatmak gibi olacak ama dogummuydu rabbim sana insallah en hayirli gunde en hayirli evladi yada evlatlari nasip etsin sen cennete bi yavru gondermissin rabbim sabrini versin gercekten cok uzuldum bence tup bebege basla ve bir an once kucagina alman dilegiyle Allaha emanet ol

erken doğum yaptım canım 4,5 ay yaşadı sonrası dönülmez yol...inşallah sizlerde bizlerde tekrar kavuşuruz...ben ne yapacağımı bilmiorum şuan zaman ne getirir bilinmez...

allah hepimize sağlıklı ,sıhhatli evlatlar versin,dualarımızı kabul etsin yarabbim.........zümmin....canım ya.....demek transfer temmuz 20 de.....bende kısmetse o gün tedaviye başlayacağım bi aksilik çıkmazsa......transferlerimiz 15 gün arayla olacak.dr.umla konuştum bana yine kısa protokol uygulayacak....o yüzden 15 gün arayla olacak demektir......allah yardımcın,yardımcımız olsun....sağlıklı,sıhhatli evlatlar versin canım.....allah emeklerini boşa çıkarmasın....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…