haziran da hamile olmak isteyenler

merhaba ben de 10 gün sonra falan adet olunca doktora gideceğim doktor bir ilaç verecekmiş sonraki adette de tedaviye başlanacak yani haziranda

hadi hayirlisi.... :)

Merhaba Arkadaslar,
Bende haziran ayinda tedaviye basliyorum.Umarim hepimiz icin hayirli olur.

Rabbim hayirlisini nasip etsin

bende varım haziran ayında bi tüp bebek negatif bu ikinci allah hepimizin yardımcısı olsun.

Rabbim hayirlisini nasip etsin

Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc:
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Haziran
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ ____.............________..........
3. el mualim,
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya 2.ci deneme _______avrupa safak hastanesi_______haziran________
15. cemre
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31. cemre18
32. muradim
33. hicret

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamis Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia____________________10 Mayis ______Mayis
2. amerikali_______________Yurtdisinda____________________Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,________________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu______________........................................_______Mayis...........Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem________________Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________.................................________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin______________Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________.....................___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................___________Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia______________Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial______________Haziran_______..........
32.Muradim______________________..........................._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________...........................________Haziran_______............

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bebek istiyoruz hosgeldin...nasilsin....????

h.b canim tesk iyiyim sen kizin nasilsiniz?sitede sorun vardi sanirim.girmekte zorlandim.girergirmez listemizi yenilemeye basladim..gec kalmisim sanirim sen benden once yenilemissin a.s.sinavlarim var buara pek giremem yinede gunde 1-2 olsun sizlerden enerji alip cikiyorum..gunes yuzunu gostermeye basladi sekerler..gunesli havada hamile olarak yuruyus yapmak bebek esyalarina bakmak...bol bol yaz besinleri almak..:icecreamhormonsuz)...camdan disari baktikca icim kipir kipir
Allahim inslh hepimize boyle bir yaz mevsimi gecirmek nasip eder:Saruboceq:

saol canim kizim iyi havalar cok soguk yagmurlu....onun icin evdeyiz....ama bebegim keyfi yerinde

insallah canim dedigin gibi olur

sinavlarinda basarilara.s.

a.s.a.s.

Sevgili olmuyo,tedavin hayırlı olsun.Ben inanıyorum ki Allahın izniyle olacak.Bebeğine kavuşacaksın.ıçini rahat tut olumsuz düşünme.

Arkadaşlar biraz önce bir sitede okudum içinizde FertilAid Üremeye Yardımcı Multivitamin (kadın ve erkek için ayrı ayrı)veya başka bir vitamin kullanan var mı? Birde gen taraması yaptırdınız mı?

herkese ıyı akşamlar..................ya ozledım sızlerı...........nasılsınız.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…