herkese iyi akşamlar bende ilk tüp bebek denemesi için 7 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum (listede adım var.Ayrıca adana başkent hastanesinde tedavi oluyorum))ayyyy çok heyecenlıyım.takvime bakıp ha bire gün sayıyorum.şimdiden içim kıpır kıpır valla olumsuz düşünmek bile istemiyorum sanırım bu ay sonunda ALLAH tan bir aksilik çıkmazsa transfer yapılır zaman geçsin artık transfer günü gelsin istiyorum.ben pkos olduğum için acaba yumurta kalitem nasıl olacak diye meraktan ölcem normalde kendi kendime yumurtlayamadığım için bana sağlık yumurta oluşmaz gibi gelsede olumlu düşünmek için elimden geleni yapıyorum.Bu pkos den usandım artık.
hosgeldinBen de varım...
Hoşbulduk...İlk deneme Genart'ta olacak...Yarın lucrin başlıyorum..Sebep erkek infertilitesi...
Arkadaşlar biraz önce bir sitede okudum içinizde FertilAid Üremeye Yardımcı Multivitamin (kadın ve erkek için ayrı ayrı)veya başka bir vitamin kullanan var mı? Birde gen taraması yaptırdınız mı?
zümmincim...canım....içime doğuyorki sen ilk denemede hamile kalacaksın ve eşini sevindireceksin.hemde sağlıklı sıhhatli bir evlat alacaksın kucağına...inşaallah...rabbim hayırlısıyla....
merhaba arkadaşlar bende haziran ayında tüp bebek yaptırıcam inşallah allahın izniyle. 20 mayısta lucrin kullanmaya başlıyorum. bizim sorun eşimde morfoloji bozukluğu bende de pko var. 2 kez aşılama yaptırdık olmadı aslında boşunaymış. keşke en başta yaptırsaydık tüp bebek. 6 ayımız boşuna gitti ama herşeyde bir hayır vardır öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?