haziran da hamile olmak isteyenler

canım ya ...zor şeyler evet ................hasret de var dedığın gıbı ama ols inş guzel olacak herşey..
ben d bı duşuk..............ıkızlerımden bırını once bırını 24 haftada kaybettım...............çok şukur bı oğlum var.................inş gelır meleğin canım bende ıst ailem samsunasda

inş canım senıde uzun guzel yıllar beklıyo inş...............yıllar çok cabuk geçıyo....unıversıteyı bıtırbım sonra evlılık ..eşım çok ıyıdır.................mutluyız...

sen daha gençsın.....inş bebişinle eşınle guzel yıllar canım...ailen burda mı ıstanbulda mı.

canim yaprak sarmak istiyor useniyorum bugun patlican tav nohut mercimek corbasi pilav ve salata onlar bitsinde yaprak sararim diyorum iki kisi olunca yemekte kaliyor biz kalabalik aileydik annemim evinde ertesi gunu mutlaka yemek piserdi yada ayni gun aksamina bile yeni bi yemek yapilir o kadar da az aliyorum az olsun diye ama yinede ertesi gune kaliyor

haklısın....yemek pek yenmuyor ..yaprak sarma bende severım................işlerım rahatlasın saracam bende oğlum da çok sevıyo...oğlum çok yemek seçtığı için herşeyı yapmıyorum ...yaparsam gel canım beraber yıyelımmm

benim aile adanada mangal deyince dayanamiyorum yani adanaliyik kebap yerik salgam icerik ama esim tokatli karadeniz yemeklerine bayilir

eskıden evler kalabalıktı çocuklar çoktı şımdı ...sayı az ..yemek bıle az pısıyo....inş ikizlerın olurda ....mutfaktan çıkamazsınnnnnnnnnnnnn

bak sen adana ha ben samsunluyum eşım de urfa....................alıştım ben acıyaaaa..

evet ya bizim sinifta 16 cocuk ve hepsi 1.5 2 yaslarinda 4 ogretmeniz ama insan genede yoruluyor sen calisiyormusun

canım ben çalışıyorum..ozel bı şırket dıyım kurs hocasıyım benımkıler buyuk genç kızlar ve kadınlar.................daha kolay yanı

senın ıngılızcen ıyıdır.......................ne guzel benım dılım fransızcaydı..ıngılızceyı öğrenemedım....unıversıtede öle..ama en yaygın ingılızce tabı

senin esin cig kofte ve patlican kebabi da yapiyordur degilmi esim her cumartesi cig kofte yapiyorlar arkadaslarila ben aci yiyieymiyorum ama esim bayiliyor bu hafta ki yemekteyiz yarismasida urfada yani

ben adanada gitmistim kursa ama burada kullandigin zaman daha farkli oluyor her gun bi seyler ogreniyorum iste ana dilingibi degilki ama iyiyim kendimi kurtariyorum, yani

haklısın canım...............bır ara gıttıuı bağlantı............eşımde yapar çığkofte...sen gel bız bışeyler buluruz acısız ....kek pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…