canım ya ...zor şeyler evet ................hasret de var dedığın gıbı ama ols inş guzel olacak herşey..
ben d bı duşuk..............ıkızlerımden bırını once bırını 24 haftada kaybettım...............çok şukur bı oğlum var.................inş gelır meleğin canım bende ıst ailem samsunasda
inş canım senıde uzun guzel yıllar beklıyo inş...............yıllar çok cabuk geçıyo....unıversıteyı bıtırbım sonra evlılık ..eşım çok ıyıdır.................mutluyız...
canim yaprak sarmak istiyor useniyorum bugun patlican tav nohut mercimek corbasi pilav ve salata onlar bitsinde yaprak sararim diyorum iki kisi olunca yemekte kaliyor biz kalabalik aileydik annemim evinde ertesi gunu mutlaka yemek piserdi yada ayni gun aksamina bile yeni bi yemek yapilir o kadar da az aliyorum az olsun diye ama yinede ertesi gune kaliyor
haklısın....yemek pek yenmuyor ..yaprak sarma bende severım................işlerım rahatlasın saracam bende oğlum da çok sevıyo...oğlum çok yemek seçtığı için herşeyı yapmıyorum ...yaparsam gel canım beraber yıyelımmm
senin esin cig kofte ve patlican kebabi da yapiyordur degilmi esim her cumartesi cig kofte yapiyorlar arkadaslarila ben aci yiyieymiyorum ama esim bayiliyor bu hafta ki yemekteyiz yarismasida urfada yani
ben adanada gitmistim kursa ama burada kullandigin zaman daha farkli oluyor her gun bi seyler ogreniyorum iste ana dilingibi degilki ama iyiyim kendimi kurtariyorum, yani