haziran da hamile olmak isteyenler

her yaz gelıyomuzsun benı abım almanyada...........genelde heryaz gelır............ozledım onu........

kendıne ıyı bak ..canım..dınlen bende bırazcık yatım.............gece uyanırsam gelırım

gunaydın ............ya zummıncım çok geç gelmışsın...........amerıkalı ıle bız bız muhabbet ettık çay içtıkkkkkkk...........canım kendıne ıyı bak

kızlar bende haziranda hamile olmak isdiyorum hemde çok bu akşam istanbula gideceğiz ve tedaviye alman hastanesinde star vereceğiz benim gibi haziran da bebek isdeyen herkese bol şans diliyorum ve dualarım sizlerde varsınız sizde beni dualarınızdan eksik etmeyin

arkadaşlar sormak isteğim bir şey var...... :uhm:
benim ilk tüp bebek tedavim 26 martta olumsuz sonuçlandı. Doktor bana haziranda tekrar deneyebilirsin dedi. Arada 2 aylık zaman kalmış oldu. Bu bekleme süresi yeterlimi ? İlaçların etkisi ne kadar zamanda atılıyor ? Hormonlar iyice birbirine karışır diye korkuyorum.

Merhaba Badenur.. İlaçların etkisi çok olmuşmuydu? Ben de ilk defa laç kullanmaya başlıycam Mayısta. Senin olumsuz sonuçlanmasında sebebi ne gösterdiler?

Merhaba Badenur.. İlaçların etkisi çok olmuşmuydu? Ben de ilk defa laç kullanmaya başlıycam Mayısta. Senin olumsuz sonuçlanmasında sebebi ne gösterdiler?

canım kesin bir gerekçe göstermediler... bünye, yapı gibi sıradan şeyler söylendi... Aslında sonrasında nedeni için hiç bir araştırmada önermediler, iki ay ara ver gel yine deneyelim dedi doktor... o nedende içimde şüpheler devam ediyor... negatif sonuçlandıktan sonra ilaçların etkisi sadece adet geçikmesi şeklinde oldu..

Daha şimdiden bisürü soru işaretleri var kafamda. Hiç olmazsa tedavi sonucunda açıklayıcı olmaları gerekir. ışimiz tamamen şansa kalmış oluyo bu durumda. Dua etmekten başka çere yok gibi.

cnm ben subat 17 negatif sonuc aldim.dokt gorustugumde 3 ay ara vermek gerektigini soyledi.3 ayda vucut anca toparlanir dedi..ileri yastaki yumurtasi az olan hamile adaylarini hemen ertesi ay tedaviye alabiliyoruz..yumurta kaybi olmasin diye ama genc yastaki yumurta sorunu olmayan adaylarimiza 3 ay beklemelerini oneriyoruz dedi.benim 2.si mayis sonu gibi olcak yani 3 ay bitcek..negatif sonuc alinca neden tutunmamis olabilecegine dair tetkikler istedi.bu uc ay icinde onlari yaptirdim.rahim filmi(rahimde kanalda yapisiklik iltihap varmi ona bakildi)genetik test yapildi..bunlar temiz cikti..tutunmama nedeni:rahimde kanallarda iltihap yapisiklik,genetik bozukluk,birde bagisiklik sistemindeki bozukluk.yani esinden gelen hucreyi(emriyoyu)vucudun mikrop gibi gorup savasip atiyor(tutunamiyor)ben bu son bahsettigim asama icin tedavi oldum.lenfosit asi si..3 ay ayda 1 oldum bu asiyi.asi:esimden 9 tup kan alinip icinden hucreler secilip esimin hucrelerini kolumdan bana asiladilar..ki vucudum esimin hucrelerine alisip emriyo olusunca vucudumdan atmiycak..Allahim hakkimizda hayirlisini versin...:Saruboceq:

benim bi sorum olcakti, adet oldugunuz 2 günü ignelere basliyorsunuz....sonra yum lar alma sirasi geliyor...

mesela ben öbür ayin 4. de adet olcam....yum larin alinmasi hangi tarihe geliyor....
galiba ben haziran annesi olamicam...cünkü hesaplarima göre tam o sirada türkiyeden kayinvalidem -tatlicadiarzu- geliyor....

kardesim nasilsin bakim..herkesin bunyesine gore yumurta olusumuna gore bu sure degisiyor cnm..ben 19 ocak regl olmustum 5 subat ta yumurta toplama 7 subat ta da trasfer oldu..tedavi sekline bunyene ve kullandigin ilac durumuna gore zaman degisiyor..
kaydirigubbakcemile5

iyim hamd olsun sen nasilsin,....

sabahleyin hesapladimda...tam o zamana geliyor..üzüldüm biraz ama haftaya doktor zaten tam olarak söyler

sıssem canım başla inş hayırlı olur inş canım
badenur canım yeterlı yetrlkı sen kendını hazır hısset..........inş herşey guzel olur canım
zummıncım inş herşey yolunda gıder senın için..gor bak herşey çok guzel olacak

iyim hamd olsun sen nasilsin,....

sabahleyin hesapladimda...tam o zamana geliyor..üzüldüm biraz ama haftaya doktor zaten tam olarak söyler

cok sukur bende iyiyim canim..neden uzuluyorsun ki..daha iyi degilmi..sana kizina destek olur..bende istiyorum ki yanima biri gelsede bana destek olsa.ilk denememde yalnizdim zor oluyor..evet doktorun la gorusmeye gittiginde aklina takilan merak ettigin ne varsa sorarsin...:1hug:

benim kizima herkes bakamiyor....cünkü heran nefes almayi birakabiliyor...ve kalp masaji yapilmasi gerekiyor...yani hastaneye birakmam gerekiyor....

700 km uzaga gitmemiz gerektigi icin kayinvalidem de 1 haftaligina yani kisa bi süreligine geldigi icin burda durmamiz gerekiyor...
eger o vakte geliyorsa yani benim hesaplarim dogruysa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…