slm zummın nasılsın umarım ıyısındır ve hersey yolundadır kendıne cici bak arkadasım ALLAH seninle olsun
benim kizima herkes bakamiyor....cünkü heran nefes almayi birakabiliyor...ve kalp masaji yapilmasi gerekiyor...yani hastaneye birakmam gerekiyor....
700 km uzaga gitmemiz gerektigi icin kayinvalidem de 1 haftaligina yani kisa bi süreligine geldigi icin burda durmamiz gerekiyor...
eger o vakte geliyorsa yani benim hesaplarim dogruysa....
cnm ben subat 17 negatif sonuc aldim.dokt gorustugumde 3 ay ara vermek gerektigini soyledi.3 ayda vucut anca toparlanir dedi..ileri yastaki yumurtasi az olan hamile adaylarini hemen ertesi ay tedaviye alabiliyoruz..yumurta kaybi olmasin diye ama genc yastaki yumurta sorunu olmayan adaylarimiza 3 ay beklemelerini oneriyoruz dedi.benim 2.si mayis sonu gibi olcak yani 3 ay bitcek..negatif sonuc alinca neden tutunmamis olabilecegine dair tetkikler istedi.bu uc ay icinde onlari yaptirdim.rahim filmi(rahimde kanalda yapisiklik iltihap varmi ona bakildi)genetik test yapildi..bunlar temiz cikti..tutunmama nedeni:rahimde kanallarda iltihap yapisiklik,genetik bozukluk,birde bagisiklik sistemindeki bozukluk.yani esinden gelen hucreyi(emriyoyu)vucudun mikrop gibi gorup savasip atiyor(tutunamiyor)ben bu son bahsettigim asama icin tedavi oldum.lenfosit asi si..3 ay ayda 1 oldum bu asiyi.asi:esimden 9 tup kan alinip icinden hucreler secilip esimin hucrelerini kolumdan bana asiladilar..ki vucudum esimin hucrelerine alisip emriyo olusunca vucudumdan atmiycak..Allahim hakkimizda hayirlisini versin...:Saruboceq:
sıssem canım başla inş hayırlı olur inş canım
badenur canım yeterlı yetrlkı sen kendını hazır hısset..........inş herşey guzel olur canım
zummıncım inş herşey yolunda gıder senın için..gor bak herşey çok guzel olacak
canım çok teşekkür ederim, dilerim tedavin bu sefer olumlu sonuçlanır. Alllah emeğini boşa çıkarmasın... En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana... sevgiler
bebek istiyoruz.....sinavlarina calisabiliyonmu?
bebek istiyoruz.....sinavlarina calisabiliyonmu?
olmuyo sen kisa protok. mu yaptin ? anlatirmisin adetin kacinci gününde basladin ignelere
selam zummın nasılsın canım
uzun protok. oldu benimki canım yarın ertelendi yumurtalar bizradaha buyumesi gerekiyomus gonala devem ediyorum adetın 21. günü basladım lucrine 12 gündür gonal kulanıyorum sanırım yarın catlama ignesi verecekler ole soeldı dr bugün hepimizn hakkında hayırlıs canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?