haziran da hamile olmak isteyenler

slm zummın nasılsın umarım ıyısındır ve hersey yolundadır kendıne cici bak arkadasım ALLAH seninle olsun

slm zummın nasılsın umarım ıyısındır ve hersey yolundadır kendıne cici bak arkadasım ALLAH seninle olsun

iyim canim sen nasilsin....yarin artik yum lar aliniyor desene....ya ne güzel sen sona geldin bile...ben nasil baslicammi bile bilmiyorum...galiba temmuza ertelencek...doktor ne dicek bakalim...Allah yarin senin icin en hayirlisini nasip etsin canim benim...dualarim seninle...a.s.

anladim canm...Hayirlisi..simdiden kafana takma...1 ay daha beklersin..yeterki sonuc pozitif olsun..:CüvCüv:

canım çok teşekkür ederim, dilerim tedavin bu sefer olumlu sonuçlanır. Alllah emeğini boşa çıkarmasın... En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana... sevgiler

sağol canım, teşekkür ederim, mayıs sonu, haziran başı gibi tedaviye başlamak istiyorum. Bu sefer bilinçliyim... herkesten öyle çok fikir aldım ki... hepiniz sağolun... herkes muradına ersin inşallah...

canım çok teşekkür ederim, dilerim tedavin bu sefer olumlu sonuçlanır. Alllah emeğini boşa çıkarmasın... En kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana... sevgiler

a.s.saol canim Amin inslh hepimiz icin bu son olur..Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin:Saruboceq:

bebek istiyoruz.....sinavlarina calisabiliyonmu?

calismaya calisiyorum canimsırnaşık şeyderse cikcam birazdan.yarin misafirim geliyor.(yatili)sinav zamanimada az kaldi.pek giremem artik.arada guzel haberler varmi diye bakarim...kendinize cok iyi bakin ....:1hug:

bebek istiyoruz.....sinavlarina calisabiliyonmu?

calismaya calisiyorum canimsırnaşık şeyderse cikcam birazdan.yarin misafirim geliyor.(yatili)sinav zamanimada az kaldi.pek giremem artik.arada guzel haberler varmi diye bakarim...kendinize cok iyi bakin ....:1hug:

olmuyo sen kisa protok. mu yaptin ? anlatirmisin adetin kacinci gününde basladin ignelere

uzun protok. oldu benimki canım yarın ertelendi yumurtalar bizradaha buyumesi gerekiyomus gonala devem ediyorum adetın 21. günü basladım lucrine 12 gündür gonal kulanıyorum sanırım yarın catlama ignesi verecekler ole soeldı dr bugün hepimizn hakkında hayırlıs canım

olmuyo...........ınş herşey yolunda gıder canım..........az kaldı .....senden alıcaz guzel haberı

herseyde bi hayr vardir derler..ya ....bundada vardir mutlaka..insallah sonu iyi olurda gerisi merak etme...ha bi kac gün daha beklemisin....ha bi kac ay....sonunda mutlak güzel habere erince herseye degiyioyr

ya herkes öle herkes uykulu benımde gözum kapanıyoo ya ..yenı geldım sayılır kanepeye bakıyorum şöle kıvrılsam dıye...börek yapıcam bı yandan ama azcık uyım ...........ıyı olmana sevındım canım ne zaman başlıuyosun...doktor ne dıyooo

bu arada cumanız hayırlı olsun arkadaşlar mubarek cuma rabbım dualarımızı makbul eylesın yolumuzu açsın işlerımızı kolaylaştırsın inşşşşşşşşş

kek yaptim...kizimla balkonda oturiyorum...o sallaniyor...oyuncaklaiyla oyniyor...bende uyumamak icin hem onla oyniyorum hem kek yiyorum hemde buraya bakiyorum doktor ne desin daha belli degil
carsamba günü gitcem...bide benim hesaplarim tuttarsa ben haziranda yapamicam bu isi....tam kayinvalidemin geldigi sira....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…