haziran da hamile olmak isteyenler

arkadaslar ben 2 hafta önce 1 yasindaki bebegimi kaybediyordum, doktorlar ümitiz beklemeyin dediler bize, rabbim bilir dedim. kizimin kalp atislar durdu, rabbim 2-3 dakika sonra bidaha can verdi ona, smdi kucagimda cok dua ettim sirf yanimda olsun diye....

benim demek istedigim sey umutsuzluga kapilmayin, rabbim ne eylerse güzel eyler. doktorlar nasil olur böyle diyorlar rabbim verdi rabbim bilir dedim,,,

ben bol bol dua ettim kizim icin Allahim biliyirum bu imtihan kolay olmicak ama en hayirlisini diledim halada öyle diyorum,

hamile kalirsam ne mutlu bana. kalamasam bundada bi hayr vardir canlarim....

canım çok geçmiş olsun... allahın mucizesi işte... allah her isteyene bebek versin, ama hayırlı ise versin... diyorum, sana katılıyorum canım...

bende varım kızlar hakkımızda hayırlısı olsun inşş..haziranda hepimiz hamiş olalım inşşş..

bakalim kac kisi olduk

1. zümmin
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose

insallah hepimiz hamis kaliriz

herkese selam bende 7 mayısta lucrin başlıyorum listeye benide ekleyin.iki kere aşılama yapıldı ancak olmadı inşallah tüp bebekte olumlu sonuç alacam ben buna inanıyorum şimdiden içim kıpır kıpır kendimi hep hamileyken hayal ediyorum inşaallah beklediğimiz sonucu allaırız hepimiz.Allah herkesin gçnlüne göre versin.

amerikalı canım özel msjların açık değil lütfen konrol panelinden açarmısın?
diğer topiği kilitlemişler cevabı buraya yazayım.ben adanada seyhan başkent üni. hast. doç dr tayfun bağışa gidiyorum.
sen tedaviyi nerede olacaksın???

Temmuz ayi listemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

1. zümmin
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag

burda 10 tane bebek koydum ama rabbim belki nasip ederde ikiz ücüz olur :) :ecrin_bebek:

hadi arkadaslar :Saruboceq: rabbim insallah güzel haberler almamizi nasip eder
ama herzaman kendimizi hihoyyyt böyle hisedelim herkese selamlar a.s.

üzülmek yok klava:

kızlar bende varım mayıısta başlıyorum uzun protokol hadi bakalım inşallah herkes güzel sonuçlar alır

canımmmmm ne güzel yapmışsın.... ilk güzel haberler kimlerden gelecek bakalım... dilerim hepimiz muradımıza ereriz... umutluyum, içim kıpır kıpır... bütün güzel anne adaylarına SEVGİLER... a.s.

ılk defa bir listede adayımkaydirigubbakcemile3.Tuhaf bir heyecan kapladı içimi birden.Aslında hazirana kalmadan Rabbim kendiliğinden verse .....Bu liste uğurumuz olsun kızlar.Herkese hayırlar evlatlar versin Allahım.

ah ahhh keşke canım.inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız bizimde yüzümüz güler artık:CüvCüv:

Rabbim zamanını biliyor.Bize sadece tevekkül etmek kalıyor.Duanızı esirgemeyin.Biliyorum aklınızdan çıkmıyorda heran duamızı edelim hayırlı evlat için.İnşallah bu topikin yüzünü ilk sen güldürürsün.

slm kızlar allahım hepımızın yanında olur ıns bende gobus ıgnelerıne basladım ıns allahtan bı manı cıkmassa benımde mayısta transferim gerceklesecek ve allah verırıse hamıle olacagım

11 olduk :) kaydirigubbakcemile3

canımmmmm ne güzel yapmışsın.... ilk güzel haberler kimlerden gelecek bakalım... dilerim hepimiz muradımıza ereriz... umutluyum, içim kıpır kıpır... bütün güzel anne adaylarına SEVGİLER... a.s.

saol canim, Allah razi olsun. Düsündümde listemiz civil civil gözükürse bizim icimizde rahat olur. Hep düsüncelere kapinmayiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…