arkadaslar ben 2 hafta önce 1 yasindaki bebegimi kaybediyordum, doktorlar ümitiz beklemeyin dediler bize, rabbim bilir dedim. kizimin kalp atislar durdu, rabbim 2-3 dakika sonra bidaha can verdi ona, smdi kucagimda cok dua ettim sirf yanimda olsun diye....
benim demek istedigim sey umutsuzluga kapilmayin, rabbim ne eylerse güzel eyler. doktorlar nasil olur böyle diyorlar rabbim verdi rabbim bilir dedim,,,
ben bol bol dua ettim kizim icin Allahim biliyirum bu imtihan kolay olmicak ama en hayirlisini diledim halada öyle diyorum,
hamile kalirsam ne mutlu bana. kalamasam bundada bi hayr vardir canlarim....
Temmuz ayi listemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. zümmin
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
burda 10 tane bebek koydum ama rabbim belki nasip ederde ikiz ücüz olur :) :ecrin_bebek:
hadi arkadaslar :Saruboceq: rabbim insallah güzel haberler almamizi nasip eder
ama herzaman kendimizi hihoyyyt böyle hisedelim herkese selamlar a.s.
üzülmek yokklava:
arkadaşlar benimde bu haftasonu transferim var bu 2. denemem olucak lütfen bana şans dileyin..
Allahım yardımcın olsun.Hazirana gelmeden ilk hamişimiz de sen olursun bizede umut olursun inşallah
ah ahhh keşke canım.inş. hepimiz olumlu sonuçlar alırız bizimde yüzümüz güler artık:CüvCüv:
Temmuz ayi listemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. zümmin
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
burda 11 tane bebek koydum ama rabbim belki nasip ederde ikiz ücüz olur :) :ecrin_bebek:
hadi arkadaslar :Saruboceq: rabbim insallah güzel haberler almamizi nasip eder
ama herzaman kendimizi hihoyyyt böyle hisedelim herkese selamlar a.s.
üzülmek yokklava:
canımmmmm ne güzel yapmışsın.... ilk güzel haberler kimlerden gelecek bakalım... dilerim hepimiz muradımıza ereriz... umutluyum, içim kıpır kıpır... bütün güzel anne adaylarına SEVGİLER... a.s.
inş bu listedeki herkes bu yaz hamile kalıcak hayırlısıyla kızlar..
arkadaşlar benimde bu haftasonu transferim var bu 2. denemem olucak lütfen bana şans dileyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?