haziran da hamile olmak isteyenler

slm kızlar allahım hepımızın yanında olur ıns bende gobus ıgnelerıne basladım ıns allahtan bı manı cıkmassa benımde mayısta transferim gerceklesecek ve allah verırıse hamıle olacagım

selam olmuyo igneleri kendin mi yapiyorsun.... bana biraz anlatsana bende mayista baslicam ve ne zaman basladin ignelere, yani adeten öncemi yada sonrami....gittigim doktor mayis ilk haftalari gel dedi, hemsire bana ortalarina dogru termin verdi...yani adetim gectikten sonra gitcem doktora, ondan sonra ignelere baslasam gecmi oliyor...ben ilk denemem oldugu icin soriyorum, tesekkürler :1hug:

zummin yaşın genç yumurtalık rezervin iyi ise uzun protokol yapıyorlar buna da tam ne zaman bilmiyorum ama adetten önce başlanıyor. yumurtalık rezervi zayıf ve bir de fazla tedavi için süresi olmayanlara (uzaktan gelen, otelde kalan, işten izin alamayan vs) kısa protokol uyguluyorlar. buna da adetin 2. veya 3. günü başlanıyor. doktora mutlaka sorman gerk hangi protokol uygulanacak ve adetin kaçıncı günü gideceksin. ikisinin de belli günü var. mesela kısa protokolde 4. gün gidersen 1 yumurta gelişmeye başlamış oluyor ve tedavi iptal oluyor öbür adeti bekliyorsun.

Son düzenleme:

verdigin bilgiler icin cok saol, ben hemen bugün doktorum arim... :)

arkadaşlar selam. benim de tedavim lucrinle başaldı. trasferim herşey yolunda giderse mayısta gerçekleşecek. haziranda artık sonuç belli olmuş olur. dualarınızı eksik etmeyin... hepimize allah gönlümüzden geçeni versin...

ıyı akşamlar kızlar............zummın endışe etme canım zaten doktorun sana anlatacaktır....adetın ıkıncı gunu başlanıyo genelde inş herkes hayırlısıyla hamış olur bu yıl

tamam canim actim herhalde eger gonderemessen yine bana bi iyiyice tarif edermisin nasil acacigimi kendine iyi bak

İlk defa bir listede adayımkaydirigubbakcemile3.Tuhaf bir heyecan kapladı içimi birden.Aslında hazirana kalmadan Rabbim kendiliğinden verse .....Bu liste uğurumuz olsun kızlar.Herkese hayırlar evlatlar versin Allahım.

canım bende senin gibi aynı dilekleri diliyorum inşallah liste uğurlu gelir ve haziranda hamile kaldığımızı öğrensek ben kendimi öyle hayaller kuruyor inşallah olur

Dün gece sabaha kadar düsünüp durdum. Ne yapim ne edim diye. Beni taniyanlar bilir, benim bi kizim var 6 aylik dogdu, 8 ay yogun bakimda kaldi. Doktorlar hala ümit etmeyin diye bize söyliyorlar. Suanda evde ama rahatsizliklari yok degil. 1 yasina gelmesine ragmen daha kafasini tutamiyor saga sola dönemiyor. mamasini mide sondasindan aliyor vs.....

Dün gece kizimin oksijen degeri azaldikca makinesi alarm calip durdu.

Ben 22 yasinda hamile kaldim, cok sevindim. Doktorlarim aldir dedi aldirmadim. Ama dün cok yoruldum. Sirf esim benden 10 yas büyük diye bu tüp bebek tedavisini yapim diyorum, baba olursa gec olmasin diye. Sirf bebegimi kaybedersem elim bombos kalmasin diye yapiyorum...ama

cok yoruldum, hastane kapilarinda hergün beklemekten, simdi düsüniyorumda hamile kalirsam ben nasil bakcam bebegime. Onun cok ilgiye ihtiyaci var. 2 seneden beri ben tatile gidemiyorum. Benim yasimdakileri görünce imreniyor degilim. Bebegim güliyor ve cok tatli bir kiz, ama ikinci gelirse onu az sevcegimden korkiyorum. of bilmiyorum

Bende istiyorum bi bebegim olsun ama bilmiyorum iste dün cikmaz icine girdim :çok üzgünüm:

canım selam gerçekten işin zor canım ama bılkı mutlaka bır çıkış vardır...rabbım işini kolay eyler inş.........yanında eşın veya annen ablan gıbı bır yardımcı olursa ıkıncıyı dene derım...ama yardım edecek kımse yoksa kızın bıraz daha buyusun derım..yaşın genç ...ama çok ıstıyorsan dene canım ve onu çok severım kızımdan dıyorsun ya..canım sen annesın hangısıne ne kadar ılgı lazım bılırsın anlarsın ....inş guzel bır karar verır ve yoluna devam edersın canım dua ile

canim benim ben gurbet icinde gurbeteyim. Ailem benden uzak annem ben gelirim sen yeterki dene dedi. Dün cok bunaldim, ama minik kizimin bi gülüsünü görünce herseyi unutiyorum.

Türkiyedeki dedesi bebegim yogun bakimdayken yazdigi siir,

Biricik Torunuma,

Gözümün nuru benim güzel bebegim,
Cok uzaklardan seni görmeye geldim,
Göz yaslarimi hep dualarima ekledim,
Ben gelene kadar dedeni beklersin dedim,

Güzel melegim acilara nasil dayansin yüregin,
Ne olursan bir kerecik gül bana senin icin öleyim,
Bak bahar geldi, güller, bülbüller hep sana dua eder,
Seni canddan sevenlerin dualari her zaman yeter

Güzel kizim yalniz degilsin burda, yerin gönlümüzde
Mis gibi kokar ismin her birimizin sözünde,
Seni sevenlerin gönül bahcesinde solmaz gülsün
Rengi güzel, kokusu hos essiz sümbülsün

Sevenlerin duasi nisan yagmuru olur hep yagar
Cektigin acilar gecer birgün evimiz neseyle dolar
Ey yüce rabbim masum melegimi sevenlerine bagisla bize
Hamdü sena edeyim sana Rabbim ecelim gelesize

Aglatma yavrum dedeni dayanmaz yüregim
Haydi cabuk kalk gel bana seni göreyim
Ne olur bir kerecik dedecigim de de öye öleyim

Aglarim aglatamam aaaahh benim masum kizim
Tesellisidir göz yaslarim mendil gibi siler yazim
Baharin gülleri aciyor haydi sen ac güller gibi
Solmasin rengin hic gitmesin kokun misler gibi

:Saruboceq::çok üzgünüm:

canim benim ben gurbet icinde gurbeteyim. Ailem benden uzak annem ben gelirim sen yeterki dene dedi. Dün cok bunaldim, ama minik kizimin bi gülüsünü görünce herseyi unutiyorum.

canım evet gurbette olmak uzak olmak zor .....bence eşinle bırlıkte düşünn ve öle karar ver derım çunku gençsınız her şey gönlunce ols canım.........

canım evet gurbette olmak uzak olmak zor .....bence eşinle bırlıkte düşünn ve öle karar ver derım çunku gençsınız her şey gönlunce ols canım.........

canim esim 20 sene sonrasini düsüniyor, mesela gecende dediki, oglum 20 yasinda evlenirse ben 50 yasinda olcam. Cocugumla cocuk olmak istiyorum dedi....bende bisey diyemedim. Tek dedigim sey o zaman erken evlenseydin :)delikafadulden bende bazen deli deli laflar söyliyorum

canım o zaman karar ver tedavıye galıba normal yolla olmuyo neden tup bebek canım......ve kendını hazır hıssetmende onemlı....tedavı aşaması kendıne ıyı bakman dınlenmemnde lazım o zaman bebeğıne kım bakacak..................inş hayırlısı ols canım ...herşey yoluna gırer inş

kızlar merhabalar listenize benide ekleyin lütfen .haziran ayında bende üçüncü denememi yaptırıcam hepimiz için hayırlısı olur inşaallah .güzel haberlerimizi allah buradan birbirimize vermeyi nasip etsin

Temmuz ayi listemiz : bismillahirrahmanirrahim

1. zümmin
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle :CüvCüv::ecrin_bebek: a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…