slm kızlar allahım hepımızın yanında olur ıns bende gobus ıgnelerıne basladım ıns allahtan bı manı cıkmassa benımde mayısta transferim gerceklesecek ve allah verırıse hamıle olacagım
zummin yaşın genç yumurtalık rezervin iyi ise uzun protokol yapıyorlar buna da tam ne zaman bilmiyorum ama adetten önce başlanıyor. yumurtalık rezervi zayıf ve bir de fazla tedavi için süresi olmayanlara (uzaktan gelen, otelde kalan, işten izin alamayan vs) kısa protokol uyguluyorlar. buna da adetin 2. veya 3. günü başlanıyor. doktora mutlaka sorman gerk hangi protokol uygulanacak ve adetin kaçıncı günü gideceksin. ikisinin de belli günü var. mesela kısa protokolde 4. gün gidersen 1 yumurta gelişmeye başlamış oluyor ve tedavi iptal oluyor öbür adeti bekliyorsun.
amerikalı canım özel msjların açık değil lütfen konrol panelinden açarmısın?
diğer topiği kilitlemişler cevabı buraya yazayım.ben adanada seyhan başkent üni. hast. doç dr tayfun bağışa gidiyorum.
sen tedaviyi nerede olacaksın???
İlk defa bir listede adayımkaydirigubbakcemile3.Tuhaf bir heyecan kapladı içimi birden.Aslında hazirana kalmadan Rabbim kendiliğinden verse .....Bu liste uğurumuz olsun kızlar.Herkese hayırlar evlatlar versin Allahım.
inş bu listedeki herkes bu yaz hamile kalıcak hayırlısıyla kızlar..
canim benim ben gurbet icinde gurbeteyim. Ailem benden uzak annem ben gelirim sen yeterki dene dedi. Dün cok bunaldim, ama minik kizimin bi gülüsünü görünce herseyi unutiyorum.
canım evet gurbette olmak uzak olmak zor .....bence eşinle bırlıkte düşünn ve öle karar ver derım çunku gençsınız her şey gönlunce ols canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?