canım o zaman karar ver tedavıye galıba normal yolla olmuyo neden tup bebek canım......ve kendını hazır hıssetmende onemlı....tedavı aşaması kendıne ıyı bakman dınlenmemnde lazım o zaman bebeğıne kım bakacak..................inş hayırlısı ols canım ...herşey yoluna gırer inş
canım ...inş sıkınısız tedavı olur ve sağlıklı bır bebişin olur.........herkesın bır ımtıhanı var canım evet haklısın rabbım sabrının karşılığını versın...........bebeğine sağlık ve tatlı bır kardeş versın inşşşş....herşey guzel ılerler canım herkes hamış kalır
kardeşim inşallah bu sefer istediklerin olucak sen çok fedakar bi annesin her ikisinede bakabilirsin yeterki gücün tükenmesin.
zümmin teşeekkürler adımı listede görünce çok hoş bir duyguya kapıldım şimdi okudum kızın için üzüldüm allah sağlık sıhhat versin
zummin cok gecmis olsun canim ya insaallah boylede sirayla hamile kaliriz bende salih yada saliha dusunuyorum
zummin bende de saat farki var ya ondan gec yaziyorum bugun besmeleyi bizde cektik ilk gorusmemize gittik canim
canım selam tatıl ya herkes dınlenıyo veya gezıyooo.....ben de ara ara gırıyorum evdeyım bugun işlerımı yaptım ve mısafır beklıyorum .....ancak belkı gece okurum yazılanları....kendıne ıyı bak canım bebişini öp benım için burda .olsada bırazcık mıncıklasammmm.....
ah ablacim, türkiyeyi ne kadar özledim bi bilsen....dedesi yolunu dört gözle bekliyor, ölmeden bi torunumu görsem diyor...ama korkiyorum iste... oksijen tüpüyle geziyor onun icin türkiyeye getirmeye korkiyorum..... insallah bir gün diyorum kendimi avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?