haziran da hamile olmak isteyenler

canim ben tedavi olcagim sirada kizimi hastaneye birakacam, bas hekim bebegimi dogdugundan beri tanidigi icin bize yardimci olmak istiyor. tüp bebegin sebebi bende gen bozuklugu var delikafadulden napalim rabbimde bunu bana vermis onun icin benim minik kuzumda bu rahatsizliklar varmis....ve ben normal yolla hamile kalirsam riskli olurmus. Yani 90% saglikli 10% hasta cocuk dogabilirmis. Bana 10% cok yüksek geliyor. Bidaha benim yüzümden baska canlarin böyle yanmasini istemiyorum. insallah rabbim bizede bu SIKINTILar dan , sabirdan sonra hayirli saglikli Allah yolunda bi bebek verir. ...insallah

canım ...inş sıkınısız tedavı olur ve sağlıklı bır bebişin olur.........herkesın bır ımtıhanı var canım evet haklısın rabbım sabrının karşılığını versın...........bebeğine sağlık ve tatlı bır kardeş versın inşşşş....herşey guzel ılerler canım herkes hamış kalır

amin canim saol , Allah razi olsun, insallah hepimizin güzel güzel haberleri gelir....

insssssssssssssssssallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mevlam ne eylerse güzel eyler... :), bebeklerimin isimleri bile belli :)

valla Allah söyletti, bebeklerim dedim, neyse arkadaslar isterseniz simdiden kendimizi motive edelim, koymak istedigimiz isimleri yazalim ne dersiniz???? :)

Temmuz ayi listemiz : bismillahirrahmanirrahim

1. zümmin kiz: berra,zehra erkek: kerem, mehmet efe
2. amerikali
3. el mualim,
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle :CüvCüv:

canım inş.........ben oğlum 14 yaşında ....ikinciyi kız ıstıyorum ...hayırlısı lıse 1 deyken kaybettığım annecımın adını koymak hep hayalım benım bır ablam bı abım var ablamın bı oğlu abımın uç oğlu var kızı bulamadık yanı.............inş kısmet rabbım herkese muradını versın.....
reyhan ela

kardeşim inşallah bu sefer istediklerin olucak sen çok fedakar bi annesin her ikisinede bakabilirsin yeterki gücün tükenmesin.

2. amerikali
3. el mualim, kiz: reyhan ela
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle

zümmin teşeekkürler adımı listede görünce çok hoş bir duyguya kapıldım şimdi okudum kızın için üzüldüm allah sağlık sıhhat versin

zummin cok gecmis olsun canim ya insaallah boylede sirayla hamile kaliriz bende salih yada saliha dusunuyorum

2. amerikali kiz: saliha erkek: salih
3. el mualim, kiz: reyhan ela
4. badenur,
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag
11. sevgidolu
12. bluesuu
13. baharson

Rabbim güzel haberler almamiz dilegiyle

zümmin teşeekkürler adımı listede görünce çok hoş bir duyguya kapıldım şimdi okudum kızın için üzüldüm allah sağlık sıhhat versin

zummin cok gecmis olsun canim ya insaallah boylede sirayla hamile kaliriz bende salih yada saliha dusunuyorum

cok saolun arkadaaslar, bu bi imtihan rabbim minik kizim bana yasamanin anlamini ögretti. O minik olmasina ragmen rabbime siginmami ögretti. o benim büyük ögretmenim :)
cok tatli teyzeleri gercekten yanimda suanda siritip duriyor

canım selam tatıl ya herkes dınlenıyo veya gezıyooo.....ben de ara ara gırıyorum evdeyım bugun işlerımı yaptım ve mısafır beklıyorum .....ancak belkı gece okurum yazılanları....kendıne ıyı bak canım bebişini öp benım için burda .olsada bırazcık mıncıklasammmm.....

zummin bende de saat farki var ya ondan gec yaziyorum bugun besmeleyi bizde cektik ilk gorusmemize gittik canim

zummin bende de saat farki var ya ondan gec yaziyorum bugun besmeleyi bizde cektik ilk gorusmemize gittik canim

Allah tamamini erdirsin insallah, ne yaptiniz, ben doktora gittim ama heyecandan bütün sorulari sormayi unuttum, bide hep yanliz gittigim icin kadin zaten tuhaf tuhaf bakiyor... bunun kocasi nerde :1closedeyes:, napim adamin zamani yokki isten gücten kafasini kaldiramiyor.... bilgileri aktarirsan güzel olur, hem ögrenmis olurum...benim randevüm teeeeeee 13. de meraktan aradim, acaba gec mi olur o tarih diye...niyetim erkenden gidip konusmakti ama kadin fark etmez dedi....

ah ablacim, türkiyeyi ne kadar özledim bi bilsen....dedesi yolunu dört gözle bekliyor, ölmeden bi torunumu görsem diyor...ama korkiyorum iste... oksijen tüpüyle geziyor onun icin türkiyeye getirmeye korkiyorum..... insallah bir gün diyorum kendimi avutuyorum

kizlar benide ekleyin nisanda ilk tup bebegimi denedim tutmadi simdi 7 tane dondurlumus embriyom var ins haziranda dusunuyorum kismetse busefer bebeklerim ben birakmayacaklarrrr.......... beni de ekleyin dualarla giricem haziran ayina kadar rabbim olmayan herkeze nasip etsinnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:

lucrin kullanan arkadaşlar bu iğneden sonra normal zmanlarındamı adet oluyolar yoksa erken veya geçmi olunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…