canım benımde uykum şimdi kaçtı..........evet kısa olacak benıkı...bende hazıranda planlıyodum ama bu ay kontrole gıdınce doktorum başlayalım dedı ve herşey karıstı...transferde ve ondan sonrakı uç gun izin almam lazım............sonrz ayıne devam edıcem..............kısmetı varsa tutar............evde kalmanın onıkı gun bı anlamıda yok insan daha çok takıyı işte zaman geçer enazından...........oğlumortasonda bızımde sbs var....geçen başladıiı ilacı görmış koşarak geldı anne denıcenmı o kadar zorkı ..kendını çok kaptıruyoo kaybettığımde çok uzulmuştu hatta ben o uzulmesın dıye gızlız gılzlı ağladım...onları ıkna etmek çok zor...canım hakkımızda hayırlısı ols......rabbım ne demışse o olacak bız kadere ınanan ınsanlarız .....ama ınsanığlı ıstıyor.....rabbım guç ve kuvvet versın sevındırsın bızlerı............yaşım geçıyoo dıye hemenbaşlanmka ıstedı doktorum............herşey kısmet..........zaten bızım gıbılerın hamıle kalmaklada bıtmıyokı ımtıhanı ..duşer mı kakamam olurmu kucağıma alırmıyımfılan................ama kısmette neyse o olavcakkk................kemdıne ıyı bak canım bu gun gıdıcem doktora ve daha net çıkacak tedavım ortaya..............öptelmuallimcim......ne haber.....sen şu saatte uyuyorsundur ya.....benim bu gece uykum kaçtı.canım sanada kısa protokol uygulanıyordur her halde.öyle olursa sen benden bir ay önce hamiş olacaksın..dün ben doktorumun yanındaydım.bende kan pıhtılaşması çıktı. onun için coraspirin verdi.bu hapı tedavim boyunca ve inşaallah hamileliğim boyunca kullanacakmışım.doktorumada söyledim.ben haziranda okullar kapanınca yaptırmak istiyorum dedim.oda tamam dedi.bu ay benimde uygun olduğumu söyledi ama bende oğlumu düşünmek zorunda olduğumu söyledim.çünkü haziran 13 te mağlum sizinde başınızdadır sbs sınavına girecek oğlum onunla ilgilenmek zorundayım.bu düşüklerimde çok üzülmüştü çünkü çok kardeş istiyor.hatta isimlerini bile hazırlamıştı ve onları kaybettiğini öğrendiği zaman çok üzülmüştü.o yüzden sınava yakın zamanda yaptırmayı düşünmüyorum....canım kendine iyi bak....hadi hayırlısı bakalım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?