haziran da hamile olmak isteyenler

ya canım benım öle oldu.....bakalım ızın almam lazım işler karıştı......inş bı hayıtr vardır bundada............sen inş ardımdan hemen gelırsın canım..........çok teş edrım .....heyecan sorma rahatım aslında oncelıkılere gore..ama yınede insanı etkılıtyoo............hayırlı geceler canım

el muallim hayirli olsun canim menegona neden basliyorsun canim bana ayrintili yaz yani yumurtalari gelistiren adetin 3.gunu vurulan igneye basliyorsun oylemi

canım doktorum başladı tedavıye..........menogon evet yıum gelıştıyo......sanırım haftaya yum toplanır sonra kısmetse transfer..........nerdesın canım........bugun çok yorgunum hemen yatıcammmmmmmm............belkı uykum kaçarsa gelırım canım............ama yarın pazar uyurum bıraz...............öpt

yok daha uyumadim....bebegim uyudu..almanyada popstar var...sonucu bekliyorum...uykum da kacti...abla sen güzel seyler anlatiyon bana rahatliyom....herkes basladi tedaviye...esim bugün görcen bal lar...almis 5-6 cesit...zavallim diyom...rabbim yüzümüzü güldürsün...onu cok sevdigim icin onun icin gercekten istiyom...üzülmesine dayanamam

zümmin....bak aklıma ne geldi biliyormusun.sizin isviçrede alp dağlarında ne işiniz var be canım.çok merak ettim....

hihi....bilmem...bi bilsem gurbet iste ne yaptigimiz bellimi...sirf biraz daha iyi yasiintimiz olsun diye geldik buralara...ama türkiyede yasam cok ama cok daha güzel

baksana bunu okudum dogrumu bu seyler...yapasim geliyor....

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

kizlar bende haziranda asilama olcam hepimize allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

hg canim...amin RABBIM hepimizi sevindirsin....

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : BismillahirrahmanirrahimHamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis..... ......Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar
37. sissem_______________Alman hastanesi____________Mayis________Haziran
38. edaamm_____________........................... ____________Mayis________Haziran
39. gunesim07

a.s.a.s.a.s.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
diğer topiklerde okudum canım yapan varmış....bunların tariflerini bende yazdım.hatta kuru incirleribile aldım hazırda duruyor. yanlız saraçoğlundan tv de izledim soğan akıntıya iyi galiyormuş.tüp bebek yaptıracaklar asla kullanmasınlar .yani soğan kürünü yapmasınlar.söktürücü özelliği olduğu için embriyolar tutunmaz akıp gider dedi ve tüp yaptıranlar maydonoz ve nane yemesinler dedi canım kendi kulağımla duydum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…