haziran da hamile olmak isteyenler

elmuallim......ya canım çok sıkkın.ben kendimi tamamen haziran ayına hazırlamıştım...ama işler karıştı .benim ne zaman olacağı hiç belli değil.eğer haziranda olmazsa benim iş ramazandan sonraya kalıcak...öyle görünüyor.......neyse canım....seninde ilk iğnen hayırlı olsun bakalım.bende sizin güzel haberlerinizle sevinirim inşallah.......

Muradım merhaba. Adetin 2 ve 12. günleri dahil her sabah aç karnına çörekotu, tarçın ve bal (hepsinden bir tatlı kaşığı karıştırıp) kullandım. Ayrıca hergün aynı anda 2 tane Dhea aldım. Bu formül sayesinde tedavim sırasında folikül sayım arttı ve istenilen büyüklüğe rahatlıkla ulaştı. Ayrıca fsh'ım da düştü. Belki senin için de faydalı olur. Bir dene derim. :))

selam canım uzuldum ya.........benı yalnız bırakıyosun.........ama hayırlısı neyse ols..ne dıyelım.....ama hazıran olmasa haklısın ramazandan sonraya kalır benımde öle olurdu şu an başlamasaydım yazın gelen gıden oluyoo...bakalım canım ya ..gırdım bu yola kısmette ne ıse o olacak yarın mudurumle konuşup bıkaçgun ızın alıcam..rabbım kolaylık versın hepımıze..........kendını uzme ..bol dua ile.........belli olmaz inş kendılığınden kalırsın ben çok bekledım ama malesef hıç kendılığinden gelmeye nıyetı yokk yaş kırk oldu.............dua le...............

Merhaba Gelbecan,
Tavsiyen icin cok tesekkür ederim. Bende su an günde 3 tane Dhea aliyorum, incir kürünü uyguluyorum.
Sen bu karisimi kullanirken cörekotunu ezerek mi kullandin?

astrolojıye göre hazıranın 8 de hamıle:CüvCüv: kalanların kızı olucak temmuz un 8de hamıle:CüvCüv: kalanların oglu olucakk mışşş:uhm: hadı hayırlısı

kizlar nesrdesiniz el muallim zummin anneler gunuz nasil gecti

canım..........eve gece geç geldık..........hıç açmaya sabah halım olmadı..........kayınvalıdeme gıttık............yemek çay derken............senın nasıl geçtı canım...........bugun de toplantım var hem gıdıp mudurle konuşmam lazım..........kendıne ıyı bak ......

astrolojıye göre hazıranın 8 de hamıle:CüvCüv: kalanların kızı olucak temmuz un 8de hamıle:CüvCüv: kalanların oglu olucakk mışşş:uhm: hadı hayırlısı

selam...........evet hayırlısı..arkadaşalrın çoğının ılk olacağı için kız veya erkek farketmez yeterkı rabbım hayırlı sağlıklı nasıp etsın................ama tüp tedavısı bu ayın sekızın ayarlamak zor olur............fıkır ıçın teşekkurler..............cınsıyetı ne olursa olsun yetrkı bu yıl herkes hamış kalısın.........kız d erkekte çok tatlı oluyo......ama kızlar bıraz daha cımcıme..............

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

noldu ablacim...niye bi sorun mu var....yoksa senindemi kayinvaliden geliyor...kaydirigubbakcemile3

el-muallim dün bebisimle cok gezdik...cok tatliydi....cok güzel gecti bana kizim anneler günü hediyesi yapti ...hic yaramazlik yapmadi...

gunaydınn zummın..........ne guzel gezmıssın kızınla..........rabbım daha guzel gunler versın inş.....evet olmuyo nerde..ama vakıt bulamamıştır hemen gıttıyse..inş hayırlısıyla guzel sonucu alıcaz ondan.............sen neye kara verdıncanım .....başlıyamıcakmısın.............

amerıkalı ıle konuşamadık çok yorgundum gıremedım gece..........bluesu nerdesın canımmmmmmmm

ablacim carsamba belli olcak....burdaki arkadaslar gec olmadan yaptir dedi..cünkü yaz a geliyor herkes tatile gitmek isticek diyorlar...ben sasirdim...kötü gelin olmak istemiyorum....kadincagiz gelcek ben kacacam...gerci bilse ne icin gittigimi zaten benden cok sevincek..cünkü söyliyordu....tedavi olunda bebeginiz olsun diye....bakalim ablacim bi carsamba olsun....eger o günlere denk gelirse...napiim...sorarim bi ne der....eger fazla kizmasa ...giderim...:tomato: hihi eger alincak giib olursa gitmem.....huyuna gitmem lazim ....

sen naptin?.....ignelere basladinmi?

canım benım hıç öle düşünme...bence daha çok sevınır sen gereklı açıklamayı yeterkı uslubuyle yap anlayış gösterecektır............yardımcı bıle olur.........bencede başla derım araya yaz gırınce bıde ramazan gelecek derken bayram ta ekıme bıle kalır...........sonuçta ortada buyuk bı engel yok..........tekrar duşun ve karar ver canım rabım işlerını kolaylastırır canım...............ben bugun ıkıncı iğnemı oldum canım ....yanı ben bıle şaşkınım hala ama başladım bı kere bugumn gıdıp mudurumle konuşıucam bıkaç gun ızın almam lazım m...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…