haziran da hamile olmak isteyenler

iyi abla ...ona göre bizde yapmayiz...ben kuru inciri denim.. ozaman...sogani kürünü icemem zaten gibi geliyor...ya bende problem iste ...saglikli embryo olusmasi...bide tabiki tutunmasi...hayirlisi napalim....benim yavas yavas uykum geldi...ablacim..ben yatmaya gidiyorum...görüsürüz yarin insallah öptüm ...Allaha emanetsiniz

ha...canım sormak istediğin her şeyi bana sorabilirsin....tüp bebekle ilgili her konuyu araştırıyorum.hatta doktorumla bunları paylaşıyorum...bana siz yarı doktor oldunuz diyor.dr umun ağzından çıkan herşeyi araştırıyorum ve bana demek istediği herşeyi anlıyorum.anlicen baya bir yol katettim......ya .....işte böyle kardeşim .aklıma gelmeyen başıma geldi.hemde üçüncüye gelecek....

saol Allah razi olsun ablacim....söylerim....bi sorum oldugu zaman sizlerden baska kimseye soramamki zaten....neyse ablacim Allah rahatlik versin

zummin sorma hafta sonu olunca bi evin isin bi disari isi kostuuryorum valla bu seferde sen yoksun ya sen cailisiyormusun neler yapiyorsun kizin nasil sen ona findik diyorsun ama ben minnos diyecegim

selammmmmmmmm..............amerıkalı namaza kalıdırmışsın ne guzel sağol ama ben bu hafta tatıldeydım yarın başlıcam inş................ve uyumuşum bı guzellllllll..........tedavum anı oldu ya daha mudurumle konuşmadım bıle ne yapcam bakalım..........yarın gıdıp konuşmam lazım.........bugun ığnelere başlıyorum kısmetse haftaya çarşamba yum toplanır...........
bluesu...canım kızma bana yaa..ani oldu.............senı beklıcemm......zuummnıle pılan yapıyosun haa....senı senı...........yakaldım ...........canım inş her şey guzel olur..............in sonu hayırlı olur.....
zummıncım uyuyosun şımdı herkes uyuyooooooo............anneler gunun kutlu ols..........tatlı kuçuk annem benım.............kızını öp.................dua ile........

ya kızlar bugunanneler gu nu.................kalkın annenıze gıdınnnnnn.......................benım.içinde öpün...................

hepimizin anneler günü kutlu olsun a.s.

el-muallim....benim annem türkiyede tel acabilcem fazla bisey yapamam....saol ablacim seninde anneler günün kutlu olsun......öptüm .....Şeniz

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : BismillahirrahmanirrahimHamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis..... ......Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar
37. sissem_______________Alman hastanesi____________Mayis________Haziran
38. edaamm_____________........................... ____________Mayis________Haziran
39. gunesim07
40. miss_capraz

canım....inş ama bende ıkı saat sonra çıkabılırım.............kayınvalıdeme gıdıcez........sen nereye.........hava burda çok guzellllllllllllll..................

el-muallim burda hava güzel degil...ama kizimi yinede birazcik disariya cikarmam lazim...cünkü onun icin büyük bi degisiklik oliyor...

olmuyonun transferi pazartesi günü...artik sirayla sizin müjdeli haberlerinizi aliriz insallah

canım sağol...........olsun sen kızın gezdır canım.....burda hava çok guzel neyse şımdı canın burayı çeker solemım...........çık gez canım...........olmuyo demek pazartesı az kalımış ..inş guzel haber verır bıze............rabbım herkesı sevındırsın inşşşşşş.......................sana ıyı gezmeler canım...bende çıkarımmmmm ıkı saat sonra.........sen neye karar verdın..........ne yapacaksın canım....

yaa hesaplıyorum da neredyse bı manı olmazsa olmuyo sonucunu aldığı gun benım transferım var.........inş guzel haber alırım ondan moralım ıyı olur........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…