haziran da hamile olmak isteyenler

canım ya...oğlumla ikimizin aylardır taşınmak istedğimiz bir ev vardı.bugün bakalım haber geldi.yarın görüşmeye gidicez.ev işi yarın olursa tedavi işini hazirana yetiştiririm kısmetse......sende kayınvalidenimi bekliyorsun....

az önce konustum...bisey demedi..olsun siz gidin dedi....tabi sevinirim dedi....sagolsun...Allah ondan razi olsun...benim tedavi basliyoooooooooooooooooooo carsamba doktorum hersey i anlatcak

gunaydin kizlarrrrrrrrrr
bende varim burada bende suanda dogum kontrol hapi aliyorum
25 mayista ignelere basliyorum uzun protokol en gec benim galiba allah hakkimizda hayirlisini versin
ama haziranda guzel sonuc almak isteyenlerdenim

hosgeldin asi cim....tedavin hayirli olsun..........

Zümmin kullanıcısından alıntı
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : BismillahirrahmanirrahimHamile Adaylari___________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo__________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. amerikali_______________Yurtdisinda_______________ _____Mayis________Haziran
3. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul Cerrehi Hastanesi_______Haziran_______Temmuz
5. susamuru78,
6. sissem,
7. nurdannurdan,
8. eklektik,
9. pinkrose
10. esracag (1.deneme)_____________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
11. sevgidolu______________..genart.._______Mayis..... ......Haziran
12. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
13. baharson
14. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
15. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
16. özlem
17. tonya
18. psikopatimmmm
19. welike
20. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
21.idilengin
22. elif26
23. naz1982
24. bebek_istiyoruz(2.deneme)_________Ferti_jin_______ _______Mayis________Haziran
25. Nargile
26.Ozean(3.deneme)_________________29 Mayis_____________Mayis________Haziran
27.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
28.Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
29.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
30.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
31.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
32.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
33.Hicret(2.deneme)______________................. ..........________Haziran_______............
34. feraye55(1.deneme)_____________genart_____________ _____Mayis________Haziran
35. simge_wxyz (1.deneme)_________________....................___ _________Mayis_____Haziran
36. ebraar
37. sissem_______________Alman hastanesi____________Mayis________Haziran
38. edaamm_____________........................... ____________Mayis________Haziran
39. gunesim07
40. miss_capraz
41. asi74

Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo_______________________Anotolia__________________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_______________Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._______Mayis..... ......Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........________Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)______________Yurtdisinda ______________Haziran________.........
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_____________Mayis__________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________................. ....___________Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________genart_________________Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. gunesim07
25. miss_capraz
26 susamuru78
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37.idilengin
38. elif26
39. naz1982
40. Nargile

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

zümmincim.......kardeşim.....çok sevindim.....tedavin hayırlı uğurlu olsun canım......allah evlatlarımızı sırayla kucağımıza verecek inşallah......:1hug:

amin amin amin....galiba bende uzun protokol olcam...sen demistin zaten bana...az kisaca bi anlatirmisin?....adet 21. gün yazyiorlar...adetten 21 gün sonra demek istiyorlar....yani adetin ilk basindanmi yoksa adetin bitisinden sonrami.....su 2 gün gecsinde bende bi konusiym doktorumla...

benim ikisindede kısa protokoldu.ama sanırım sana şimdi hap verecek ve 21 gün kullanacaksın.sonra adet olduğunda adetinin 2 ci veya 3cü günü seni muayene edip iğnelerine başlicaksın yaklaşık olarak 12 gün sonra yumurtaların toplanacak.2 ile 5 gün arasında transfer olacak.ama belki sende değişebilir .çünkü genetik tanı uygulanacak.genetik tanıda embriyolar 8 hücreli olması gerekiyormuş.8 hücreli olması içinde 5 gün bekletiliyorlarmış.....kızzzzzzz bence senden 20 ile 30 arası yumurta toplanacak.içime doğdu.......

selammmmmmmm.............zummıncımm ne o başlıyosun canım.........bak demedım mı rabbım bır kolaylık verecek bak .....oluyo inş herşey çok guzel olacak canım..............bende yenı geldım...mudurum ızın verdı...rahatım şimdi......................

ah ablacim...burda olsan sana öyle sarilirdimki....insallah 20 yada daha fazla olurda ona göre buzluga da atariz....ilerde bidaha gider yaptiririm....bu sefer esiminde gelmesine gerek olmaz..cocuk yapmaya tek basina giderim ....-tatlicadiarzu-

insallah hayirlisi olur....rabbim bilir....

destegin iicin cok tesekkürler...a.s.

kayinvalidemden destur geldi..... alkisalkisalkis hihi....zavallim zaten torun yolu gözliyor...bisey demedi...neyse hayirlisi bakalim ablacim....

elmuallim........ nasıl gidiyor canım.......yarın üçümcü iğne günümüydü.....hadi bakalım üç beş derken yumurtalar toplanmış.......transfer olmuş.....bi bakmışız .........bizim kız hamiş hamiş ortalıklarda geziyor......

canım ya hemen hayalını kurdun.......benı yalnız bırakma hadı ......inş canım hayaller gerçek olur.....yarın sabah tekrar gıdıcemmm bakalım iğnenın dozu artacakmı başka bı şey verecekımı........

evet ya olmuyo nerde bu gun transferı vardı ama ılk gun ya yatıyodur eşler pıpırıklı oluyo kaldırmaz bence onu.....tutsunda yetrkı bıze üç gun sonra da gırse olur

slm arkadaslar nasılsınız benım bugun yumurtalar toplandı agrım vardı yenı kalktım daha umarım iyisinizdir ben cok heyecanlıyım

ankara anatolia canım hyırlıs olsun evet rabbim bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün

slm arkadaslar nasılsınız benım bugun yumurtalar toplandı agrım vardı yenı kalktım daha umarım iyisinizdir ben cok heyecanlıyım

hoşgeldın....yum toplandı.ben transfer oldu sandım.....hadı hayırlısı canım yarıladın yolu...kaç yum toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…