gunaydin kizlarrrrrrrrrr
bende varim burada bende suanda dogum kontrol hapi aliyorum
25 mayista ignelere basliyorum uzun protokol en gec benim galiba allah hakkimizda hayirlisini versin
ama haziranda guzel sonuc almak isteyenlerdenim
benim ikisindede kısa protokoldu.ama sanırım sana şimdi hap verecek ve 21 gün kullanacaksın.sonra adet olduğunda adetinin 2 ci veya 3cü günü seni muayene edip iğnelerine başlicaksın yaklaşık olarak 12 gün sonra yumurtaların toplanacak.2 ile 5 gün arasında transfer olacak.ama belki sende değişebilir .çünkü genetik tanı uygulanacak.genetik tanıda embriyolar 8 hücreli olması gerekiyormuş.8 hücreli olması içinde 5 gün bekletiliyorlarmış.....kızzzzzzz bence senden 20 ile 30 arası yumurta toplanacak.içime doğdu.......
selammmmmmmm.............zummıncımm ne o başlıyosun canım.........bak demedım mı rabbım bır kolaylık verecek bak .....oluyo inş herşey çok guzel olacak canım..............bende yenı geldım...mudurum ızın verdı...rahatım şimdi......................
slm arkadaslar nasılsınız benım bugun yumurtalar toplandı agrım vardı yenı kalktım daha umarım iyisinizdir ben cok heyecanlıyım
slm arkadaslar nasılsınız benım bugun yumurtalar toplandı agrım vardı yenı kalktım daha umarım iyisinizdir ben cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?