haziran da hamile olmak isteyenler

kızlar siz tecrübelisiniz birşey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmadan önce rahim filmi çekiyolar mı? bugün ben mayada bir yetkiliye sordum gerek yok zaten tüp bebek olacağı için dedi. ben en çok rahim filminden korkuyorum daha önce berbat ötesi bi tecrübem var

hosgeldin idilgen listemize.....hadi hayirlisi ....

2. denemem bu ,
bahceci kliniği
mayısın 22 uzun protokol ile başlıyorum

öncelikle herkese merhaba bir haftadır takip ediyorum sizi yeni üye oldum bizde haziranda irenbe de tüp bebk yaptıracağız beni de ekleyin

allah hepimizin yardımcısı olsun ...benim ilk deneyimim olucak yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ..

hoşgeldın....yum toplandı.ben transfer oldu sandım.....hadı hayırlısı canım yarıladın yolu...kaç yum toplandı

slm el-mualim nasılsın tedavi nasıl gıdıo ignelerle aran nasıl benim 19 tane toplandı agrım cok oldu fazla gıremedım allaha emanet ol canıma.s.

merhaba....idilengin.....rahim filmi için doktor karar veriyor.benim dr .benden istememişti....kolay gelsin canım....

olmuyo.....canım maşallah yumurta sayın çok güzel......nazar değmesin....sen kaç yaşındaydın.merak ettim..........kendine çok iyi bak.....:içelim:

bende haziranda 2.denememe başlayacağım.kadıköy acıbadem de başlayacak var mı arkadaşlar

amerıkalı dua etmeye devam et canım.. dualara ıhtıyacımız var.........................inş rabbım makbul eyler............kendıne ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…