az kalmis sinavlarini vermene....insallah hayirlisiyla sinavlarini gecersin...sonra bide bebisin olur ay aya ay
bu sabah bal la cörek otu yedim...cok tatli...ben tatli yemeye aliskin degilim...kafamçokkarıştı
esim almis...hihoyyyt
ya korkum simdi doktor derse...senin tedavini ertelemek zorundayiz diye..... biraz heyecan olsa demi..... kaydirigubbakcemile2
dogru diyorsun aslina dün kizima dedim...abla olmak istiyonmu diye...agladi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bilmem
sen naptin....nasil geciyor tedavin...
bilmemkaydirigubbakcemile3d.kontrol hapi kullaniyorum yarin bitcek ne zaman regl olurum bilemiyorum ama tahminimce en gec pazartesi dokt gorusmeye giderim.yumurta alim ve transfer zamanini konuscam sinavlarima denk gelirse ertelemeyi dusunuyorum...sinavim 4-5 saat suruyor..transferden sonra zor olur diye dusundum..bakalim bi konusayim doktorumla ne dicek...fisfisfis
bbek istiyoruz merhaba bende d.kontrol hapı kullandım en sonunun pazar akşam içtim ben bu arada 7 mayıstada lucrin başladım sen başladınmı? bu hafta sonunda adet olurum diye düşünüyorum
öyle doktor nederse o olur....tarihleri öyle verebiliyorlarmmi hemen cünkü esim tatil almasi gerekiyor
benim onceki denememden yumurta gelisimimi biliyor doktorum..tahminen bi tarih verir diye dusunuyorum..bakalimm pazartesi belli olur..yerimseniben
Günaydın Muallim Tedavin nasıl geçiyor?
inşallah canım iyi haberler alırız birbirimizden tamam adet olunca buraya yazacam.Ben pko olduğumdan ancak ilaçla düzenli adet olurum düzgün bir tedavi süreci için d.kontrol ilacı kullandım.evet benimki uzun protokol sabırla bekliyorum ama olumlu düşününce iyi olcağına inanıyorum sadece sabrediyorum
valla erken kalktım ama ınan başim donuyodu....kahvaltı bıle yapmadan çıktım doktora gıttım kı işe yetışeyım............sonra ışe....yarım sımıt yedım ...acele ..öle canım ..şimdi geldım çok yorgunum ben inş tarnaferden sonra yatıp dınlencem..........doktorum ıyı dedı perşembe gunu hısterıoskopı yapıcak...rahım içine bakıcak yanı.............gunler yaklasıyo rabbım cumlemızın yardımcısı olsmasallah elmuallim baya erken kalkiyon :1shok: ben o saatlerde hala uyiyom....-tatlicadiarzu-
saol canim kendine kizina iyi bak grszne güzel doktor banada öyle önceden söylese, esim pat diye is yerinden tatil alamiyor cünkü...
neyse ya hayirlisi ne yapalim...:CüvCüv: hersey hamile olmaya deger....zaman bu su gibi akip gidiyor....
ben cikmam lazim..az isim var...görüsmek üzere canim...a.s.
derslerine iyi calis alkisalkisalkis
liste hepimize emanet ben pek giremiyorum takip etmem zor oluyorliste sana emanet... kaydirigubbakcemile unutmayin arkalarda
canım şimdilik ıyı gıdıyo bakalım ............sen ne aşamadasın...........
valla erken kalktım ama ınan başim donuyodu....kahvaltı bıle yapmadan çıktım doktora gıttım kı işe yetışeyım............sonra ışe....yarım sımıt yedım ...acele ..öle canım ..şimdi geldım çok yorgunum ben inş tarnaferden sonra yatıp dınlencem..........doktorum ıyı dedı perşembe gunu hısterıoskopı yapıcak...rahım içine bakıcak yanı.............gunler yaklasıyo rabbım cumlemızın yardımcısı ols
sen de kızınla o saattte uyuon tabııı.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?