haziran da hamile olmak isteyenler

delikafaduldenkiz iyice heyecanlardiriyon beni simdilik derse odaklandim bebisi dusunmemeye calisiyorum zamanim gelsin diye bakliyorum..ama sen yazdikca heyecan basti:dance::dance::dancelurmu olur dimi sinavlar biter arkasindan bebisim gelir:CüvCüv:uyy telledimmm haakaydirigubbakcemile3
bal corekotu ye yee :içelim:sonra seni kim tutar bilemem
kafan niye karisik kis___?

ya korkum simdi doktor derse...senin tedavini ertelemek zorundayiz diye..... biraz heyecan olsa demi..... kaydirigubbakcemile2

ya korkum simdi doktor derse...senin tedavini ertelemek zorundayiz diye..... biraz heyecan olsa demi..... kaydirigubbakcemile2

simdiden bunlari kafana takma..yarin bi git gorus bakalim ne dicek..hayirlisi neyse o olsun..su zaman bu zaman onemi yok..gec olsun yeterki sonucu guzel olsun..:1hug:

kaydirigubbakcemile3 bilmem
sen naptin....nasil geciyor tedavin...

bilmemkaydirigubbakcemile3d.kontrol hapi kullaniyorum yarin bitcek ne zaman regl olurum bilemiyorum ama tahminimce en gec pazartesi dokt gorusmeye giderim.yumurta alim ve transfer zamanini konuscam sinavlarima denk gelirse ertelemeyi dusunuyorum...sinavim 4-5 saat suruyor..transferden sonra zor olur diye dusundum..bakalim bi konusayim doktorumla ne dicek...fisfisfis

bbek istiyoruz merhaba bende d.kontrol hapı kullandım en sonunun pazar akşam içtim ben bu arada 7 mayıstada lucrin başladım sen başladınmı? bu hafta sonunda adet olurum diye düşünüyorum

öyle doktor nederse o olur....tarihleri öyle verebiliyorlarmmi hemen cünkü esim tatil almasi gerekiyor

Son düzenleme:
bbek istiyoruz merhaba bende d.kontrol hapı kullandım en sonunun pazar akşam içtim ben bu arada 7 mayıstada lucrin başladım sen başladınmı? bu hafta sonunda adet olurum diye düşünüyorum

mrb tahminimce cuma gunu regl olursun gibi...yineden olunca bana haber verirmisin az cok gunumu hesaplarim..senin uzun prot...o yuzden onceden lucrine baslamistirsin.. benim kisa pro..bu sefer..sadece antibiyotik verdi esimle bana 1 ay oncesinden d.kontrol hapnida gecen ay kist olusmustu icini bosalttilar..buayda oyle bi sorunla karsilasmamak icin verdiler..tedavi gunlerimiz cok yakinkaydirigubbakcemile2pes pese guzel haberler veririz inslhhh:Saruboceq:

inşallah canım iyi haberler alırız birbirimizden tamam adet olunca buraya yazacam.Ben pko olduğumdan ancak ilaçla düzenli adet olurum düzgün bir tedavi süreci için d.kontrol ilacı kullandım.evet benimki uzun protokol sabırla bekliyorum ama olumlu düşününce iyi olcağına inanıyorum sadece sabrediyorum

benim onceki denememden yumurta gelisimimi biliyor doktorum..tahminen bi tarih verir diye dusunuyorum..bakalimm pazartesi belli olur..yerimseniben

ne güzel doktor banada öyle önceden söylese, esim pat diye is yerinden tatil alamiyor cünkü...

neyse ya hayirlisi ne yapalim...:CüvCüv: hersey hamile olmaya deger....zaman bu su gibi akip gidiyor....

ben cikmam lazim..az isim var...görüsmek üzere canim...a.s.

derslerine iyi calis alkisalkisalkis

inslh..olumlu dusunelim ki pozitif olalim...olumsuz dusunmek hayatimizi herzaman etkiliyor negatif enerjiyi cekiyoruz...bastan negatif olara basliyoruz...pozitif dusunelim,enerji,umut dolu olalim.ama suda var kendimizi olcak diye cok alistirmamak kendimizi cok umutlandirmakta iyi degil..ben ilk denememde oyle olmustum sonucu alinca resmen dunyam karardi..zor toparladim kendimi..simdi herseyi oluruna Allahima biraktim...bana dusen negatif dusunmemek Allahima siginmak dua etmek..:Saruboceq:

masallah elmuallim baya erken kalkiyon :1shok: ben o saatlerde hala uyiyom....-tatlicadiarzu-
valla erken kalktım ama ınan başim donuyodu....kahvaltı bıle yapmadan çıktım doktora gıttım kı işe yetışeyım............sonra ışe....yarım sımıt yedım ...acele ..öle canım ..şimdi geldım çok yorgunum ben inş tarnaferden sonra yatıp dınlencem..........doktorum ıyı dedı perşembe gunu hısterıoskopı yapıcak...rahım içine bakıcak yanı.............gunler yaklasıyo rabbım cumlemızın yardımcısı ols
sen de kızınla o saattte uyuon tabııı.............

saol canim kendine kizina iyi bak grsz
liste sana emanet... kaydirigubbakcemile unutmayin arkalarda
liste hepimize emanet ben pek giremiyorum takip etmem zor oluyor
canım şimdilik ıyı gıdıyo bakalım ............sen ne aşamadasın...........

h.g canim nasilsin?tedavin iyi gidiyormus.gun sayiyorsun dimikaydirigubbakcemile3Allah yardimcin olsun inslhh dolu dolu bol bol yumurtalarin olusur

ikinci aşılamamda bende gayet rahattım.test bile yapmadım adet olacaksam elbette olurum dedim ve bekledim.ve malesef adet oldum 4 gün geçince bayağı umutlanmıştım.kısmet değilmiş.ınşallah tüp bebekte başarılı oluruz.

Allah yardimcin olsun ablacim....ama yemegine icmeni iyi bak...mutlaka kahvaltini yap öyle git cokacimcoook ....cok önemli eniste yapsin hazirlasin sana :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…