canım benım sağol......ben sana boşuna kuçuk anne demedım bak nasıl sahıp çıkıyon bana.....eşim hazırlar kahvaltımı bı tanedır ben uyandırmadan çıkdım doktora her gıdışım ne kadar alışsamda ben heyecan yaparım ve asla bışey yıyemem....ama dıkkat etsem daha ıyı olcak inş tutar da yerım zaten faydalı şeyler..................kızın nasıl.....sen neye karar verdın ..
kiz zummin sana kucuk anne diyorlar merak ettim kac yasindasinnnnnn
bende merak ettim küçük anne kaç yaşında acaba :1closedeyes:
Günaydın kıslarr dün egce rüyamda düşük yaptımı gördüm
merhaba nurcan82....aramıza hoşgeldin...inşallah ilk seferde bebeğini kucağına alırsın.....tedavini hangi merkezde yaptıracaksın....
sımgecım canım hayırlı ols............stresyookkkkkkkkkkkkkkk............önce sakın ol canım....ılaçlarını başla.........uzun protol bıraz daha uzun surecı var.. ben hep kısa porotıola yaptığım için çok detaylı bılmıyorum ama sonuçta aynı....inş herşey yolunda gıder canım onemlı olan bu.............korkma....inş olumlu duşun bak ne çok olumlu haber var bu hafta inş da bu yıl hepımız sevınırız...............yolun açık ols
canim kisa protokolda yumurtalari baskilayici igne vurunmuyorsun yani lucrin decapeptyl falan
ama uzun da adetten once baslayip lucrin kullaniyorsun ki fazla ve dengesiz yumurtlamayi ve catlamayi onlemek icin
yasi genc ve yumurta rezervi cok olanlarda uzun protokol kullaniliyor ins allahim yardimcin olur canim hic korkma alninda yazili ise gelir kacinci denemen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?