haziran da hamile olmak isteyenler

az kalmsı ıkıncı aamaya gecmıısn send e tadavınde arkadasım allahım herkese versın nasip etsin

İnş. en kısa zamanda burdaki herkesle ŞUBAT AYI ANNE leri başlığı altında toplaşırız birbirimize ördüğümüz patikleri mide bulantılarımızı anlatırız.Bulantı normalde çok iğrenç kulağa hiç hoş gelmiyor, ama hamilelikte onun bile ayrı bir güzelliği var.

selam arkadaslar
cok hastayiz....kizimla üsütük......ben hadi neysede kizim balgam icinde bogulcak gibi.....öksürükk üzerine öksürük....insallah sizler iyisinizdir

canm ben cmtesi son asimi oldum...lenfosit asisi oluyorum..ultrasona aldilar.rahim zari inceymis..ilaclar verdi esimede banada.aslinda dun adet olcaktim..bugun ilaclarima basliycaktim..kisa pro..de adettin 12.gunu ialemler oluyormus..oda sinavima denk geliyor..bu yuzden 5 gun adet geciktirici ilac verdiler.cuma adet olcam..haftaya ilac baslancak.haziran basi islem yapilcak...daha var bana yanii....sen benim islemlerimde Allahin izniyle 5 haftalik hamile olcaksin:içelim:

cnm benimde yumurta toplanma ve transfer sinav gunume denk geliyordu..yumurta alim isleminden sonra agrilarim oldu ilk denememde..bundada olur diye sinavimi etkiler diye..birde transfer olursa 2-3 gun yatmak gerek sinava giremem diye erteledim..son sinif ve 5 dersim var..bute birakmak istemiyorum..sinavim onemli strese girmektense 5 gun erteledik..daha rahat olcak...sende sinavda sorun olur dersen adetini 5 gun erteliyorlar ilaclar bilgin olsun istedim..Allah yardimcimiz olsun...

senin icienmi doguyo benıjk hamis olacagım canım ya alalhım hepimize versin hepimiz sevinelim

bak az kalmis o güzel haberi almaya....ben daha ne olcak ne bitcek ne zaman baslicak bilmiyorum...zavalli annemle babam sirf benim haberimi bekliyorlar...yoksa simdiye kadar gelceklerdi...insallah rabbim dogru kapilar acarda...hayirli haberi aliriz

hayırlıs be bacım hakkında diyelim ALLAHIM YÜZLER,İMİZİ GULDURSUN INS RABBİM BUYUK HERSEY ONUN DEDIGI GIBI OLCAK ARTIK

sen napiyon nasilsin?

idare eder iyiyim...sinav yaklasti.ders calismaktan sikildim..gezip hava almak istiyorum:icecream:sohbette bekledim seni biraz gelmeyince ciktim..bi taraftan ders calisiyorum sikilinca buraya sizlere bakiyorum...Allahim hicbir emegimizi karsiliksiz birakmaz inslh...kendi kendimi motive etmeye calisiyorum..hadi az kaldi su sinavi basar sonra tedaviyi basar..bakarsin mezuniyet toreninde kepini hamile olarak giyersin delikafaduldensabir bana sabir...
kafayimi yiyom nekaydirigubbakcemile3kendi kendime destek moral veriyorum napim baska yolu yok...

aminnnn aminnnnnnnn
hayırlıs be bacım hakkında diyelim ALLAHIM YÜZLER,İMİZİ GULDURSUN INS RABBİM BUYUK HERSEY ONUN DEDIGI GIBI OLCAK ARTIK

aminnn inslh

amin canim....biraz gez dolas...durmadan ders ders cok zor....ben sinavlara girdigimde kafayi yicek gibi olmustum...ay canimmmm ay....insallah sinavlarindan gecersin....sonra hamis hamis kepini giyersin...türkiyedeki doktorlarla benim burdaki doktorlar görüsme icinde...az önce e-mail geldi....

ne konusiyor ne görüsiyorlarsa banada bildirsinler dedim.....burnumu sokmam lazim....:roflol:

Son düzenleme:
selam kızlar guzel haberler varmı ya olmuyo inş guzel haber alalım senden bu suralar uzuluyoruz hep...............hadı senı beklıyorumm ...........cuma gunu dımı..........

merhaba olmuyo, Allah yardımcın olsun, yanlış hatırlamıyorsam Anatolia da tedavi oluyordun memnun musun? bende tüp bebek tedavisi göreceğim ve nerede yaptıracağıma karar veremedim. erkek faktöründe Anatolia nasıl?

sok tabikaydirigubbakcemile3her asamadan haberin olsun ki ona gore kararinizi verin...cumartesi gunu merkeze gittigimde merkez yurtdisindan gelenlerle doluydu..biri giriyo tranfere digeri cikiyo...sulalesinide toplamis gelmiskaydirigubbakcemile3oturcak yer bulamadim...geliyon madem yaninda 1-2 kisi gelsin yeter ne var 10 kisi gelecek sinir ettiler..aklima sen geldin yurtdisindan gelenleri gorunce...inslh anlasirsiniz baslarsin biranonce..bakarsin birlikte islemlerimiz olur ayni odada yatarizkaydirigubbakcemile3laflariz az insanin cani sikiliyo 2-3 saat beklemekten...korler sagirlar birbirini agirlar hesabi..seni agirlarim merkezdekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…