haziran da hamile olmak isteyenler

selam kızlar guzel haberler varmı ya olmuyo inş guzel haber alalım senden bu suralar uzuluyoruz hep...............hadı senı beklıyorumm ...........cuma gunu dımı..........

slm cnm h.g guzel haberleri olmuyor ve sen vermeye basliycaksiniz...kaydirigubbakcemile2 senin transfere kac gun kaldi ?hangi asamadasin....ilac olarak neler verdiler??

canım ben iğnlerı yemeye devam.............inş cuma gıbı toplanır yumoşlar..............inş guzel haberler gelır sırayla.....rabbım kımsenın emeğını zayı etmesın......sen ne durumdasın.........

ay canim cok saollll,,..... merak etme canim benim tek esim bide annem gelir...kaydirigubbakcemile3 insallah canim berbaer oda arkadasi oluruz...benim transfer olursa 15-20 arasi gibi geliyor...10 günde isim bitiyor....ALLAH izin verirse...

sonra bide ikimizinde hamis hamiri gelirse ne güzel olur ya...türkiyeye geldikce....birbirimizi ziyaret ederiz...tüpcü kardesler olurlar ay ay ay

Kızlar selam el-muallım senınde bıtmıs ne kalmı kı senın yumoslar toplanacak hadı hayırlııs

canım sağol yarıladık dımı hadı guzel haberlerı sırayla alalım mutlu olalım inş canım.............zummıncım ne yaptın canım konuştun mu doktorlarla...........

be bı kalça bı göbek bı koldan vuruluoyum delık delık olduk ya..........

vah az kaldi ablacim az.... ......esimle dün konusiyorduk,,,,,kendisi ignelerden cok korkar...bana dediki...
ya sen igneleri kendine nasil yapcan.. :roflol: ..acidim adamcagiza...dedimki bebek olsunda acilarina dayinirim....

ya ben kendıme yapamıyorum eşim yapıyo..bın naz bın mıhnetle adamı mahvedıyorum.........sen kendın mı yapıcan ben bu konuda cesaretsızım kesın ıspatlı............

zümmin hıc korkam bi kendıne bi esine vur ıgnelerı altı ustu ınsulın ıgnesı bı pakette ona al bos olarak vursun emek senden olmasın demı canım.....................

dun buluşma vardı ya kımse yoktu burdan herkes çok tatlıydı çok guzeldı ama ben sızlerlede tanışmak ıstıyom........insan daha çok yazıştıklarıylada istıyo ıstanbuldakıler buluşaluım bı gun.........

olmuyo haklısın ya adamlar hıç sıkıntı çekmıyo iğne konusunda onlarada vuralım boş boş olsun dımı...........................

sendemı el mualim korkulurmu kucucuk seyden kıs alıs yane yumoslar toplanacak artıkın dık tutu ve batır bende ılkınde cok korkuyodum esim dioduki korkma canım arkandayım diyodu igneleri o yemiyodu ya yane hıc aynımda degıldı hep arkamdaydı bizim olan:)))))))))))))))))))))))))

hep kadınlar...............kadınların işi zor.............rabbım yardımetsın ama onlarda çok uğraşıyo ya acıdım şimdi haklarını yememek lazım her işimize yardım edıyo bızı uzmıyolar............

ya çok hoşsun olmuyo............ama haklısın ben çok cesaretsızım dıyom ya..............vuramam ...........vuran arkadaşlrara imrenırım hepp.....ne guzel

hele ılk sefrde el muaalım ıgneleri zorla batırıyordum hıc kımırdatmadan bı gün görumceme dedım kı bacım cek kan varmı ıgne yerımde dıye oda ne yapsın ttu ıgneyı cektı tamamen bin bir zorlukla batırdıgım igne yerınden cıktı sil bastan yaptık

haklısın ama ne yapım bı tanedır benımkı...........hıç uzmezkı ne desem..............neyse hele sonuçları alalım vayyy hallerıne...........bıuluşalım tamammım bı gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…