Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc
1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Yurtdisinda _____________Haziran________Haziran
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982_____________.................................._______Haziran_________Haziran
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
44.zuzu79__________________............................_______15.Mayis________................
45.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
46.sarimelekA&B____________............................_________Haziran________Temmuz
47.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
Kızlar bende kendimi listeye ekledim :sm_cool::sm_cool:
1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982_____________.................................._______Haziran_________Haziran
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
44.zuzu79__________________............................_______15.Mayis________................
46.sarimelekA&B____________............................_________Haziran________Temmuz
47.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
slm kızlr kımse yokmu
grs
slm canım kabızlık sorunum yok canım test günüm haftaya pazartesi ama ben cuma yaptıracam amin canım hicbirimizin emegi bosa cıkmasın senın ıcıne ne doguyor benimle ilgili
pazartesi 12.gun mu?en erken 10.gun kanda belli oluyor.daha erken yaptirip moralini bozma istersen..benim icime olcakmis gibi dogdu..hayirlisi..ilk guzel haberi senden alir bizde moral toplariz inslh..senin ilk denememi?sorun esinden kaynaklimi?yasin kac?son sorum kac yumos yerlestirildi??bittiiikaydirigubbakcemile3cok soru sordum..
ewet 12 gün olacak pazartesiyi beklersem 14 gun oluyor benım ikinci bu ikide pozitifti 3 aylıken düstü esımden kaynaklı ileri sperm hareketliligi sorunu vardı 19 yumos toplandı9 tuttu 3 transfer 5 dondurma bebk oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
19 muuuu:1shok:masllh...benim ilkinde 10 yumurta olusturuldu anca..5 kaliteli olani alindi.5 i dollendi..3 yerlestirildi.ikisi copebenneyaptımkisen dondurmussun...o nasil oluyor ki maliyeti nedir?sonra kullanmak istesen sadece gidip transfermi yaptiriyorsun..igne ilac kullanmiyormusun...olmazsa bu tedavimde bende oyle yaptirayim...simdilik maddi olarak bu son denememiz...dondursak ilerde maddi toparlaninca onlari kullansak:1closedeyeslurmu ki...neyse bu tedavime baslayayim bi sonra konusurum doktorumla...hayirlisi olsun
ewet 12 gün olacak pazartesiyi beklersem 14 gun oluyor benım ikinci bu ikide pozitifti 3 aylıken düstü esımden kaynaklı ileri sperm hareketliligi sorunu vardı 19 yumos toplandı9 tuttu 3 transfer 5 dondurma bebk oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım içimden Allah bağışlasın demek geldi birden, sanki bebeğin olmuşta doğmuş gibi. Umarım bu sefer 9 aya kadar bebeğin karnında durur. 12. gün derken yumurta transferinden sonra 12. günden bahsediyorsun değil mi? Peki ilaç kullanmaya başladıktan sonra kaçın gün yumurtanı toplayıp kaçını gün transferin oldu.
Bu benim ilk denememde o yüzden cahillik çekiyorum.
amin canım allah cümlemizin yüzünü güldürsün benim tedavim uzun protokoldu yaklasık olarak tedavı yumurta toplamı transfer 1 ay buldu kısa olan tedavı sanırım 15 gun oluyobenım yumurta toplandıktan sonra test gunum 14 gune denk gelıo ben o gun yaptırmıyacam duramıyorum camu gunu yaptırcam ALLAH hepimize isteyen herekese versin rabbim a.s.a.s.
İnş. canım dediğin gibi Allah isteyen herkese düşmanıma dahil versin. Bu çünkü bambaşka bir şey. Benim kısa protokol ve ben çalışıyorum. Ay sonunda sınavlarım var ona göre bende sıvamı yumurta toplatma saatimi ve iş yerinden izinimi ayarlayacağımda ondan merak ediyorum. Bilgilerin için teşekkürler. Umarım cuma çok güzel haberlerini iletirsin ben bile senin yerine şimdiden heyecanlandım.
merhaba arkadaşlar,benim bu gün adetimin 3.günü sabah doktora gittim kanım alındı öğleden sonra arayıp bana değerler hakkında bilgi verecekler herşey istenilen gibiyse bu akşam ganal f yapmaya başlıyorum hadi ya allah deyip ikinci aşamaya geçecem inşallah.1.aşama lucrine balayıp adet olama,2.aşama ganal f başlayıp yumuoşları büyütme az kaldı.ya sabır
merhaba arkadaşlar,benim bu gün adetimin 3.günü sabah doktora gittim kanım alındı öğleden sonra arayıp bana değerler hakkında bilgi verecekler herşey istenilen gibiyse bu akşam ganal f yapmaya başlıyorum hadi ya ALLAH deyip ikinci aşamaya geçecem inşallah.1.aşama lucrine balayıp adet olama,2.aşama ganal f başlayıp yumuoşları büyütme az kaldı.ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?