haziran da hamile olmak isteyenler

Kızlar merhaba, başıma kötü bir olay geldi. Umut Tüp bebekte iğneleri kendileri veriyorlar para vermiyorsunuz. Bana hemşire kullanacağım iğneyi iğne başlıklarını verdi ve kullanımı anlattı. ıçine beş günlük iğne koydum dedi. Ben heyecandan sanırım yanlış anlamışım o iğne 150 mg günde 1 kezken ben sabah akşam vurulmuşum. Farkına varınca çok moralim bozuldu. Bi gün sonra dr a gittim bu kez kendi paramla iğne aldım. Bu günde kontrolüm vardı Allahıma çok şükür herşey yolunda bir sürü büyük yumurtam var. Dr salı- perş arası toplayacağız dedi. Çok heyecanlıyım bu benim ilk denemem inş. son olur. Allahım inş. çabalarımızı görür yarabbim bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş.

anladım cnm inş bu sefer olur hepimiz hamiş gezeriz el muallim sen öğretmenmisin ben öyleyimde rapor falan aldınmı tedavin için
canım ben oğretmenım ama ozel bı şırketteyım.........devlete bağlı değılm........... mudurum sağolsun donemın sonu old için ızın verdı yarın son yazılı var onu yapmak için gıdıcem ve kağıtları okucam inş.............sonra tamamne evdeyım zaten buyuk ıhtımal pazartesı olur transferımde.............sen rapor almışmıydın............inş herşey guzel olur canım....................tedavu olucan mı

Bebek ıstıyoruz benı lısteden sılsene

neden cnm ne oldu:uhm:cnm silmeme gerek yok bence...sadece 1 ay ertelemis olcaksin..bilgilerini duzelttim...moralini yuksek tut..herseyde vardir bi hayir...olsunda varsin 2 ay sonra olsun....

Son düzenleme:
Haziran ve Temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
Hamile Adaylari________________Tedavi Merkezi_____________Baslangic______Sonuc

1. olmuyo_______________________Anotolia_____________ __10 Mayis ______Mayis ilk güzel haber senden gelcek insallah...
2. el mualim(2.cocuk.4.deneme)___Camlica Medicana_________Haziran________...........
3. amerikali_____________________Yurtdisinda_________ _____Mayis________Haziran
4. badenur,(2. deneme)___________Istanbul C. Hastane._______Haziran_______Temmuz
5. esracag (1.deneme)___________Adana baskent hast.________Mayis________Mayis
6. sevgidolu______________._______.genart.._________ ______Mayis_________Haziran
7. bluesuu(3.deneme)____________Acibadem_____________ ___Haziran________.........
8. sabriya(2.deneme)____________Avrupa Safak Has._________ Haziran________..........
9. cemre____________________......................... ........_______Haziran_______..........
10. zümmin(2.cocuk)_____________Ferti_jin__ _____________Temmuz_______Temmuz
11. bebek_istiyoruz(2.deneme)_______Ferti_jin_______ _______Mayis_________Haziran
12.Ozean(3.deneme)_______________29 Mayis_______________Mayis________Haziran
13.Ozlem16(2.cocugu)_____________Bahceci Klinigi___________Haziran_______..........
14Monalan.______________________Anatolia_____.____ _______Mayis________Haziran
15.Babytwin _____________________......................_______ ____Mayis________Mayis
16.ada67(3.deneme)_________________Anatolia_______ _______Haziran_______Haziran
17.Emiro76(3.deneme)______________Memorial________ ______Haziran_______..........
18.Muradim______________________.................. ........._______Haziran_______...........
19.Hicret(2.deneme______________................. ..........________Haziran_______............
20. feraye55(1.deneme)_____________Genart_____________ ___Mayis________Haziran
21. simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________Mayis__________Haziran
22. sissem_______________Alman hastanesi_______________Mayis__________Haziran
23. edaamm_____________........................... ____________Mayis____________Haziran
24. idilengin___________________Maya_________________ Haziran__________Haziran
25. gulencim(2.deneme)_________Bahceci klinigi___________22 Mayis_________Haziran
26 nurcan82 (1.deneme)_________iRENBE .....(Aral Özbal)____4 haziran_______Temmuz
27. ebraar
28. sissem,
29. nurdannurdan,
30 eklektik,
31 pinkrose
32. baharson,
33. özlem
34. tonya
35. psikopatimmmm
36. welike
37. susamuru78
38. elif26
39. naz1982_____________.................................._______Haziran_________Haziran
40. Nargile
41.günesim007
42. miss_capraz
43.zero55(1.deneme)________Ozel Karadeniz Has._______Haziran__________...............
44.zuzu79__________________............................_______15.Mayis________................
45.asi74(2.deneme)_____________ Yurtdışında____________Mayıs__________Haziran
46.sarimelekA&B____________............................_________Haziran________Temmuz
47.cingis.pembesi (1. deneme)___Umut Tüp Bebek_________17 Mayıs_______15 Haziran
48.Mavis(4.deneme)_____________......................._________Mayis_________Haziran
49.Nursati_____________________ASILAMA______________Mayis_________Haziran
50.mmmeltem__________________Anadolu Hastanesi______16.Mayis_______28.Mayis
51.aslgkh_____________________.....................___________Mayis_________Haziran
52.senayk(2.deneme)__________Istanbul Cerrahi Hast______10.Haziran______Temmuz
53.Hiram06(1.deneme)_____________Anatolia_____________Haziran________Haziran
gamyoncuiremsuhihoyyyt
:CüvCüv:[/QUOTE]

amin amin amin cifter cifter versin...

evet canım ya oldu neyse atlattım darısı sızın başınıza.................bakalım şimdi neler olacak

evet canım m bıraktım geldım...dokuz tanecık..........bakalım yarın ne olacak..............

masllh cnm ...inslh hepsi dollenir kac tane yerlestirilmesini istiyorsun?benim yumurta sorunum var..ilk denememde 10-11 tane olusmustu 5 tane kalitelisini aldilardi..beside dollenmisti...3 yerlestirildi...bakalim bu denememde ne olacak...bende 4 tane mi 3 tanemi yerlestirseler karar veremedim..o gun karar veririm heralde:1closedeyes:

canım bakalım ama buna genelde doktor karar verıyo mesela geçen dört tane dolenmıştı doktorum yaşımdan dolayı tutstsun dıye hepsını koydu...........inş bu kez daha fazla dollenırde bıkaçtane dondururz............bakalım kısmet rabbım ne demış............o yetrk ol desın bı tane bıle olsa tutar o ol demeyıce dört vey a beş koysunlar tutmaz..............inş herşey guzel gelışır canım.......

sakın zummını çıkarmayın lısteden ..............o hep orda zaten 6. aya bışey yokkı...........hemen gelıcek ınşşşşşşşşşşş

haklisin...inslhh....benim doktorum karari bana birakti...4 istersen sansin fazlalasir...ama 4 dununde tutma ihtimalini gozardi etme dedi..birini,ikisini sonlandiralim derken hepsini riske atip kaybedebilirizde bunuda dusun dedi...sonra gelip bana kizma dedi...Allahim biliyor nasibim neyse o olur...ama iste 4 mu 3 mu dusunmedende duramiyorum....o gun bi gelsin bakalim...:1rolleyes:

canmım bende rapor ala ala bi hal oldum artık sene sonu geldi çok şükür sadece seminer döneminde alıcam rapor tedavime başladım doğum kontrol hapı verdi doktor 15 gün sonra lucrine başlıycam inş

inş canım herşey ıyı gıder ..rabbım emeklerımızı boşa çıkarmaz..............zaten yaz donemıne gelıyo neredeyse................ıyı olur inş

bebek ıstıyoruz.............haklısın canım o gun bı gelsın..............inş rabbım kolaylık verecek ..çok kafana takma..............o ne derse o olacak.............bool dua canım

el muallim gecmıs olsun sımdı nasılsın umarım sonuda guzel olur rabbimin izniyle arkadasım allaha emanet ol

canım çok sağol.......olmuyo canım sen nasılsın ben ıyıym atlattım çok şıukr...........inş hepımız için çok guzel oacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…