haziran da hamile olmak isteyenler

canım pınk çok sağol..............iyı dımı......ne yapalım bu kadaryumrtlamış bu tavukkkk..........inş canım ıyı dollensınler v e tursun inş...canım sen nasılsın başlıyomusun..............inş canım buy yıl hepımıze sevınç getırır........

iyi tabi benımde 19 toplanmıstı 9 u dollenmişti 3 transfer edıldı 5 dondoruldu neden kotu olsun kı canım benım

elmuallim......canım geçmiş olsun.....9 yumoş maşallah çok güzel.....bizim yaşlarda bu sayılar güzel.....bemim 1.ci denemede 7 tane ikincide 8 taneydi.....senin diğerlerinde kaç taneydi......akupunktur acaba işe yaradımı......bitki kürüde yapmışmıydın........neyse canım inşallah güzel güzel döllenirler......kendine iyi bak......

zümmin......kardeşim niye adını sildiriyorsun.....benimkide hazirana yetişmicek.ama adımı sildirmek istemiyorum.çünkü ilk kez bir listeye adımı yazdırdım.bu listenin uğruna inanıyorum.olsun biz bu listede demirbaş duralım.bizimkilerde hayırlı zamanda olur inşallah....alkisalkisalkis

canım bluesu ...belıkı olmuştur faydası öle sanıyorum geçen denemde altı ıdı şimdi dokuz çorekotu bal tarçında kullndım..........bakalım hele dollensuınler..........hayırrlısyl canım.......
bencede sen ve zummın adınızı sılmeyın sıze kısmetlı gelecek ınş......

merhaba rahat ol canim az kalmis sonuc almana...ilk denemen mi?kac tane transfer edildi?stres yapma sabirla gununu bekle...inslh sonucun pozitif olur...

Evet ilk denemem.4 tane transfer ettiler.Aslında 3 yapılacaktı ama 4 tane iyi yumurta arasında embriyolog karar verememiş 4 üde aynı yerde duruyormuşO yüzden 4 ünüde koyalım dediler :) Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.Beklemek gerçekten zor Allah herkeze bunun sabrını versin.:Saruboceq:

gunaydın kızlar..............guzel bı sabah...........meltem canım guzel sonuç alırsın inş canım..ne zamana gelıyo

el muallim canım umarım yumurtaların hepsi döllenirler ve tutunurlar. merakakla takip ediyorum. benim de ilk denememde 6 yumurtam vardı 2 döllendi. ben de şimdi polen-arısütü-bal çörekotu, dhea, omega3, civanperçemi+hayıt çayı vs kullanmaya başladım. soğan kürüne de başladım. sonra da incir kürünü yapacağım. inşallah yumurtam artar ve kaliteli olurlar. merak ettiğim sana önceki denemende ve bu denemende aynı ilaçlarımı kullandılar yoksa değiştirdiler mi? ne kullandılar? bir de 2 deneme arasında ne kadar ara verdin?

Son düzenleme:

kizlar simdi doktordan geldim...tedaviye basladik...bu sefer farkli tedavi uyguluycam dedi doktorum.sadece menogon(3 toz+1 su)ve fitil verdi..lucrin vermedi..kisa protokol olup lucrin kullanmayan varmi aranizda...inslh yumurtalarim guzel gelisir..bol bol yumurtam olur..

merhaba kızlar ben bu siteye yeni keşfettim.çok hoşuma gitti.benimle dertleşebilecek benim yaşadıklarımı anlayabilecek insanlarla sohbet etmek beni mutlu edecek.bende tüp bebek yardımıyla çocuk sahibi olmak istiyorum.istanbulda bir kere denemem oldu ama olumlu sonuç alamadım.konyaya yeni taşındık.ve burada tedavi olabilecegim merkez araştırıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun.İnşallah mutlu haberlerini alırız :)

gunaydın kızlar..............guzel bı sabah...........meltem canım guzel sonuç alırsın inş canım..ne zamana gelıyo

İnşallah hepimiz için.Ayın 28 ini bekliyorum.Dayanamadım sabaj idrar testi yaptım ama negatif Üzülmücem aldırmıcam diyordum ama sanırım etkilendim birazcık (

sakın canım etkılenme..........meltemcım gununu bekle evet insanı bıraz etkıler ama daha çok erken.......tekse zaten çıkmaz...........inş olacak canım inş.........ben bıle bu kez dayanamayıp yaparım dıyorum ıdrar testı ama insan etkılenıyo.........hayırlısı inş

Evet yaptığüım çok saçma.Zaten öyle bişey olsa doktorlar 6. günde idrar testi yapın çıkar derlerdi :)Bekletmezlerdi bukadar.Hayırlısı olur inşallah heppppimizzzz için :):1rolleyes:

zummıncımmmmmmmm nerdesın nasılsın...............bak olmuyo bıze umut oldu............onun adını hamış yazıcaz.....

hadi bakalım hayırlısı nerede başladın?
cok sagol a.s.Ferti_jin de baladim tedaviye...istanbul dayim ben.. sana yardimci olamiycam..:1no2:
Hayırlı olsun.İnşallah mutlu haberlerini alırız :)
sagol cnm inslhh guzel yumurtalarim olusur..inslhhhh once senden gelir guzel haber...bana hamis olarak dua edersin...
İnşallah hepimiz için.Ayın 28 ini bekliyorum.Dayanamadım sabaj idrar testi yaptım ama negatif Üzülmücem aldırmıcam diyordum ama sanırım etkilendim birazcık (

idrar testine guvenme...ben kan testi gunumden 2 gun once senin gibi dayanamayip idrarda bakmistim sonuc negatif cikinca cok uzuldum...kandada negatif cikti...belki uzulmem etken oldu...sabirla gununu bekle cnm hakkinda hayirlisi inslh pozitif sonuc alirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…