haziran da hamile olmak isteyenler

bende haziran ayında başlamayı düşünüyorum ama endometriozis im var bakalım ne olacak hemen başlanıckmı yoksa yinemi operasyon yapılacak bilmiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

elmuallim.....yumoşlardan haber yokmu canım......sana doktorun her denemende aynı ilaç tedavilerinimi uyguladı .bu tedavinde hangi ilaçları kullandın. kaydirigubbakcemile

canım bunda farklıuyguladı geçenkının aynısı değil............gınerayl başlamıştım mesela.........bugun aradılar dokuzuda dollenmış ama gelişimlre takıpte yarın haber verecekler ya pazartesu yada çarşamba transfer..........ve tedavı surecım uzadı...aslında şu an olmalıydı transferım.........arada hısteroskopıde oldum temız bışı yıokk....şimdi iğne verdı jel ve bant vermedı........ama daha ıyı bantlar alerjı yapıyo sevmesemde iğneye razıyım............bakalım canım yarın yazarım

canim burda hollandada ne kadar israr etsende istesende vermiyorlar olan ilaclari faydasini bilseler bile malesef insallah sorunsuz gecerde tedavim gerek kalmaz keske olsada kullanabilsen adini aldim ilacin olurya lazim olursa turkiyeden aldirtirim yada bu burdaki son sansim sigortam baska tedavi karsilamiyor bi sonraki insallah gerek kalmazda kalirsada turkiye dusunuyorum bakalim hayirlisi zaman hani neler gosterecek bizlere !!!!!

canım ıyı olmana çok sevındım merak ettım ya...........küçük annem benım ..merakta bırakma gır bazen senınde tedavıne çok yok hazıran gırıyo hayırlısıyla.........benım taransferım çarşamba olcak inş canım..........

inslh cnm bu son tedavin olur bebisine kavusursun....bu bahsettigim ilac degil..esinden her ay kan alip belli hucreleri secip sana asiliyorlar...3 ay asi oluyor..sonra gebeklik elde edilirse 2 ay daha olunuyor...cumartesi merkezde bi bayanla tanistim...normal yollarla hamile kaliyormus ama sayisiz dusukleri olmus 3 ay bu asiyi olmus 2 ay ara demis doktor 1.ayinda gebe kalmis...2 ayda gebeyken asi olmus simdi dogumu icin gun sayiyor...bende bu asidan oldum 3 ay simdi tedavideyim bakalim faydasini gorcekmiyim...yinede hersey Allahtan ne nasip ederse vakti neyse onu verir...

elmuallim......ozaman senin bu seferki tedavi tamamen değişik olmuş.transferse 5.ci gün olacak.....adi bakalım hayırlısı......kaçtane transfer ettirmeyi düşünüyorsun......ha....canım ya niye histeroskopi yapıldı sana.....

saol ablacim....kac tane yumurtan döllendi.........masallahin var ya........bende artik türkiyeden geldikten sonra belli olur nasil ve ne tedavisi uygulancagi....

zümmin......canım nasılsın.....kızın nasıl.....yaaaaa......benimde bugüm o kadar çok işim var.....yinede neti açmadan duramıyorum.....a.s.

iiym canim sen nasilsin...bebegim iyi ...ellerinden öper...balkonda günesleniyor...varsin olsun benimde fazla zamanim olmiyor....ama yinede buraya gelmeden yapamiyorum....hadi biz ikkimiz kaldik temmuza..

ya arkadaşlar ben de olmuyo yu çok merak ediyorum sonucu aldıda benmi kaçırdım ne aşamada bilgisi olan varmı test günü ne zamandı

ha birde zümmin listemizde benim başlangıçta mayıs sonuçta mayıs görünüyor sonucum hazirana kaldı allah nasip ederse.listeyi güncellerken aklında olsun da onuda değiştir.birde transferi olanların karşısına da test günlerini yazalımda kimin ne aşamada olduğunu bilelim bence ne dersin

el-muallim senin bu denemede doktorun veya hastanen değişti mi? aynı eski doktorunla mı devam ediyosun? öylesi daha iyi diyorlar ama ben tam karar veremedim. acaba en azından doktorumu değiştirsem mi yine almanda yaptırsam da? nasıl olsa tüm bilgiler dosyamda var. offffff

merhaba canım.....benim bir aşılama ,iki tüp ve hepsi aynı doktorda ve 3 cü yüde aynı doktorumda devam edicem.....ben şöyle düşünüyorum......bütün bilgilerimizi,bünyemizi doktorumuz biliyor....değiştirmek daha riskli gibi olur diye düşünüyorum......ama tabi her kesin düşüncesi farklı oluyor......

arkadaşlar selam.........olmuyo sevınçlıydı ya............sonuç olumluyudu.....belkı dınlenıyodur.........zummıncım temmuzda mı şimdi tedavın ols canım yetrkı sonuç ıyı ols........denızcım.....geçen yazın deneme yaptığım doktorumdayım çınuku doktırum ıyı ekıpte.......daha once ıkı farklı yerde denemıştım....kısmet bunlar.........ama akupunturuda yapıyorum sanıkı ıyıy oldu....bakalım çunku daha ıoncekılerde yaşım daha genç old halde bu kadar dollenme olmadı bakalım yarın yıne arıcaklar gelışme için...kaç tane verecek doktorum..rabbım bu yaz tum yuzlerı guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…