bluesuu el muaalim zummın esracag nasılsınız ben bıra zıyıyım sonuc olumlu ama danannın kuyrugu yarın kaopacak kızlar net yarın bellı olacak sabah allahım ızın verırse kan vermeye gıdecem rabbım hepimizin yuzunu guldursun bazen kelımelr yetmez ya ınankı su asamada da yetmıyo soleyecek ayzacak kelıme bulamıyorum ben tek dıyebıldıgım ALLAHIM rabbım yüzümüzü güldür hepimizin grs uzere hepiniz kendinize cici bakın zummın melegı öp yerıme canım
ha birde zümmin listemizde benim başlangıçta mayıs sonuçta mayıs görünüyor sonucum hazirana kaldı allah nasip ederse.listeyi güncellerken aklında olsun da onuda değiştir.birde transferi olanların karşısına da test günlerini yazalımda kimin ne aşamada olduğunu bilelim bence ne dersin
bebek ıstıyoruz nasılın canım....................neler yaptın...........dersler nasıl
lucrini ne zamana kadar kullanmak gerekiyor diye sordum kimse cevap vermedi niye kine
cnm rabbim kalbine göre versinslm kızlar dualarınıız eksık etmeyın umarım ki size yarın guzel haberelr verırım allaha emanet olun hepiniz selametle arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?