haziran da hamile olmak isteyenler

zümmin......olsun ya....geç olsunda güç olmasın......zaten işimiz ne sabretmek.....biz eşimle tüp bebeğe karar vereli haziranda 2 ci yıl olacak.biz zannetmiştikki hemen herşey olcak biz bebeğimize kavuşucaz.ilk aşılamadan sayarsak bebeğimiz olsaydı 1 yaşında olucaktı......nasip ,kısmet......benim bi arkadaşım var...15 yıl bebeği olmadı. denemediği tedavi kalmadı......sonunda tüp yaptırdı ve ilk denemede ikiz çocukları oldu.şu anda iki yaşındalar.......allah ne zaman kısmet ettiyse ozaman alacağız ikinci çocuklarımızı......

bluesuu el muaalim zummın esracag nasılsınız ben bıra zıyıyım sonuc olumlu ama danannın kuyrugu yarın kaopacak kızlar net yarın bellı olacak sabah allahım ızın verırse kan vermeye gıdecem rabbım hepimizin yuzunu guldursun bazen kelımelr yetmez ya ınankı su asamada da yetmıyo soleyecek ayzacak kelıme bulamıyorum ben tek dıyebıldıgım ALLAHIM rabbım yüzümüzü güldür hepimizin grs uzere hepiniz kendinize cici bakın zummın melegı öp yerıme canım

canım olmuyo hoşgeldın ....olucak canım ya ............inş ..bakalım değer kaç............kaç tana bebemız var........
bluesu ...canım ols inş temmuzda hamış kalanlar lıstesınde olursunuz.............inş...........

canım.....hiç korkma......bence sen hamilesin.....yarın çok işim var ama gecenete senin güzel haberini almak için gireceğim......kendine çok iyi bak......:1hug:

olmuyo dualarımız seninle inşallah sonuç katlana katlana artacak merak etme sakin ol başka şeyler düşün.sonucu bizede yaz ama merak ediyoruz

tamam canim yaparim....ama bugüne yetismez galiba...anca yarin yapabilirim

bebek ıstıyoruz nasılın canım....................neler yaptın...........dersler nasıl

sagol iyi olmaya calisiyorum cok yorgunum...ev isleri,esim,ders,tedavi arasinda gidip geliyorum...sinavlar haftaya bitiyor...inslh sonuclari iyi olur..tedavime basladim daha once yazmistim...menegon+fitil+antibiyotik+cocukaspirini+zincomega kullaniyorum simdilik..dun muayne oldum...hic yumurtam yokmustu gecen aydan kalanda yokmustu...carsamba tekrar gitcem inslh yumurta olusmaya baslar...bende yumurta sorunu var...
sen nasilsin?yumoslarina kavusmana az kaldi...yerlestirilirken soyle onlara annesini birakmasinlar,SIKI SIKI TUTUNSUNLARyerimseniben

slm kızlar dualarınıız eksık etmeyın umarım ki size yarın guzel haberelr verırım allaha emanet olun hepiniz selametle arkadaslar

selam canımm ayy inşallahh bekliyicez heyecanla..nerede yaptırmıştın sen?yarın kaçıncı günün?

olmuyo merhaba aslı ben yeni üye oldum sayılır..inş.hamilesindir canım Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler..yarın güzel haberlerini alacagımızdan eminim....Allah yardımcn olsun....

aslı ve hayat hoşgeldınız.....................inş bu hazıran burda hamışleırın sayısıs artacak..............inşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…