haziran da hamile olmak isteyenler

evet canım zummıncım kuçuk olmak bazen zordur................ama bazende ıyıdır..........sen kuçuksun ama guçlusun..............başaracaksın bu engellerıde aşacaksın inşşşşşşşşşşşş

saol cnm...sizlerde kendinize iyi bakin...inslh cnm o gunleride gorurum...canlarim ben kacar ders basi mars mars bana...

evet canım derslerını ver bır an önvce anne olunca ders yapmak zor..........ona gore şimdiden hazırla canım kendını........bebek ayaklarına yapışacak...........anne anne..............dersı gozun bıle goremez...........hepsını ver rahatla.............hadı kolay gelsınnnnnnnn

olmuyo.............artık umut var dımı...............sen umut oldun.........rabbım tamamına erdırsın............

ya ....bak dersler kalıcak.........sen çalış bakım aaaaaaaaaa....o neeeeeeeeeeeee....kız dudapında yeşıllık kalımışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bebek ıstıyoruz eğer geçersen sendeyız..........kutlama yapıcaz..............bıde bebek olursa çıfte kutlarız:roflol:

ayyy ben çıkıyooommmmmm.............ne geveze olmuşum ızne ayrıldım talebeler yok ya burda çene çalıyorummmmmm.................bıraz iş yapımmmmmmmmm...............hepınızı öptttttttt

canım adresi vereyim şimdi gelin.. ben iyi börek ve kek yaparım yemesinide severim eğer b.çekmeceye yakınsanız çayı koyuyorum

ya inanınki oturmuş alıyorum kendimide o listede gördün ya çok mutlu oldum anne adayıyım ben şimdi allahım bizede tattır yarabbi

canım adresi vereyim şimdi gelin.. ben iyi börek ve kek yaparım yemesinide severim eğer b.çekmeceye yakınsanız çayı koyuyorum

kız ne ıyı olyydu..........ama ben anadolu yakasında ataşehırdeyım...........çokkk uzakkkkkkkkk................ama iana içmiş gıbı oldum.........ama bunu soz kabul edıyorum ılerde hamış oluncak hepımız bulışcez................inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…