haziran da hamile olmak isteyenler

canım merhaba......yumurtam dokuz tane ....hepsı şu an ıyıymış çarşamba transfer canım..........sen nasılsınnnnnnnn

meltemmmm canım senın de az kalıdı dımı...........ayy ben heyecanlandım...inş sonuşç ıyı olacakkkk...........belırtılerın vaaarmmmmmmmm...nasıl sınn

iyi olacak el muaalım ıyı dusun ıyı olsun ben cuma gunu aglamıstım kı daha test gunume vardı dr kızdı bana aglama dedı umutlu olki bebklerde iyi gelissin demisti am işte ınsanız sonucta heyecanlanmamak mümkün degilki

haklısın bı tanemmmmmmmmmmmm...............inş o ne derse o olacak...............inş.....sen keyfıne bakıyoon dımı..............

saol hemen cikmistim simdi 10 dk mola verdim bakim dedim neler olmus buradakaydirigubbakcemile3
hosgeldin...kaydirigubbakcemile3
nıye geldın ya.............sen gıt dres çalış demedık mı..........
cnm ben o ben degilim...kaydirigubbakcemile3
ya ....bak dersler kalıcak.........sen çalış bakım aaaaaaaaaa....o neeeeeeeeeeeee....kız dudapında yeşıllık kalımışşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kovmaktan beter etmissinkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bebek ıstıyoruz eğer geçersen sendeyız..........kutlama yapıcaz..............bıde bebek olursa çıfte kutlarız:roflol:

inslhhhh cnm inslh o gunler bi gelse...ne kutlamalar yapariz...beklerim cnm tabikide..

EL-MUALLİM iyiyim, tşk ederim...Benim yumrta cumartesi toplandı, yarın transfere çağırdılar..Blastokist olup olmayacağına kim karar veriyor?
Ben blastokist tercih ederdim ama 3.gün yapacağız dediler...Niye acaba?
Her merkezin blastokist uygulaması yok mu acaba? Özel laboratuvar koşulları ve solüsyon gerekliymiş ya?

canım buna doktır karar verıyo...........emrıyonun gelışımı ıyıyse bekletıyolar..........benım dokuzu da dollenmış o zaman doktor bekletmış ..öle yapalım dedı yanı bunlar doktora bağlı benmde daha oncekıler ıkıncı gun verılmıştı bu kez böle oldu inş ıyı olacak bakalım canıms sen de kafaya takma ...buda çok onemlı değıl çogunluk bole yapıyo ınş tutacak..........benımde çarşamba..........beraber beklıcez inşşşşşşşşşşşşş

bebek beklıyoruz.............kovarmıyım hıççççççççç..............sadece kıbarca çalışmaya teşvıııık

feraye cım....zaten benım bu tedavım uzun oldu bıraz ben beş mayısta adet olmuşım ... farklı ılaç verdı doktorum uzadı bıde beşıncı gun transfreı ..bakalım canım onlar ne derse yapıyoruz ama son soz rabbımın o ol derse olacak.........içini rahat tut senın kaçıncı denemen yaşın kaç.kaç yum toplandı

bebek beklıyoruz.............kovarmıyım hıççççççççç..............sadece kıbarca çalışmaya teşvıııık

beni degil cnm bebis istiyoruzu kovmaktan beter etmissinkaydirigubbakcemile3ayy ne cok guldum...ben utanmamda kirilmamda kapidan kovsan camdan girerim....kaydirigubbakcemile3iyi geldi baya guldum...hadi ben kactim...gorusuruz...iyi sohbetler...

canım demek kurtuluş yok senden..........bacadan gırecenn yanı............sensız olur mı kız...........zaten bugun zummınde yook...galıba kızın ı gezdırıyoo............neyse buluşursak acısını çıkarırsın mesela çyıma tuz doldurursun......delikafadulden

bebek ıstıyoruz allahım sana 3 üz versın tatlım el muallimede ıkız ne guzel olur
zummınede 3 tane bırden vesın rabbım duy sesımızı aminnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…