olsun bız hepımız hamış olalım da sut ıcerız..........senınde az kalıdı...derslerden fark edmedın.........sende çayı bırakıcan canım
zummıncım korkma uçaktan ya.............ben çok sevıyorum uçak yolculuğunu..bak bebek için onu hayal et ve bın...........herşey guzel gıdecek ınş pekı tedavıyıde bıurdamı olucan nasıl olcaka
olmuyoooooooooooooooo...............heyecan var mı heyecan...........bende reha muktar gıbın sorııımmmmm...................hadı bakalım ıkı hafta sonra inş keseyı gorucen.........sen hep evdemıydın bekleme suresınde..........
aminnnnnnnnnn....gunde 1 bardak sut sart bebisin icin herseye katlanman gerek...ıns canım ya ben ayran ıcsem olmazmı benım sutten mıdem bulanıo kızlar allahım rabbım herkese yaatsın bu duyguyu
olmuyoooooooooooooooo...............heyecan var mı heyecan...........bende reha muktar gıbın sorııımmmmm...................hadı bakalım ıkı hafta sonra inş keseyı gorucen.........sen hep evdemıydın bekleme suresınde..........
zummıncım ne oluyoooo ya....................ne demek bana bışey olursa olmeye mı gelıyon yapma ıyı düşün..............guzel duşun bışey cık olmıcak allahın zıznıyle..............sonu guzel olacak ınş bak lıstemız çokkk guzel başladı...............hadı guzel dışun bakım..............bol bol dua et omru kımse bılemez ...rabbım korusun daj-ha guzel gunleruın var canımmmmmm......................
zummıncım bebek ıcın deger canım allaha sıgın canım rabbım korusun senı melegı aklına kotu seyler getırme canım lutfen
ben tek kan vermeye gelcem oraya ablacim...ondan sonra geri döncem...onlar bana uzun protokolmü kisa mi sececekler tedaviyi burda olcam...sonra 7. ayda bidaha gelcem türkiyeye 10 günlügüne ondan sonra belli olcak herseyi....ya korkum bana bisey olursa minik kizim of....annesiz kalmasini istemiyorum...sirf onun icin kokriyorum...
ne bilim iste...ama sonu güzel olsun...abla olcak benim kizim....
Aminnnnnnnnnn cnm Aminnnnnnndogru diyorsunuz.....RABBIM hayirlisini nasip etsin....bebislerim olsun............hemde ikitane saglikli...hemencik
amin diyin amin
hemde nasılllllllll..............inş herkes yaşar bu duyguyuuuuuuuuuuu................hep dua edlım kızlar mubarek aylarda gelıyoooo................ya el muhtar da fena değılmış kız.........
zummıncım......işin zor canımm..............sen bızım küçüğümüzsün elimizden çekeceğin var............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?